Video Örnekleri :Nokia N8 vs Nokia C6-01 vs HTC Trophy 7, HTC HD 7, LG Optimus E900, Samsung Wave

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi daha iyi?

• Kullanılan toplam oy
    55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
Video Örnekleri :Nokia N8 vs Nokia C6-01 vs HTC Trophy 7, HTC HD 7, LG Optimus E900, Samsung Wave
Resim Örnekleri( FLASH Aktif )

Resim Örneği (Deaktif Flash)

Nokia N8

Nokia C6-01

HTC 7 Trophy: I’m sorry but what is this shitty audio? And why is it so blurry?

HTC HD 7

İşlemci işlemci diye tutturanlara ders.. Gelen ses kalitesine dikkat edin.

LG Optimus E900

Samsung Wave 8500

Samsung Wave 8530

Samsung Galaxy S

Xperia X10

Bu arada arkadaşlar; Unutmadan, Video Çözünürlük ayarını (asıl kaliteyi görmek için) 720p Yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Uruloki

Uruloki

Üye
yalnız N8 in xenon flaşı olduğunu untmuşlar galiba fazla yakından almışlar bence ama C6 yada helal gayet iyi resimleri bayağı başırılı ama sony kötüleştirmiş kendini bence ortalama alsak N8 olur ama C6 yı unutmayın gayet güzel

mavrick

mavrick

Üye
en iyi c6 hatta zoomubile en iyi fakat gelin görün bide fotografnasıl çekiyor nokia gene yapıcanı yapmış birindenalmış foto vasat cekio

Uruloki

Uruloki

Üye
en iyi c6 hatta zoomubile en iyi fakat gelin görün bide fotografnasıl çekiyor nokia gene yapıcanı yapmış birindenalmış foto vasat cekio

dediğn doğru fakat benimde dediğim gibi ya zifiri karanlıkta çekicektiler fotoları yada uzaktan almaları gerekir N8 bide bunlar telefonların en son pikselleri değil bence çünkü bu kadar yakınlatırma bazıları çok bozulmuş belki 3 mp olabilir bunlar

Anatomy

Üye
ya arkadaşlar yeter bu kadar bu kamerayı ve video çekimini kötülediğiniz.. n8 kullanan kişiye bunların kötü olduğunu kanıtlamaya çalışmanıza gerek yok. birsürü telefon ile yan yana getirdim bu telefonu. ayarını yapmadan lup diye açıpta bir resim bir video çekmekle kalite anlaşılmaz. alıyorlar ellerine telefonu zırt tiye çekiyolar.. n8 de 40 çeşit ayar var ayarlamayı yapmadıktan sonra bu fotoyu bu videoyu çekmişsin çekmemişsin neye yarar. bu telefon bu kadar berbat foto çekiyor ise diğer telefonlar hiç bişi çekemiyor demektir. çok telefonla karşılaştırdım burada sizin yayınladığınız videolar gibi değil. bir yerde de gördüm iphone 4 ile çekilmiş fotoları kıyaslıyorlar.. ya ben telefonu ilk aldığım gün, tüm gün boyunca iphone4 ile kıyaslamasını yaptım. Sultanahmet camisinin 100 tane fotosunu çektik belkide gündüz akşam. ayarını yapmadığın nokia ile çekim olmuyor.. iphone açıyor hdr kalitesini resim canlılık kazanıyor ama içine az yaklaşınca camiyi tanımak zor. nokia ile bir ayar çektiğinde eritiyor fotoyu arkadaki boğaz köprüsündeki asmaları say.. bunları buraya koyupta yok kötü yok iyi değil diye kıyaslama yapmaya çalışmanın bir faydası yok.

mavrick

mavrick

Üye
ya arkadaşlar yeter bu kadar bu kamerayı ve video çekimini kötülediğiniz.. n8 kullanan kişiye bunların kötü olduğunu kanıtlamaya çalışmanıza gerek yok. birsürü telefon ile yan yana getirdim bu telefonu. ayarını yapmadan lup diye açıpta bir resim bir video çekmekle kalite anlaşılmaz. alıyorlar ellerine telefonu zırt tiye çekiyolar.. n8 de 40 çeşit ayar var ayarlamayı yapmadıktan sonra bu fotoyu bu videoyu çekmişsin çekmemişsin neye yarar. bu telefon bu kadar berbat foto çekiyor ise diğer telefonlar hiç bişi çekemiyor demektir. çok telefonla karşılaştırdım burada sizin yayınladığınız videolar gibi değil. bir yerde de gördüm iphone 4 ile çekilmiş fotoları kıyaslıyorlar.. ya ben telefonu ilk aldığım gün, tüm gün boyunca iphone4 ile kıyaslamasını yaptım. Sultanahmet camisinin 100 tane fotosunu çektik belkide gündüz akşam. ayarını yapmadığın nokia ile çekim olmuyor.. iphone açıyor hdr kalitesini resim canlılık kazanıyor ama içine az yaklaşınca camiyi tanımak zor. nokia ile bir ayar çektiğinde eritiyor fotoyu arkadaki boğaz köprüsündeki asmaları say.. bunları buraya koyupta yok kötü yok iyi değil diye kıyaslama yapmaya çalışmanın bir faydası yok.

dogru ayar yapmak cok değiştirir, ama yukarıdaki videolar tamamen eşit şartlarda çekilmiş ,c6 ın orijinalinde biraz güzel özellik var belki ondan iyi çekiyodur
arkadasşlar bu pikselfarkı video cekerken etkiliyomu yani hiç etkilemiyosa neden ?açıklayabilirmisiniz arkadaşlar:bilmm

Uruloki

Uruloki

Üye
dogru ayar yapmak cok değiştirir, ama yukarıdaki videolar tamamen eşit şartlarda çekilmiş ,c6 ın orijinalinde biraz güzel özellik var belki ondan iyi çekiyodur
arkadasşlar bu pikselfarkı video cekerken etkiliyomu yani hiç etkilemiyosa neden ?açıklayabilirmisiniz arkadaşlar:bilmm

dostum piksel etkilemez ki çünkü hepsi aynı çözünürlükte sadece lensi etkiler yani nokianında farkı belli çünkü carl zeiss lens var üzerinde

pRime.

pRime.

Üye
C6-01in fotoğraf ve videosu daha net gibi.

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 aga

Uruloki

Uruloki

Üye
yok yok c6-01 gayet iyi ama dediğim gibi n8 xenon flaşa sahip ve son mp olarak çekildğini sanmıyorum çünkü yakınlaşınca 12mp de bu kadar bozulma olmuyor

serhatbjk

serhatbjk

Üye
buraya c7 yide koymanız lazımdı

mavrick

mavrick

Üye
arkadaşım en iyi karşılaştırma burda bu videolardan hiçbirşey anlaşılmaz

bu arada c6 videoyu iyi çekiyor fakat fotoğraf berbat ayıp nokianın yaptığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...