Cihanî Sultan
Üye
buda benim xperia arc la çekmiş olduğum video n8 kadar olmasada yinede iyi çeker kapalı havada dahi..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pek iç açıcı değil

buda benim xperia arc la çekmiş olduğum video n8 kadar olmasada yinede iyi çeker kapalı havada dahi..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben n8spor taraftarları gibi düşünmüyorum. öncelikle bi defa kamera kıyaslaması yapacaksanız aynı ortamda aynı yeri çekmeniz gerekir farklı ortamlarda farklı gün ışığında çekilirse tabi ki farklılıklar olur. böyle konuları görünce asabım bozuluyor. hemen birisi yok n8 dünyanın en iyi telefonu vs vs vs. zaten yorumları yazanların telefonlarına bakarsak neyin ne olduğu belli oluyor. Ben şahsen telefonumu değiştirmek istiyorum fakat sadece kamerası iyi olacak diye de n8 alacak değilim. kaldı ki ahım şahım bi güzelliği yok. kendi telefonunuz n8 diye sadece kendinizi tatmin etmek için daha kaç yüz tane böyle konu açılacak bıkkınlık geldi artık
fandroidcilerdenmisin kardeş
yani istedgn yere girersinde merak ettm sadece 
Ama bi daha hayatta Nokia almam 
senin bu sölediğin, şeye benzio. madem hıza bakıyorum o zaman telefon almam bilgisayar alırım gibi bişi oldu. sonuçta telefon ne içindir konuşmak içindir. ve ewt zevkler ve renkler tartışılmaz.Fotoğraf makinesi değil telefon alıyoruz. Zevkler ve renkler tartışılmaz ben olsam sadece fotoğrafı videoları iyi olan bir telefon almam. Bunun ram'ine işletim sistemine hızına tasarımına servis desteğine bakarak alırım.