byesho
Üye
istenen uygulama işlemine izin verilmedi diyor ve kapanıyor! 5800 da denendi olumsuz..
ooooooo 15 dakıka bununlamı uğraşıcam derseniz o zaman androit işletimli bir telefon alırsınız
yada
olmadı bir ümit flash desteği beklersiniz symbiandan
ben bekleyemedimde 
Bunu kurdum teşekkürler calısıyor yanlız bunda büyütme yi bulamadım acaba bi yolu varmıdır
bunun çalıştığı falan yok!..başka şeyle meşkul olun bence
--------------- Ekleme ---------------
olmuyor,olmuyor yalandan uğraşıyoz gibime geliyor...
programi prefs lerle birlikte kurdum,dms yi değiştirdim,enaz 15 sefer bağlanmayı denedim fakat olumsuz,çalışmıyor bu,çalıştıran arkadaşlar,lütfen cvp nerede sorun yalandan uğraştırmayın milleti ya...
programi prefs lerle birlikte kurdum,dms yi değiştirdim,enaz 15 sefer bağlanmayı denedim fakat olumsuz,çalışmıyor bu,çalıştıran arkadaşlar,lütfen cvp nerede sorun yalandan uğraştırmayın milleti ya...
büyük ekran olan ı yani,s60v5 için olanı bu şekilde verebilirmisin.
bu çalışıyor ama kullanması zor
bır kez çalıstı birdaha yok maalesef sonuc yine husran
merhabalar ben 5800 skyfire yukluyemıyorum. kurulum basladıkdan sonra hata verıp kurulmuyor bana yardımcı olursanız sevınırım......
Sen wifi ile mi çalıştırıyorsun ??
wifi ile denedim 3 dosyayıda 5ila8 kes tekrar deneyiniz diyor sonra hata bulundu exit diyor.
programı imzalayıp prefs lerle kurdum ve dns yi değiştirdim çalışmadı,çalıştıran arkadaşlara soruyorum varmı bir eksik neden olmadı bu
yapılması gerekenleri yazdım kontrol etbende ne yaptıysam olmadı....
olmuyor olmuyor tırt cıktı![]()
gsm ile dene ne demek ya. Zaten öle calıstıran vardı forumda.sen niye yeni konu açıp milleti kandırıyorsun. Wifi ile calişmadıktan sonra kimin işine yararki. Konunun kapatılmasını rica ediyorum. Gereksiz tekrar paylaşım.
Wifi ile çakışmıyo diğerinide uğraşmadım arkadaşlar yani buda boş 31 aralık ı beklicez![]()
fb den vıdeoları cok hızlı ızletıyor