Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

nazar bugubay

Üye
merhaba ben tam bu işlemleri yaparken boyle bi sorunla karşılaştım..

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.

erkenden teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
merhaba ben tam bu işlemleri yaparken boyle bi sorunla karşılaştım..

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.

erkenden teşekkürler

yazılımın üzerine aynı veya daha üst versiyonu kurdugunuzdan emin olun.

emreilhans

emreilhans

Üye
(EĞER USB GELİP GİDİYORSA OLMUYORSA USB ÇIKAR TAK) çıkardım taktım yine olmuyo :S

--------------- Ekleme ---------------

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing

bu nedir ?
ve power butonuna basıyorum bi tepki yok :S:hmmm

mula2001

Üye
(EĞER USB GELİP GİDİYORSA OLMUYORSA USB ÇIKAR TAK) çıkardım taktım yine olmuyo :S

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing

bu nedir ?
ve power butonuna basıyorum bi tepki yok :S:hmmm

ne yazıkki bende de aynı hata -nokia e72-

emreilhans

emreilhans

Üye
usb kablosunu refurbish tusuna basmadan hemen önce takın olur.siz daha önce takıyorsunuz.

yaptım olmuyor :allalla: tam refurbish butonuna basmadan önce takıyorum basıyorum Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
bunları diyor bastığm halde olmuyor ve şunları diyor
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
hata verior.

osman2207

Üye
S.a Arkadaslar bende nokia 6500s-1 war RM-240 yaziyor arkasinda.islemelri yapiyorum ama en altta telefon nilgileri gelmiyor ve No Product yaziyor.Herhalde bunun icinde telefonu görmüyor.
Benim sorunum Telefone format atarken pc kapandi.Simdi telefon acilmiyor.Sarja takarken ekran lamabasi yaniyor ama siyah bi ekran war.Ne yapabilirim
Simdiden Tskler

FESTWALL

Üye
saolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

makara_80

Üye
Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm.
Warning: Unable to communicate to product after flashing.... die bi hata verdi ne yapmam lazım yardım edersen sevinirim

allah razı olsun kardeş valla yaptım oldu çok güzel çalışıyor emeğine sağlık

karanmurdar

karanmurdar

Üye
güzel paylaşım, teşekkürler

Assera

Üye
Nokia 5250 XM telefonum çöktü. Her şeyi yaptım, denedim olmadı bi türlü.

tolga72

tolga72

Üye
flash yarıda kaldımı box aleti olmadan yapılabileceğne inanmıyorum.
çünkü denemediğim yol kalmadı ama yapamadım tam 3 gün uğraştım sonunda telefoncuda yaptırdım box ile

flash atıpta yarıda hata veren telefona box suz tekrar falsh atıp başarılı olan varsa nasıl yaptıpını detaylı anlatırsa
bir çok insan faydalanır. saygılar

tugrul61

Üye
ya kardeşim ALLAH senden razı olsun kurtuldu telefonun yaaaa. :) çok teşekkür ederim

hamdi1981

Üye
aynı sorun bendede var usb aygıtı tanımıyor her yeri aradım am bulamadım bi çözüm lütfeeen

arkadaslar herşey tamamda en son olarak usb tanınmıyan aygıt hatası verio bunu çözersek tam olacak yardım lütfeeeen bu arada usb calısıyo fakat telin data kablosunu takınca tanınmıyan aygıt dio

serkio

Üye
merhabalar dediklerinizin hepsini yaptım ama şöyle bi hata veriyor

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

deathhell3

Üye
bütün yazılanları okudum ve hepsini denedim hiç biri olmuyor !
az kaldı duvara vurucam telefonu rahatlıcam işte o zaman...
-usb bağlıyorum telefon açılmıyo
-şarj takıyorum nokia yazısı çıkıyo sonra beyaz ekran
-normal olarak hiç bir bağlantı olmadan deniyorum yine nokia yazısından sonra hiç birşey yok
program telefonu görmüyo bir sürü hata veriyo..
sonuç olarak geçmiş olsun...

ARKADAŞLAR AZİMLE S... MERMERİ DELERMİŞ !
Yaklaşık 6 saattir uğraşıyorum ve telefonu açılmayanlar için yapması gerekeni söyliyim.. usb kablosunu ve şarjı bağlayın.
file-open product (uygun olanı seçin)
flashing-firmware dedik
dili seçtik-( dil olmuyanlara )telefonun arkasında dil nosu yazar herkez onu yüklesin 0546328 gibi !
DEAD PHONE USB FLASHİNG seçeneğini seçmemiz lazım seçemezsekde aynı benim gibi :)
hiç birşeyi kapatmayın. tekrar file- manage - USB yi silin - no connection kalsın ve sağ alt ekranda no connection yazsın ordaki resim birbirinden ayrılsın.. bu arada telefonu açın yazıcak-- power falan yazar ekranda--- şarjı telefondan çıkarın ve telefonu açın 5 saniye kadar bekletebilir. telefon açılırken tekrar takın şarjı.. ve sonuç olarak telefon sıfır gibi açılıyor. dil ingilizce başlıyo onuda değiştirin ayarlardan ;)
herkeze kolay gelsin
(Nokia 6120c var bende)
yapamayanlar [email protected] adresinden ulaşabilirler bana ;)

gara7676

Üye
Allah razı olsun paşa teşekkürler

aksarayli77

Üye
buyuk emek var tesekkurler yigit!

trkhan

Üye
arkadaşlar e71 telefonumu nokiadan gelen sms ile 501.. güncellemesini yaparken telefon açılmadı öylece kaldı. bende servise gönderdin 45 gün falan serviste kaldı servisteykende garanti süresi doldu diye mesaj attılar 50 tl ücret çıkardılar. kabul ettim ama en son aradığımda telefon yapılamadı dediler. yani sizin anlayacağınız telefon ortada kaldı yapmaz olaydım güncellemesini nerden bileyim böyle olacağını. arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurmusunuz yoksa telefon çöpe gidecek.