En iyi kameraya sahip 4 markanın 4 telefonu ve Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

gt22

gt22

Üye
paşaların paşası n8 :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aynen

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ben n8spor taraftarları gibi düşünmüyorum. öncelikle bi defa kamera kıyaslaması yapacaksanız aynı ortamda aynı yeri çekmeniz gerekir farklı ortamlarda farklı gün ışığında çekilirse tabi ki farklılıklar olur. böyle konuları görünce asabım bozuluyor. hemen birisi yok n8 dünyanın en iyi telefonu vs vs vs. zaten yorumları yazanların telefonlarına bakarsak neyin ne olduğu belli oluyor. Ben şahsen telefonumu değiştirmek istiyorum fakat sadece kamerası iyi olacak diye de n8 alacak değilim. kaldı ki ahım şahım bi güzelliği yok. kendi telefonunuz n8 diye sadece kendinizi tatmin etmek için daha kaç yüz tane böyle konu açılacak bıkkınlık geldi artık

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@
Esendağlı

Esendağlı

Üye
kamera da kral n8

-ORKA-

-ORKA-

Üye
nokıa 3310 nun kamerasıda o günün şartlarına göre iyiydi ıphone 4 s bunu birazdaha gelilştirmiş huhahahaha
1. belli n8 2. ye gelincede kötülerin iyisi olarak htc derim
işlemciden özelliklerden dem vuran arkadaşlar nerde bi manzara görse hemen telefona sarıldığını unutuyor
kullamadığınız özelliklere para ödeyip sora 0.facebook tan nete girmekte baya komik ıphone cular bunu çok sık yapıyor
tek kelimeyle N8

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n8 modlayınca videoda 30fps oluyor super çekiyor

----------Eklendi @ 01:42:55 ---------- Yazıldı @ 01:40:23 ----------

ben n8spor taraftarları gibi düşünmüyorum. öncelikle bi defa kamera kıyaslaması yapacaksanız aynı ortamda aynı yeri çekmeniz gerekir farklı ortamlarda farklı gün ışığında çekilirse tabi ki farklılıklar olur. böyle konuları görünce asabım bozuluyor. hemen birisi yok n8 dünyanın en iyi telefonu vs vs vs. zaten yorumları yazanların telefonlarına bakarsak neyin ne olduğu belli oluyor. Ben şahsen telefonumu değiştirmek istiyorum fakat sadece kamerası iyi olacak diye de n8 alacak değilim. kaldı ki ahım şahım bi güzelliği yok. kendi telefonunuz n8 diye sadece kendinizi tatmin etmek için daha kaç yüz tane böyle konu açılacak bıkkınlık geldi artık

:kop2: fandroidcilerdenmisin kardeş

----------Eklendi @ 01:44:34 ---------- Yazıldı @ 01:42:55 ----------

hem burası s'3 sayfası telefonn s3 değilse ne arıyon :) yani istedgn yere girersinde merak ettm sadece :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Kamerada üstüne yok da diğer özelliklerde berbat bi telefon ben de kullanıyorum ama vaziyet bu yani.İnternet hızı konusunda kesinlikle bi android telefonla yarışamaz.Symbian düşük sisteme gerek duyuyo filan hepsi hikaye adam htc wildfire s ile benim n8'den daha hızlı girdi internete kafayı yedim parçalayasım geldi telefonu ama kıyamadım işte kamerası iyi diye :D Ama bi daha hayatta Nokia almam :)

Emil_Ceferli

Üye
benin 5800 um bu telefonumdan daha iyi cekiyordu. Hele x6 sahaneydi... E7 ninki kamerami canim? Focus berbat! Yemisim 8 megapikselini. Insallah subatda degistiriyorum. Nokiaya elveda.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bende elveda edecem az kaldı para bulsam biraz direk HTC evo 3d alıcam

valent

valent

Üye
n8 lord of kings :oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
:):):)

man20

man20

Üye
Fotoğraf makinesi değil telefon alıyoruz. Zevkler ve renkler tartışılmaz ben olsam sadece fotoğrafı videoları iyi olan bir telefon almam. Bunun ram'ine işletim sistemine hızına tasarımına servis desteğine bakarak alırım.
senin bu sölediğin, şeye benzio. madem hıza bakıyorum o zaman telefon almam bilgisayar alırım gibi bişi oldu. sonuçta telefon ne içindir konuşmak içindir. ve ewt zevkler ve renkler tartışılmaz.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yeni cıkan telefonlar bilgisayardan cokta farkı yok haci

capadent

Üye
n8in 720p si hardware diğerlerininki yazılımla olduğu için n8 daha iyi.

man20

man20

Üye
ewt artık öle oldu Moonlife01. Arkadaş öle bi benzetme yapınca bende onun yaptığı benzetmeyi farklı bi şekilde gösterdim. Nokia n8den çok memnunum hız olsun kamera olsun. Nie fotoğraf makinesi taşıyımki? Her ikisini aynı anda yapabilcek bi cihaz varken neden ayrı ayrı kullanıyımki. (bu masha'ya cevabımdır. Üstünüze alınmayın.)

Aege

Aege

Üye
Telefon alırken bizde kamerası için almıyoruz zaten.Ama fotoğraf makinemi günün her anında yanında bulunduramam.Bu yüzden benim için telefonun kamerasıda önemlidir.Ayrıca Nokia'nın servis desteğiyle ilgili bir sıkıntım da olmadı hiç bir zaman.Yere düşürüp bozduğum eski telefonumu tamir edemeyince aynısının kullanılmamışını yollayan,Nokia'dan başka bir firma görmedim şimdiye kadar.

yesrip2

yesrip2

Üye
n8'ime hayranım yahu:oke:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
n8 e bak :D

valent

valent

Üye
N8 BABA TELEFONDUR :oke: