SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922
matela

matela

Üye
n95 için olanınıda yüklersen cok sevinirim arkadaşım :oke:

gowlet

gowlet

Üye
Arkadaşlar bende bu program yüklenmiyor. Six bu program ile gelen üç tane prefs dosyasını atarsanız ben onları denerim. Yardımlarımızı bekliyorum.

canaytekin

canaytekin

Üye
bn yukledikden sonra programın iconuna tıklıyorm gvenlik nedenyle acılamıyor diyor program hiiic aclmıyor bu hata neden olabilir acaba ??? lütfen yardm

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
bn yukledikden sonra programın iconuna tıklıyorm gvenlik nedenyle acılamıyor diyor program hiiic aclmıyor bu hata neden olabilir acaba ??? lütfen yardm

maxiden indirdiğin dosyalar öyle pc de iken programa sağ tuş özellikler engellemeyi kaldır uygula de tamamdır zaten öyle yapmaz isen başkasına blutut ilede gönderemezsin korumalı der. ok...

KELGER

KELGER

Üye
zaten n95 uyumlu

newwaves

Üye
YARDIMMM ....kurulum esnasında istenilen uygulama erişimine izin verilmedi şeklinde hata veriyor

ceydonmez

ceydonmez

Üye
kurdum fakat her seferınde try again yazısı cıkmaktadır.

gokkurt

gokkurt

Üye
evet try again'den başka bişey yazmıyo bende de.

aryscat

aryscat

Üye
Yaklaşık onuncu deneme AHAMDA BAĞLANDI................... emeğine sağlık kardeşim....

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
"ıstenen uygulama erısımıne ızın verılmedı" dıye hata alıyorum kardes??? Imzaladım yıne aynı...

canaytekin

canaytekin

Üye
EN SONUNDA actm ama wifi ile baglanmıyor keske wifi ile baglansaydı yinede tesekkürler

matela

matela

Üye
Arkadasim programi açtim ama skyfire grmek için hep 10 dk fln bkliom int vidyolari ck takilarak isli4m vodofone int bglaniom

mex444

Üye
kardeşim bunların hepsi hatalı rar dosyası....haberiniz olsun

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bunların hepsi hatalı rar dosyası....haberiniz olsun

kardeş verdiğim 3 linkten indir yeni olan o güncelledik

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasim programi açtim ama skyfire grmek için hep 10 dk fln bkliom int vidyolari ck takilarak isli4m vodofone int bglaniom

vodafon sınırsız ise öyle bağlantın yavaş çünki 95kb bağlantın var her ay yenilendiğinde 7.2 mb oluyor birde o zaman dene bak hıza nasıl :aha: ucuyor o zaman

vodafon sınırsız ise öyle bağlantın yavaş çünki 95kb bağlantın var her ay yenilendiğinde 7.2 mb oluyor birde o zaman dene bak hıza nasıl :aha: ucuyor o zaman

"ıstenen uygulama erısımıne ızın verılmedı" dıye hata alıyorum kardes??? Imzaladım yıne aynı...

sebebi maxicepten indirilen uygulamaların korumalı olması
çözüm indirdiğin dosyanın üzerine sağ tuş özellikler de en altta yazar engellemeyi kaldır diye ona tıkla sonrada uygula tamam de cık

zaten öyle yapmazsanız uygulamaları başkasınada gönderemezsiniz. korumalı içerik der

matela

matela

Üye
daha 1 aylıgı yeni yaptım ama 100mb doldurmadım cok yavas isliom vidyoları ve gec baglanıyo tel de n95

newwaves

Üye
engellemeyi kaldır şeklinde özelliklerde bir menü çıkmıyor

leventgaat

Üye
Wifi destekli olanı bekliyoruz.çok işimize yarıycak emekleriniz için teşekkürler....

matela

matela

Üye
Smdi hzli clisti vdyolar ama her gris için bu kdarmi bklemeliiz prgrama

ucanpanda

ucanpanda

Üye
abi en az 25 kere try again yaptım yinede bağlanmadı...

kaptanjack

kaptanjack

Üye
Dostum sağol valla uğraştım denedim n73te sonunda bugün açtım hemde eskiden olduğundan daha iyi izledim sağol. :)