SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922
byesho

byesho

Üye
arkadaşlar kimse çalışmıyor demesin. anlatılanları dikakatle uygularsanız çok güzel çalışıyor kimse boşuna çamur atmatsın. ayrıca ben çalıştığını yaklaşık bir ay önce yeni konu açarak belirtmiştim ama konum silinmişti. neyse önemli olan çalışması inşallah devamlı çalışır. adam akıllı tek browser.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
wifi ile denedim 3 dosyayıda 5ila8 kes tekrar deneyiniz diyor sonra hata bulundu exit diyor.

e_denizduman

Üye
programı imzalayıp prefs lerle kurdum ve dns yi değiştirdim çalışmadı,çalıştıran arkadaşlara soruyorum varmı bir eksik neden olmadı bu

marco2000

Üye
bende ne yaptıysam olmadı....

yusuf_53

Üye
olmuyor olmuyor tırt cıktı :D

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
istenen uygulama işlemine izin verilmedi diyor ve kapanıyor! 5800 da denendi olumsuz..

(Skyfire cannot connect to the server at this time.
Skyfire su anda sunucuya baglanamiyor.)

senin aldığın hata bu olmalı buda o an bağlanamadın demek oluyor
bakın benim yöntemim şu

3 kez denerim olmaz ise programı kapatıp tekrar denerim 15 dakika sürmüyor bağlanmam
:nono: ooooooo 15 dakıka bununlamı uğraşıcam derseniz o zaman androit işletimli bir telefon alırsınız :evet:yada
skyfire gibi bir browser bulursunuz :bilmm olmadı bir ümit flash desteği beklersiniz symbiandan :angry: ben bekleyemedimde :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Bunu kurdum teşekkürler calısıyor yanlız bunda büyütme yi bulamadım acaba bi yolu varmıdır

ekranın herhangi yerine çift tıklarsan büyür görüntü tekrar tıklarsan birazdaha büyür iki kademe yakınlaştırması var ayrıca ben teşekkür ederim

bunun çalıştığı falan yok!..başka şeyle meşkul olun bence

olmuyor,olmuyor yalandan uğraşıyoz gibime geliyor...

programi prefs lerle birlikte kurdum,dms yi değiştirdim,enaz 15 sefer bağlanmayı denedim fakat olumsuz,çalışmıyor bu,çalıştıran arkadaşlar,lütfen cvp nerede sorun yalandan uğraştırmayın milleti ya...

programi prefs lerle birlikte kurdum,dms yi değiştirdim,enaz 15 sefer bağlanmayı denedim fakat olumsuz,çalışmıyor bu,çalıştıran arkadaşlar,lütfen cvp nerede sorun yalandan uğraştırmayın milleti ya...

çalışıyor arkadaşım denilenleri ve konudaki yazılanları takip et
yalansa resimlere baktınmı ne zaman bağlanılmış maxicebe
mantık şu 3 kere dene bağlanmazsa programı kapat tekrar 3 kere dene böyle devam et
wifi üzerinden bağlanmayı denemedim ben hiç vodafoneden bağlandım gsm üzerinden bağlanmayı deneyin wifiden bağlanan varsada yazsın

büyük ekran olan ı yani,s60v5 için olanı bu şekilde verebilirmisin.
bu çalışıyor ama kullanması zor

onuda türkçeleştirip vereceğim ama şu an bu bağlantı neden bir bağlanıp bir kesiliyor onun üzerinde çalışıyorum deneme yanılma yöntemleriyle bakalım onuda kısa sürede yayınlarım

bır kez çalıstı birdaha yok maalesef sonuc yine husran

bak kendinde söylemişsin bir kez çalıştı diye demek ki çalışıyor
şimdi 3 kere dene olmadı programı kapat tekrar 3 kere dene bu şekilde yap

merhabalar ben 5800 skyfire yukluyemıyorum. kurulum basladıkdan sonra hata verıp kurulmuyor bana yardımcı olursanız sevınırım......

en üstteki 3 linkten indir programı konunun en altındaki programda bir hata var linkleri güncelledim

Sen wifi ile mi çalıştırıyorsun ??

hayır ben vodafon ile bağlanıyorum wifi ilede denemedim

wifi ile denedim 3 dosyayıda 5ila8 kes tekrar deneyiniz diyor sonra hata bulundu exit diyor.

gsm ile dene ben vodafone ile bağlanıyorum deneme işlemlerinide 3 kez yap programı kapat tekrar 3 kez dene bu şekilde

programı imzalayıp prefs lerle kurdum ve dns yi değiştirdim çalışmadı,çalıştıran arkadaşlara soruyorum varmı bir eksik neden olmadı bu

eksik yok am bağlantıyı şu şekilde yap 3 kez dene olmaz ise programı kapat aç tekrar 3 kez dene bu şekilde dene melere devam et 15 dakika sürmüyor bende tamam

bende ne yaptıysam olmadı....
yapılması gerekenleri yazdım kontrol et

olmuyor olmuyor tırt cıktı :D

yapılması gerekenleri yazdım kontrol et

emretwoolf

emretwoolf

Üye
gsm ile dene ne demek ya. Zaten öle calıstıran vardı forumda.sen niye yeni konu açıp milleti kandırıyorsun. Wifi ile calişmadıktan sonra kimin işine yararki. Konunun kapatılmasını rica ediyorum. Gereksiz tekrar paylaşım.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
YENİ RESİMLER

Kimse Çalışmıyor Demesin Arkadaşlar Bal Gibide Çalışıyor İşte Çalışan Prefs de Görsel Bağlantı Vodafone İnternet

(hizmet geçici olarak kullanılamıyor.
Daha sonra tekrar deneyiniz.)
HATA DA DA söylüyor geçici olduğunu yani tekrar tekrar deneyin diye

gsm ile dene ne demek ya. Zaten öle calıstıran vardı forumda.sen niye yeni konu açıp milleti kandırıyorsun. Wifi ile calişmadıktan sonra kimin işine yararki. Konunun kapatılmasını rica ediyorum. Gereksiz tekrar paylaşım.

vardıda nerde hani kimi kandırdık üstelik wifi ile çalışıyorda demedim sen niye atladın ki

sonrada herkesin işine yarar bende vodafone sınırsız bağlantı var ve istediğim yerden de bağlanıyorum
sabit değiliz yani demekki çok kişinin işine yarar wifide 2 planda kalıyor.

KELGER

KELGER

Üye
kardeş çok saol 10 da 7 çaalışıyor.
ama tek derdim ekran uyumsuzluğu.
bide senin ön izlemelerde google falan var prefsi salt okunur yapınca yer imi nasıl ekleniyor.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
POLAT8124, daha fazla resim yükleme rica etsem. Çalışmıyor, boş uğraş diyenlere de aldırma. Onlardan toplumun her yerinde var. Uğraşmışsın bir şeyler yapmışsın tebrik ederim. Ancak bir çok kişi evden wifi ile bağlandığı için ve wifide çalışmadığı için herkes boş iş demiş. İlk mesajına wifide çalışmaz diye eklersen, yersiz tepkilerden kurtulmuş olursun. Kolay gelsin.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
abi siz okumayı bilmiyorsunuz alllah aşkına. WİFİ ile çalışmıyor diyorum zaten 3g ile çalışanı var forumda. büyük harflerle yazarak milletin bilinçaltına mı inmeye çalışıyorsun nedir yani.

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Wifi ile çakışmıyo diğerinide uğraşmadım arkadaşlar yani buda boş 31 aralık ı beklicez :D

majorx

Üye
dns ayarlarını nerden nasıl değiştire bilirim

barmen3334

Üye
kardeş kimi kandırıyorsunuz türkiyede çalışmıyor skyfire, yalan atıp insanları heveslendirmeyin boşuna yapan varsada bahene etmeyin bende açıyor sende açmadı falan gerek yok boşverye yalanlar ok

KELGER

KELGER

Üye
kardeş youtube de türkiyede bi aralar açılmıyordu ama ben sorunsuz direk izliyordum.
bu da öyle herşey dns de .
ayarı iyi verdin mi iş tamam .yeterki tamamen tüm ülkelerde kapatmasınlar.
arkadaş doğru söylüyor bendede çalışıyor .ama hemen değil tek tük

AYNA

AYNA

Üye
Sertifikaladım ama genede yüklemeye izin vermiyor..
nasıl çözücez bu sorunu yardım?

alidarkstone

Üye
yok arkadaşlar sertifika istiyor biri sertifikalı halini bana mail atabilirmi... :S

AYNA

AYNA

Üye
Ben sertifikaladım ve denedim gene yüklenemiyor hatası verdi..

flkra

Üye
helal olsun sana dostum ilkkez çalışan bir skyfire yükledim arkadaslar ben sadece sisx li olanı kurdum sonra vodafone internetin dns ayarlarını arkadasın dedıgı gıbı yaptım sonra skyfireyi actım bekledım eger oke dersenız tryagaın cıkıyor ama beklersenız kendısı baglanıyor gercekten mukemmel hemde cok hızlı ama yan modda sorun var sadece :) fb den vıdeoları cok hızlı ızletıyor :)