Konulara link video ve resim ekleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
Konulara link video ve resim ekleme yardım
Merhaba arkadaşlar ve saygıdeger adminim
1-ben siteye direk link nasıl ekeyebilirim attachements yazıyo ya ondan
2-Yotubedan video nasıl paylaşabilirim
3-Resim paylaşırken immageshack kullanıyorum ama bazı arkadaşlarımız yine attachementsden dogrudan rasim ekliyor.Nasıl yapabilrim.[/COLOR]

Yardım ederseniz sevinirim şimdiden :tşk:
eger anlamadıysanız resimli anlatabilirim yada konuyu daha da açabilirim yeter ki yardımcı olun

celibar

celibar

Üye
konulara dosya ekleme yetkisi sadece belli kişilere veriliyor.özellikle çok dosya paylaşıyorsan yönetime dosya ekleme yetkisi istediğini söylüyorsun.yönetim duruma göre yetki verir veya vermez

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
yani sadece upload sitelerinden mi verebilirim... kötü peki video???

celibar

celibar

Üye
evet sadece upload sitelerinden link verebilirsin.moderatörler konuya göre dosyayı eklenti yapabiliyor.çoğunlukla telefondan girdiğim için video nasıl eklenir ben de bilmiyorum.

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
buldum ya direnk link yazılıyomus saol sana yine de

Corch08

Üye
sitede olamayan uygulama,program,oyun vs. Paylasımları yaptıkça adminin görüşü kararı dosya ekleyen üye konumuna gelirsin.Tabi sitede aktif olman gerekiyor bildigim kadarıyla.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar ve saygıdeger adminim
1-ben siteye direk link nasıl ekeyebilirim attachements yazıyo ya ondan
2-Yotubedan video nasıl paylaşabilirim
3-Resim paylaşırken immageshack kullanıyorum ama bazı arkadaşlarımız yine attachementsden dogrudan rasim ekliyor.Nasıl yapabilrim.[/COLOR]

Yardım ederseniz sevinirim şimdiden :tşk:
eger anlamadıysanız resimli anlatabilirim yada konuyu daha da açabilirim yeter ki yardımcı olun

1. ve 3. sorunuz dosya yetkisiyle alakalı. Dosya yetkisini aktif olan, devamlı ve yararlı paylaşımlar yapan üyelere veriyoruz. Şu durumda size bu yetkiyi veremeyiz. Biraz daha zamana ihtiyacınız var.

2. sorunuzun cevabı basit. YT videolarının gösterilmesi için videonun linkini mesaj yazma paneline yapıştırmanız kâfi.

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
saolun...

mehmett3452

mehmett3452

Üye
ile link ekleyebilirsin
ile grafik ekleyebilirsin.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt