Abi cok ciddiyim Allahını seven yardım etsin bugün nete girmedim müzik dinlemedim arada bi kac kişi ile konustum 2 dk oyun oynadım kapattım gece yatarkende güc tasarrufunu aktif ettim !!! tel bu aksam 8 de tek sarja düştü ?
Bugün cevahire gittim aldığım yere problemli olabilir diyolar 1 ay falan diyolar abi ben böyle işin ta a....q memnuniyet sıfır lanet olsun bu mudur ya?
sen sabahtan akşama kadar telefonu elinden düşürmezen yok uyglama yk oyun yok nete gireyim orasını burasını düzeleyim dersen hangi telefon yada teknolojik alet dayanır bende n8 aldı adam gibi normal günlük kullanman için tasarlanıyor bu telefonla sonçta bütün gün elinde oynamak için değil...Ya arkadaş Yıllardır nokia Kullanıcısıyım Eyvallah da ! sene bu telefonu bekledim tamam kamera vs güzelde uygulama konusunda İphone ile yarışamaz abi kimse atmasın şimdi Ovi de dandik oyunlar uygulamalar var haksızmıyım arkadaşlar ! Tel Şarjı normal kullanıyorum ekran ayarları yarıda vs şarjı bi gün bile zar zor aksam 8-9 gibi bitiyo :S Arada bazen Reset atıyo ben pek memnun değilim sırf nokia kullanıcısı oldugum için kötü değil ama uygulama vs konusunda yalan yani....
sen sabahtan akşama kadar telefonu elinden düşürmezen yok uyglama yk oyun yok nete gireyim orasını burasını düzeleyim dersen hangi telefon yada teknolojik alet dayanır bende n8 aldı adam gibi normal günlük kullanman için tasarlanıyor bu telefonla sonçta bütün gün elinde oynamak için değil...
yalnız ben n8 kadar üzrine tartışılan bir telefen daha görmedim, açıkçası kararda veremedim olumlu olduğu kadar olumsuz yorumda çok n 8 için
herhalde bu kararsızlıkla iki telefonunda modası geçecek
ama ben hala karar vermemiş olucam 
tam 2 haftadır internet ve forumlarda dolaşyorum n8 mi, yoksa, wawe mi iyi diyeyalnız ben n8 kadar üzrine tartışılan bir telefen daha görmedim, açıkçası kararda veremedim olumlu olduğu kadar olumsuz yorumda çok n 8 için
herhalde bu kararsızlıkla iki telefonunda modası geçecek
ama ben hala karar vermemiş olucam
![]()

bluutuut degıl o canım bluetooth bu bır12 mp kamerası var diye mi nokia n8 alınmaz?
madem öyle haydin hep beraber ıphone ye koşalım sonra da bulutut ararız ortada olmadı devlet kanalıyla bulutut koydurturuz 2000 tl lik telefona![]()

hee apple bıze maas bagladı gıdın n8 ı kotuleyın dedı..valla çıkana kadar en çok yaygara çıkaran telefon n8 bence ne wave ne galaxy s ne ne iphone 4 çıktan sonrada böyle devam etti artık rakiplerde ne kadar etti yaptıysa forumlara elemanlarını sokuyolar ya yeter ya kullanın önce şu telefonu

))))))