N8 Tatmin Etmedi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkara_64

12 mp kamerası var diye mi nokia n8 alınmaz?
madem öyle haydin hep beraber ıphone ye koşalım sonra da bulutut ararız ortada olmadı devlet kanalıyla bulutut koydurturuz 2000 tl lik telefona:)

zallas

Üye
O şarj olayına ben de şaşırdım biraz . Telefonda ekstradan sadece 2 3 saat müzik dinliyorum o kadar ama şarjı gün sonunda bitiyor yani. Ama 1000 tl 'ye değer mi dersen kesinlikle değer derim 4/4 lük bi telefon .

skyhanb

skyhanb

Üye
    Konu Sahibi
Abi cok ciddiyim Allahını seven yardım etsin bugün nete girmedim müzik dinlemedim arada bi kac kişi ile konustum 2 dk oyun oynadım kapattım gece yatarkende güc tasarrufunu aktif ettim !!! tel bu aksam 8 de tek sarja düştü ?
Bugün cevahire gittim aldığım yere problemli olabilir diyolar 1 ay falan diyolar abi ben böyle işin ta a....q memnuniyet sıfır lanet olsun bu mudur ya?

mustafa

mustafa

Üye
Abi cok ciddiyim Allahını seven yardım etsin bugün nete girmedim müzik dinlemedim arada bi kac kişi ile konustum 2 dk oyun oynadım kapattım gece yatarkende güc tasarrufunu aktif ettim !!! tel bu aksam 8 de tek sarja düştü ?
Bugün cevahire gittim aldığım yere problemli olabilir diyolar 1 ay falan diyolar abi ben böyle işin ta a....q memnuniyet sıfır lanet olsun bu mudur ya?

inşallah daha fazla uğraşmak zorunda kalmazsın !!

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
sende hd oyun yükle oyna neden gereksiz oyunları yüklüyorsun ???

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Ya arkadaş Yıllardır nokia Kullanıcısıyım Eyvallah da ! sene bu telefonu bekledim tamam kamera vs güzelde uygulama konusunda İphone ile yarışamaz abi kimse atmasın şimdi Ovi de dandik oyunlar uygulamalar var haksızmıyım arkadaşlar ! Tel Şarjı normal kullanıyorum ekran ayarları yarıda vs şarjı bi gün bile zar zor aksam 8-9 gibi bitiyo :S Arada bazen Reset atıyo ben pek memnun değilim sırf nokia kullanıcısı oldugum için kötü değil ama uygulama vs konusunda yalan yani....
sen sabahtan akşama kadar telefonu elinden düşürmezen yok uyglama yk oyun yok nete gireyim orasını burasını düzeleyim dersen hangi telefon yada teknolojik alet dayanır bende n8 aldı adam gibi normal günlük kullanman için tasarlanıyor bu telefonla sonçta bütün gün elinde oynamak için değil...

skyhanb

skyhanb

Üye
    Konu Sahibi
sen sabahtan akşama kadar telefonu elinden düşürmezen yok uyglama yk oyun yok nete gireyim orasını burasını düzeleyim dersen hangi telefon yada teknolojik alet dayanır bende n8 aldı adam gibi normal günlük kullanman için tasarlanıyor bu telefonla sonçta bütün gün elinde oynamak için değil...

Abi söylediğin şeyin ne kadar saçma olduğunun farkındamısın ?
Bu tarz telefonlar eğer reklam yaparken oyuın web uygulamalar Allah ne verdiyse süper harika tel diye reklam yapıyosan bu telefonu sadece konusmak için almıcaktır insanlar ozaman git 3310 al abi :S Yani ben demiyorum aksama kadar elimde nete giriyorum oyun oynuyorum yani telefonla 5 dk nete girip 3-5 resim cekip mesajlasıyosun arada bi kac kişi ile konusuyosun aksama pil bos bu normal mi yani ? Bence değil sacmalık daha müzik dinlemedik oyun oynamadık vs vs ne özelliğin kaldı ?

Uruloki

Uruloki

Üye
valla şarj kısmında bni hiç yarıda bırakmadı hele enerji tasarrufu modu var süper tmm akşma bayağı azalmış oluyor ama bitmiyo yani bide oturduçunuz yerde tam 3g ve ya 2g arasındaysanız tel sürekli değişim yaşıyo ve haliyle şarj yiyiyor ve telefonda xenon flaş var o hani lüks araçlarda olan far aynısıdır oda çok şarj yer bende daha önce se K810 vardı oda böyleydi çok kullanınca bitiyor yani

aagkn

aagkn

Üye
tam 2 haftadır internet ve forumlarda dolaşyorum n8 mi, yoksa, wawe mi iyi diye :) yalnız ben n8 kadar üzrine tartışılan bir telefen daha görmedim, açıkçası kararda veremedim olumlu olduğu kadar olumsuz yorumda çok n 8 için :off: herhalde bu kararsızlıkla iki telefonunda modası geçecek :hmmm ama ben hala karar vermemiş olucam :ehe

erkara_64

tam 2 haftadır internet ve forumlarda dolaşyorum n8 mi, yoksa, wawe mi iyi diye :) yalnız ben n8 kadar üzrine tartışılan bir telefen daha görmedim, açıkçası kararda veremedim olumlu olduğu kadar olumsuz yorumda çok n 8 için :off: herhalde bu kararsızlıkla iki telefonunda modası geçecek :hmmm ama ben hala karar vermemiş olucam :ehe

bence sen en iyisi windows 10 çıkana kadar bekle belki o zaman almaya karar verirsin:)

uMTOku

Üye
Ben ve 2 arkadaşımda n8 var şarj felan dayanmıyor yalan ya

SilentOne

SilentOne

Üye
adam haklı yalan diosa yalandır Xd

Uruloki

Uruloki

Üye
valla çıkana kadar en çok yaygara çıkaran telefon n8 bence ne wave ne galaxy s ne ne iphone 4 çıktan sonrada böyle devam etti artık rakiplerde ne kadar etti yaptıysa forumlara elemanlarını sokuyolar ya yeter ya kullanın önce şu telefonu

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Arkadaşlar N8 almayın diyenlere sakın kanmayın .. Mükhemmel bi telefon.. !

ohalandeve

Üye
12 mp kamerası var diye mi nokia n8 alınmaz?
madem öyle haydin hep beraber ıphone ye koşalım sonra da bulutut ararız ortada olmadı devlet kanalıyla bulutut koydurturuz 2000 tl lik telefona:)
bluutuut degıl o canım bluetooth bu bır
ıkıncısı olarakda coluk cocuk olarak mıllete resım program muzık gonderme derdım yok o yuzden bluetootha ıhtıyacım yok.zaten ı phone kendı ıcınde bluetoothu desteklıyor canım elıne alıp kullanmadıgın ıcın pıslık atmak kolay tabı nokıa alın canım nokıa ...ben catır catır browserda dolasırken sen bu acılmıooooooooooooo aga ne zaman yenı surumu cıkıcak dıye bekle:)
bu arada ne kadar bılınclı kullanıcı oldugun yazdıgın kelımelerden bellı bluttutt :P

--------------- Ekleme ---------------

valla çıkana kadar en çok yaygara çıkaran telefon n8 bence ne wave ne galaxy s ne ne iphone 4 çıktan sonrada böyle devam etti artık rakiplerde ne kadar etti yaptıysa forumlara elemanlarını sokuyolar ya yeter ya kullanın önce şu telefonu
hee apple bıze maas bagladı gıdın n8 ı kotuleyın dedı..:)
browserda sıte acılırken kac dakıka beklıyosun canım bı solermısn:)))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt