N8 Tatmin Etmedi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skyhanb

skyhanb

Üye
    Konu Sahibi
N8 Tatmin Etmedi !
Ya arkadaş Yıllardır nokia Kullanıcısıyım Eyvallah da ! sene bu telefonu bekledim tamam kamera vs güzelde uygulama konusunda İphone ile yarışamaz abi kimse atmasın şimdi Ovi de dandik oyunlar uygulamalar var haksızmıyım arkadaşlar ! Tel Şarjı normal kullanıyorum ekran ayarları yarıda vs şarjı bi gün bile zar zor aksam 8-9 gibi bitiyo :S Arada bazen Reset atıyo ben pek memnun değilim sırf nokia kullanıcısı oldugum için kötü değil ama uygulama vs konusunda yalan yani....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hem işletim sistemi yeni,hemde N8 biraz aceleye geldi o yüzden bazı(belkide bayağı)eksiklikler vede aksaklıklar olduğu kullanıcılar tarafından burda dillendiriliyor.şahsen bende uzun zamandır bu cihazı bekliyordum ama maalesef almaya cesaretim yok,hele şöyle 1 kaç ay geçsin umarım yeni güncellemelerle bu sorunlar giderilir.

WebShareX

WebShareX

Üye
telefona gerekli değeri vermiyosunuz ki, istediğiniz verimi alabilesiniz.
oyunları ve uygulamaları forumdan takip et, ve iphone'un uzun süredir var olduğunu ve sistemine göre bir çok yazılım yazılmış olduğunu, symbian^3'ün de yeni çıkmış olduğunu ve programların yavaş yavaş yazıldığını unutma.

ozggurr

ozggurr

Üye
Ya arkadaş Yıllardır nokia Kullanıcısıyım Eyvallah da ! sene bu telefonu bekledim tamam kamera vs güzelde uygulama konusunda İphone ile yarışamaz abi kimse atmasın şimdi Ovi de dandik oyunlar uygulamalar var haksızmıyım arkadaşlar ! Tel Şarjı normal kullanıyorum ekran ayarları yarıda vs şarjı bi gün bile zar zor aksam 8-9 gibi bitiyo :S Arada bazen Reset atıyo ben pek memnun değilim sırf nokia kullanıcısı oldugum için kötü değil ama uygulama vs konusunda yalan yani....

Sarji normal kullanimla bir gun bile gitmeyen ve ara sira reset atan bir Nokia N8 kesinlikle teknik sorunlu bir makinadir. Benim telefonum Ekran isigi ful, arkaplan resmi animasyonlu, titresim ve gorsel efectler acikken surekli wifiye bagliyken 2 gunu rahat cikartiyor, yatarken sarja koyuyorum.
Kendi kendine reset vb sorunlari hic yasamadim. Donma takilma vs hic yasamadim.

Uygulama konusunda yarisamasa bile Nokia servisleri ve Nokia N8 senin yazdigin tarzi haketmiyor. Bir ara Cem Yilmaz filimlerinde cok kufur var, cocuklar kotu sozler ogreniyorlar filimlerinden diyenlere film olmamis, peki cocuk olmus mu diye cevap vermisti... Simdi o geldi birden aklima senin yazilarini ve yazim tarzini okuyunca...

franzliszt

franzliszt

Üye
bencede senin cihaz sorunlu ben rahat 3 günü görüyorum n8le çok harıl harıl kullanmıyorum gerektiği zaman müzik belki birkaç foto çok rahat 3 gün, birde enerji moduna alsak belki daha uzun .cihaz daha yeni elbet güzel programlar gelicektir geliyorda

OğuzcanAbi

Üye
foruma bakı çok kalite oyunlar war :)

erkara_64

alt tarafı bi cep telefonuna 500 tane uygulamayı kurmayı mı düşünüyorsun anlamıyorum...şu an da telefonum da 20 adet can alıcı program 5 adet hd oyun 1000 kusur mp3 40 tane hd film artı radyo vs...bana bazen çok bile geliyor artı bunların hepsini kullanmaya vakit bile bulamıyorum 3000 tane uygulama olsa ne olur ki ve artık sürekli n8 kötüleyenlere cvp vermekten gına geldi artık...isteyen alır zevkini sürer isteyen ıphone alır blutut aramakla zaman gecer:)))

gitarsist

gitarsist

Üye
hocam bence de N8 yazdığın kadar kötü bir telefon değil.
bazı sorunları var tabiki de.
yeni bi işletim sistemi sonuçta eksikler tabiki olucaktır. Ama güncellemeler ile inşallah bu sorunlar kalkar. Bende N8 alıcam fakat böyle giderse biraz zor :D

mustafa

mustafa

Üye
almayın arkadaş atlamayın hemen. 5800 faciasını ne çabuk unuttunuz.

Uruloki

Uruloki

Üye
benimki sürekli nete bağlı benim ki 2 gün filan bide dedikleri enerji tasarruf modu var ben tele fonu aldığım işk gün şarj az tabi hemn bu moda aldım en az 1.5 telefonu kurcaldım ama tek bişe yoktu he bide reset olayı o simkartı düzgün takmazsan olan bi olay benim tek sorunum tel ilk açıldığında ilk 3-5 dk telefon kendinde deil ama sorun yok

fedata

fedata

Üye
yani artık gerçekten nokiadan iğreniyrum bir an önce elimden çıkaracam bu 5800'ı...bıktım bu nokianın taktiğindennn..uygulama falan hikaye ne yazacak..madem bi yola çıktı herşeyini alsaydı öyle..bu nasıl bişe biliyomusunuz..gidiyo pikniğe tuzu unutmuş,çayı unutmuş,kaşığı unutmuş bi kendi gitmiş :D bunları almak içinde yeniden pikniğe gitmeyi bekliyor..o gittiği gün eksiklerini gidereceğine başka bi piknik zamanına bırakıyor eksiklerini..bu defada çatal bıçak yok :D ne demek istediğimi anlayan anlıyor..n8 den memnunum deseydin şaşardım zaten :D alacak olanda aman artık gözünü açsın tuzağa düşmesin :D bakıyosun bu nedenden tutukluyolar beni :D ama bu sadece benim kişisel görüşüm protesto ediyorum nokiayı :D

scicek35

scicek35

Üye
arkadaslar nabıyorsunz sız ne 2 3 gununden bahsedıyorsun ya saka demek gelıyor ıcımden yazılan bu yorumlara telefonun adam gıbı 2 3 gun gıdebılmesı ıcın adamm gıbı kullanılmaması lazım adam gıbı kullanılan telefon abıcım 1 gun gecmez gecmıyorda...

skyhanb

skyhanb

Üye
    Konu Sahibi
abi hakkaten şu ' günü gören arkadaşlar ciddi olsun ben servisew gidicem çünkü ben hiç birsey yapmayınca oyun net vs 1 gün ancak gidiyo yani:S
abi siz oyun tüm gün net falan diyosunuz şaka mı yani ??? nasıl gider okadar beni bi aydınlatın yani.
Üstelik ciddyiim bugün gene takıldı böyle aptallaştı yani demek istediğimi anlarsınız kapatıp açmak zorunda kalıyorum üstelik bilen varsa wifi ye okuldan bağlandığım için okula gittiğim gibi hemen İtü wrless bulundu diyo arıyo nasıl kapanıyo o asla seçili ??

--------------- Ekleme ---------------

Sarji normal kullanimla bir gun bile gitmeyen ve ara sira reset atan bir Nokia N8 kesinlikle teknik sorunlu bir makinadir. Benim telefonum Ekran isigi ful, arkaplan resmi animasyonlu, titresim ve gorsel efectler acikken surekli wifiye bagliyken 2 gunu rahat cikartiyor, yatarken sarja koyuyorum.
Kendi kendine reset vb sorunlari hic yasamadim. Donma takilma vs hic yasamadim.

Uygulama konusunda yarisamasa bile Nokia servisleri ve Nokia N8 senin yazdigin tarzi haketmiyor. Bir ara Cem Yilmaz filimlerinde cok kufur var, cocuklar kotu sozler ogreniyorlar filimlerinden diyenlere film olmamis, peki cocuk olmus mu diye cevap vermisti... Simdi o geldi birden aklima senin yazilarini ve yazim tarzini okuyunca...

abi hakkaten şu ' günü gören arkadaşlar ciddi olsun ben servisew gidicem çünkü ben hiç birsey yapmayınca oyun net vs 1 gün ancak gidiyo yani:S
abi siz oyun tüm gün net falan diyosunuz şaka mı yani ??? nasıl gider okadar beni bi aydınlatın yani.
Üstelik ciddyiim bugün gene takıldı böyle aptallaştı yani demek istediğimi anlarsınız kapatıp açmak zorunda kalıyorum üstelik bilen varsa wifi ye okuldan bağlandığım için okula gittiğim gibi hemen İtü wrless bulundu diyo arıyo nasıl kapanıyo o asla seçili ??

Uruloki

Uruloki

Üye
yaw arkadaş ya siz bu telefonu kullanmıyorsunuz yada biz başka bir telefon kullanıyoruz ne atıyonuz be şarjı gidyiyo yazdım 2 gün o bakıçırsa bugün çok kullandım fazla gitmedi ama normal telefon kullanımında çok rahat 3 bile gören bi telefon hatta iddam şu bu telefonu alın enerji tasarrufuna hiç ellemeyin 2 hafta açık kalır zaten diğer tüm telefonlarıda aynı kullanırsanız daha az gittiğini fark edersiniz he bide açılırken takılma olayı düzeldi galiba neden olarak simkart çıkardım taktım şebekeyi hemen buldu ve yine iddaa ediyorum tüm takılmalar filan bence bu telefonda simden kaynaklanıyor yani çıkarıp takn simi farkı görün forumdada böyle hatalar zaten eski simlerde böyle şeyler yapıyo telefon ve rahatsız olan arkadaşlar piyasanın en iyi telefonu denilen telefona gidip 2000 bayılabilir en azından bu telefon çekiyor ve ios 4.2 güncellemesinin telefonları ne hale getirdiğine chipden(reklam olmasın) bakın görün ve 5800 ı da denedim yani sorunları büyütülcek birşey değil sonuçta telefo kullanıyorsunuz bilgisayar değil ki gerçi N8 ile budan ortandan kalkacak yakında ama neyse girmeyelim nede olsa burdaki çoğu arkadaşın N8 i yok

SilentOne

SilentOne

Üye
kafadan 5 ay sonra oturur bu telefon yazılım olarak

Uruloki

Uruloki

Üye
belki o kadar sürmez ama oturuncada tatından yenmez ama şu an tek güncelleme tarayıcıya gelmeli

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet en büyük handikapı tarayıcısı,vede hoparlörün 1tane vede yerinin bence yanlış olması yoksa şekil olarak özellik olarak rakibi yok.

scicek35

scicek35

Üye
böle giderse bende bır N8 alacam baksana 2 haftadan bahsedıyoruz ...

mustafa

mustafa

Üye
valla kim ne derse desin arkadaş kamerası 12 mp diye de alınmaz bu telefon. şu an telefon alma gücüm var ama piyasada telefon bulamıyorum ki alıyım :ehe

Anatomy

Üye
18 kasımdan itibaren kullanıyorum.. evet tarayıcıya biraz cache şart. telefonun şarj problemi diyen arkadaş. benimde sarj 1 gün gidiyor ama ben telefonu ağlatıyorum resmen :) hiç rahat bırakmıyorumki oyundan çıkıyorum browser yok ondan cıktım bakim facede ne var faceden cık trsmtter i aç arabaya radyo yayını yap aç tiesto nun power mix i :D. koy ekranı aracın ortasına ver son sesi dinle yok sıkıldınmı az bişi slayt bişi yapım.. la bi telefonu rahat bırakmıyorumki sarjı ne kadar gider bi tam öğreneyim. ama tahminim rahat bi şekilde normal kullansam 3 gün gider herhalde. bu telefon hiç ısınmıyor cok hoşuma gidiyor bu yönü telefon 2 saat elinden hiç düşmesin serinliğini muhafaza ediyor iphone4 ü 30 dk elinden düşürme mısır patlatır harbiden :)).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt