SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922
v3!N

v3!N

Üye
arkadasım kurdum try agaın dıyor dıyor en sonunda kapanıyor bidaha acıyorum yıne try agaın yapıyorum yapıyorum yine olmuyor ?

dns adresinizi degistirdinizmi? deigtirmediyseniz degistirdikten sonra tekrar deneyiz aynisi banada olmustu dns adresimi degistirdikten sonra try again dedim ve calisti

koli123

koli123

Üye
dahili bileşen yüklenemiyor hatası var neden acaba

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
dostum zaten dns ayarlarını 208,67,222,222 208.67.229.220 yapmıştım ole oldu

v3!N

v3!N

Üye
ben bazen 5-6 kez try again diyorum anca baglaniyor

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
tel hackli değil v52 5800 kullanyorum logo pekte önemli değil ama url girmede bende problem oluyor klavye açılmıyor bunu sitelerde gezerken de yapıyor

--------------- Ekleme ---------------

şimdi de skyfire connot connect hatası veriyor try again diyorum fakat düzelmiyor

Tamam arkadaşlar bende 1.50 (15733) ü türkçeleştiririm son versiyonuydu zaten onuda yayınlarız bununda logo sorununu çözeriz logoyu küçültürüz ben giriyorum sorun oluşturmuyor bu versiyonun derdi o zaten logo olmadanda aynısı oluyordu url girmek için tam dogru olan yeri tıklamak oda tam belli olmuyor ya neyse ben en iyisi (15733) türkçeleştireyim siz o zamana kadar bununla idare edin

bir diğer konu ise bağlantı hatası her bağlantıda user idini değiştiriyor. ve o anlık bağlantı yapamıyorsunuz buda serverla alakalı bi kaç kez deneyin olmaz ise 5 dakika sonra tekrar deneyin bir kere bağlandımı bağlantıyı kesene kadasr bağlantı kopmaz 60sn beklerseniz bağlantı otamatik kesilir olmaz ise aynı işlemleri diğer prefs dosyalarını salt okunur yapıp skyfirenin içine kopyalayın deneyin

ben hergün bağlanıyorum sorun yok gayette hızlı

ben bazen 5-6 kez try again diyorum anca baglaniyor

işte bunun sebebide serverla alakalı şimdi skyfirenin android versiyonunu mercek altına aldım onu inceliyorum eğer bir sonuç elde edebilirsem onu bu sybian versiyonuna uygulayıp bu bağlantı sorununu çözmeye çalışacagım bu program herkesten önce bana lazım onun için takipte olun bir gelişme oldugunda burada yayınlanacaktır.

KELGER

KELGER

Üye
eyvallah

v3!N

v3!N

Üye
kolay gelsin kardes insallah cozume ulasirsin

webersin

webersin

Üye
Peki hocam bu uygulama wireless üzerinden mi çalışıyor yoksa vodafone mu iki türlü denedim bir türlü açamadım, sürekli hata veriyor skyfire connot felan hep onu ypıyorum 5-6 kez snra 0.0 bilmem neli hata veriyor uygulama kapanıyor

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
Peki hocam bu uygulama wireless üzerinden mi çalışıyor yoksa vodafone mu iki türlü denedim bir türlü açamadım, sürekli hata veriyor skyfire connot felan hep onu ypıyorum 5-6 kez snra 0.0 bilmem neli hata veriyor uygulama kapanıyor

wireless ile denemedim ama vodafon ile bağlanıyor telefon hatlarıyla baglanabilirsiniz hata alabilirsiniz
ama dediğim gibi anlık hatalardır onlar örrnek 5 kez denedin olmadı kapat programı prefsi sil tekrar dene bu şekilde devam et bağlanır

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Bu biraz şans işi sanırım. Wifi ile çalışmadıktan sonra pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Ben de ümitlenmiştim bir an da olsa.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
saol kardeşim telefonum serviste gelince mutlaka deniyeceğim :-)))

murti61

Üye
istenen uygulama işlemine izin verilmedi diyor ve kapanıyor! 5800 da denendi olumsuz..

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
istenen uygulama işlemine izin verilmedi diyor ve kapanıyor! 5800 da denendi olumsuz..

olumsuzda ben nasıl bağlanıyorum arkadaşlar dediklerimi yapın siz resimlerdede hangi tarih ve saatte bağlandığım belli maxicep'e bir kaç tane daha resim ekleyeyim isterseniz ben bağlanıyorum sizde yoksun kalmayın istedim biraz sabır etmek gerek o verdiği hata anlık

tamam biraz inat ediyor ama sonuçta iş görüyor resimleri inceleyin

Kraix

Üye
Bunu kurdum teşekkürler calısıyor yanlız bunda büyütme yi bulamadım acaba bi yolu varmıdır

e_denizduman

Üye
bunun çalıştığı falan yok!..başka şeyle meşkul olun bence

olmuyor,olmuyor yalandan uğraşıyoz gibime geliyor...

programi prefs lerle birlikte kurdum,dms yi değiştirdim,enaz 15 sefer bağlanmayı denedim fakat olumsuz,çalışmıyor bu,çalıştıran arkadaşlar,lütfen cvp nerede sorun yalandan uğraştırmayın milleti ya...

programi prefs lerle birlikte kurdum,dms yi değiştirdim,enaz 15 sefer bağlanmayı denedim fakat olumsuz,çalışmıyor bu,çalıştıran arkadaşlar,lütfen cvp nerede sorun yalandan uğraştırmayın milleti ya...

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
Bunu kurdum te_ekkürler cal1s1yor yanl1z bunda büyütme yi bulamad1m acaba bi yolu varm1d1r

Pe_pe_e ikikere t1kla büyür o zaman ben _imdi bu yaz1y1 skyfire ile yaz1yorum dogrumu yalanm1 anlars1n1z

BuDA SKYfireden
Yazd1g1m1n kan1t1d1r.
Nekadar sab1rs1zs1n1z
beyler dediklerimi
yap1n çal1_1yor i_te

BuDA SKYfireden
Yazd1g1m1n kan1t1d1r.
Nekadar sab1rs1zs1n1z
beyler dediklerimi
yap1n çal1_1yor i_te

gece 1de resmler eklenecektir.
Yeni çektiklerimi yay1nlayacag1m
Tatmin olmayan arkada_lar için
tekrar söylüyorum biraz sab1r
Skyfirenin verdigi hata _u
Skyfire server'a _u anda baglanam1yor
Hatas1d1r. Geçici yani o anl1k baglanam1yorsunuz tekrar tekrar deneyin

KELGER

KELGER

Üye
büyük ekran olan ı yani,s60v5 için olanı bu şekilde verebilirmisin.
bu çalışıyor ama kullanması zor

bayramq

bayramq

Üye
bır kez çalıstı birdaha yok maalesef sonuc yine husran

ramzo

Üye
merhabalar ben 5800 skyfire yukluyemıyorum. kurulum basladıkdan sonra hata verıp kurulmuyor bana yardımcı olursanız sevınırım......

aserdar30

Üye
olumsuzda ben nasıl bağlanıyorum arkadaşlar dediklerimi yapın siz resimlerdede hangi tarih ve saatte bağlandığım belli maxicep'e bir kaç tane daha resim ekleyeyim isterseniz ben bağlanıyorum sizde yoksun kalmayın istedim biraz sabır etmek gerek o verdiği hata anlık

tamam biraz inat ediyor ama sonuçta iş görüyor resimleri inceleyin

Sen wifi ile mi çalıştırıyorsun ??