5800 Müzik Çalar Güncellemesi geldi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asilasil

Üye
    Konu Sahibi
5800 Müzik Çalar Güncellemesi geldi :)
wifi ile güncelleme denemsi sırasında görüldü :) yükledim ama bi değişiklik göremedim arkadaşlar

botanik2

botanik2

Üye
wifi ile güncelleme denemsi sırasında görüldü :) yükledim ama bi değişiklik göremedim arkadaşlar

:aha: arkadaşa katılıyorum güncelleme nin ayrıntılarında şarkının sözlerini göstereceği yazıyordu ama baktım her yerine bişi bulamadım ben :ağlarım: öle olsaydı zaten işe yarar bi eklenti olmuş olurdu da kapsamlı düşünmek lazım mp 3 ün içine o sözleri index lemeseler program nerden bulupta çıkartacakki oda var:off:

maktama

maktama

Üye
:aha: arkadaşa katılıyorum güncelleme nin ayrıntılarında şarkının sözlerini göstereceği yazıyordu ama baktım her yerine bişi bulamadım ben :ağlarım: öle olsaydı zaten işe yarar bi eklenti olmuş olurdu da kapsamlı düşünmek lazım mp 3 ün içine o sözleri index lemeseler program nerden bulupta çıkartacakki oda var:off:
okadarını da sen yapıcaksın arkadaşım:D ya internetten lrc uzantılı şarkı sözünü şarkıya göre indirip müzik dosyasıyla aynı isimde olacak şekilde müzik dosyasının olduğu klasöre atacaksın,ya da minilyrics gibi bir programla bilgisayarına indirdiğin şarkı sözlerini mp3'ün içine gömüceksin.
Gelen güncelleme size şarkının sözlerini de anlayıp yazacak değildi ya, ne bekliyordunuz siz acaba?!?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt