En iyi kameraya sahip 4 markanın 4 telefonu ve Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye
yanlış anladın.ben işin N8 ve kullanıcıları tarafından gülüyorum.
Ben anladığım için birşey demedim sustum zaten.Gerçekten ciddiyim zaten bilen biliyor hakkaten ayırmak güç özellikle 1 2 metre mesafede çekilen görüntüleri ayırmak güç ki düşünün o makinada stüdyada adam 1 2 metre mesafeden gelin damat resimleri çekiyor.Biradere dedim vereyim N8 le çeksin o zaman ne fark varki :d:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Haci n8 1080 p degerinde video cekemiyor oo yüzden düşük not aldı benden

valent

valent

Üye
Haci n8 1080 p degerinde video cekemiyor oo yüzden düşük not aldı benden
Merak etme çekemesede 1080p çekenlerin alayından daha iyi çekiyor fark ortada sanki 1080p çeken onlar değilde N8 şunada eminim demedi demeyin bunun içinde bir güncelleme çıkacak N8 için 1080p video çekimi yazılımsal olarak sağlanılabilir ve yakışırda o zaman çözünürlüğün tere yağı gibi akışını gör

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Öle birşey mümkün olsaydı c7 ye macro cekimi gelirdi dimi :)

valent

valent

Üye
video da makro çekimindenmi söz ediyorsun?neden olmasın N8 de sanki daha önce video da makro modu varmıydı sanıyorsun son sürümde geldi

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Hayır fotografta Macro cekimden bahsedıyorum yazılımsal birşey degil donanımsal birşey bro :)

valent

valent

Üye
Fotoda makro çekimi yazılımsal birşey değil zaten anlatabiliyormuyum?ama 1080 p video çekimi yazılımsal birşey adam 5mp kameranın 1080p video çekimi yapmasını sağlamış N8 12mp 1080p videonun kralını çeker üstelik mercek destekli

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim sacmalama böle birşey mümkün degil ozaman 5800 da hd video cekerdi güncellemeyle olcaksa bu iş oooo olmaz

valent

valent

Üye
5800 Daha foto çekemiyor hd video nasıl çeksin telefona işkence olur o zaten.Adamlar neyin ne olduğunu biliyor ona göre güncelleme çıkarıyor

valent

valent

Üye
Bak bir örnek vereyim sana sonyericson x10 ilk çıktığı versiyonda 720p video çekimi yapamıyordu sonra android yeni bir güncellemeyle bu desteği sağladı şuan x10 modellerinin hepsi 720p video kaydı yapabiliyor.Demekki neymiş nokia 1080p video kaydı güncellemesi çıkarabilir istese dimi kardeşim?

PriZm

PriZm

Üye
işlemci iyi olsa galaxy s de 1080 p video çekerdi.bütün bunlar işlemciye dayalı kameraya değil.

ama tabikide carl zeiss lensli bir kamera olursa bu işler değişir.

valent

valent

Üye
işlemci iyi olsa galaxy s de 1080 p video çekerdi.bütün bunlar işlemciye dayalı kameraya değil.

ama tabikide carl zeiss lensli bir kamera olursa bu işler değişir.
arkadaş iddaa ediyor benimle örnek verdim sustu şimdi N8 gibi bir telefona 1080p video güncellemesi yakışır.5800 dan bahsediyor arkadaş telefon kameraya zor geçiyor ben ilk çıktığında almış yaklaşık 5 ay kullanmıştım kamerası berbat nokıa bu telefona 720p güncellemesi çıkarırmı cihaza göre değişir.x10 da 1.6 sürümüyle çıktığında hd kayıt yapamıyordu android hemen bir güncelleme patlattı şimdi çatır çatır çekiyor.

PriZm

PriZm

Üye
tmm da bunların hepsi işlemci ile alakalı. yani N8 ile 680 mhz lik bir işlemciyle 1080 p video çekmeye kalkarsanız video hızı en fazla 10-15 fps olacaktır...

aaksel

Üye
neden aynı görüntü çekmiyorsunuz farklı görüntü çekiyorsunuz sony üstene kamera varmı arkadaşlar kendinizi kandırmayın

PriZm

PriZm

Üye
neden aynı görüntü çekmiyorsunuz farklı görüntü çekiyorsunuz sony üstene kamera varmı arkadaşlar kendinizi kandırmayın
ne alaka? sony kamerada iyi telefon kameralarında N8 i geçemez.

Artles

Artles

Üye
HTC ve GS2 de çok çok iyi.

pRime.

pRime.

Üye
N8 1080p çekemez zaten grafik kartı 720p'ye müsaade ediyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
arkadaş iddaa ediyor benimle örnek verdim sustu şimdi N8 gibi bir telefona 1080p video güncellemesi yakışır.5800 dan bahsediyor arkadaş telefon kameraya zor geçiyor ben ilk çıktığında almış yaklaşık 5 ay kullanmıştım kamerası berbat nokıa bu telefona 720p güncellemesi çıkarırmı cihaza göre değişir.x10 da 1.6 sürümüyle çıktığında hd kayıt yapamıyordu android hemen bir güncelleme patlattı şimdi çatır çatır çekiyor.

Ne susacam sacmladıgnın farkındamısın böle birşey mümkün olsaydı direk 1080p cekerdi ve daha pahalıya satardı bu nokia salakmı bu herifler senden benden akıllılar

pRime.

pRime.

Üye
Tartışmanın anlamı yok merak edenler broadcom'un sitesinden bakabilir.

sinatt_28

sinatt_28

Üye
buda benim xperia arc la çekmiş olduğum video n8 kadar olmasada yinede iyi çeker kapalı havada dahi..:oke:

Üst Alt