Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL] bende bu sürümü kullanıyorum ve prefs dosyası olmadan.sadece dns te bütün olay.değiştirin dns i ve açın programı 2 3 kere hata aldıktan sonra program açılıyor hem kendi prefs dosyası ile. Ama donma oluyo video izlerken. tel:5530 hat:vodfn bu konuda yardım edebilecek dostlara sesleniyorum.ve bir durum dikkattimi cekti gece 12 den sonra girmek güçleşiyor.?
--------------- Ekleme ---------------
evet bu mesajımda da şunları söylemek istiyorum.evet polat adlı arkadaşın açtığı bu konu yöntemleri bakımıyla doğrudur skyfire böyle çalışıyor.ama arkadaşın kanıt çabası yetersizdir. Ve nedenine gelince.evet skyfire nin bu yöntemle çalışmasının nedeni sadece sadece ve sadece dns değişikliğinden kaynaklıdir.yani siz istediğiniz kadar prefs ve 1.5 versiyonun çeşitli sürümlerine ulaşın skyfire yine çalışır ama bir şartla oda dns değiştirmek.ve nedeni yani asıl olan meseleyi şimdi anlatıyorum.skyfire programı bir bilgisayar sistemi üzerinden proxy aracılığı ile telefonlara aktarılıyor.ve biz telefonumuzda dns değiştirmediğmiz zaman türkiye içinden 0.0.0.0 yani otomatik dns numaraları kullanıyoruz ve bildiğimiz gibi skyfire ülke hatası sorunundan sonra skyfire sadece belirli ülkelerde destek verebileceğini söyledi.bu yüzdendir ki skyfire i telefona kurup dns i değiştirmezsek dns ten dolayı telefonumuz ülkemizde proxy i yakalamadığı için hata veriyor.bu yöntemin başarılı olmasının nedeni ise dediğim gibi dns i değiştirmektir.dns i değiştirdikten sonra skyfire çalışmasının nedeni dns ler farklı adresler üzerinden edinildiği için program proxy i yakalıyor yani diğer açıklaması dns i değiştirip yasaklı sitelere girmek.(youtube).ha ilk seferde girememe olayı şöyle açıklanabilir program desteği bilindiği gibi birçok ülkede olduğu gibi türkiyede de çekilmiştir bu yüzdendir ki proxyı yakalama olayı an ve an gerçekleşmeyebilir.yani 3 5 denemeden sonra proxy tanımlandığı anda program açılıyor.ışte bu yüzdendir ki prefs dosyasının değişmesinin bir mantığı yoktur.çünkü zaten proxy yakalandığı anda program açıldıktan sonra sitede eklenmiş olan prefs dosyası ile programın otomatik olarak düzenlediği prefs dosyası aynıdır.yani prefs dosyasının bile salt yapılmasının bir manası yok. isterseniz hiç prefs dosyası değiştirmeden bu sürümü dns i değiştirerek deneyin birkaç denemeden sonra program açılacaktır ve sonra c data skyfire dosyasındaki prefs dosyası ile sitedeki prefs dosyasını karşılaştırın aynı olduğunu göreceksiniz.şu wirelees içinde ne diyeceğimi bende bilemiyorum dns değiştirip girememek bana saçma geliyor acaba dns i değiştirmeye rağmen modemin proxyı almamasının nedeni programın operatör dışında farkı bir sistem de (ttnet vs) proxy algılamamasimi diye düşünüyorum...neyse. evet budur skyfire hatasının nedeni. bu yöntemi bende kullanıyorum.bir farkla ben kendi mesajımda eklediğim sürümü kullanıyorum ve hiçte prefs değiştirmeden dns adresi olarakta 1. Dns 195.241.77.53 2.dns 195.241.77.54.polat arkadaşın verdiği dns lerde uyumlu .bütün mesele dns dir.evet bu kadar yoruldum be. tüm forma sevgiler.