Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

KAKAARDA

Üye
BEEN telefona yazılımı yükledim ama şimdi kendiliğinden kapanıp açılıyo görüşme bile yapamıyorum

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Teşekkürler... Emeğine. Sağlık

underzero21

Üye
hacım allah razı olsun telefonu yapabildim çok çok sağol

rgrgrock

Üye
Kardeşim allah razı olsun elinden öpeyim valla ailem çok kızadı valla bozulduğunu öğrenseler hemen halldedcem olayı saol abi tekrar tekrar saol:D:gul:

ksk_dodi

Üye
beyler 2 tane telimde gitti bi yardım edinde düzeltelim 6680 düzelsin yeter napmam gerekiyor?

--------------- Ekleme ---------------

versiyon atıyordum dondu program böle kaldı suan hiç açılmıyor

fargac

Üye
Arkadaşlar benim de nokia n70 music edition telefonum vardı.2 gün uğraştım Phoenix denilen programla kurtarmaya ama hep hata alıyordum.Çünkü hep USB 'yi silip NO CONNECTION 'ı seçerek yapmaya çalışmıştım.En sonunda USB ile denedim."Nokia n 70 usb ile bağlandı" falan diye sağ altta uyarı çıktı ve nihayet program yüklenmeye başladı.Ama sonuna dogru yine hata oluştu."Retry" diyerek tekrar denedim bu kez oldu.Artık telefonum çalışıyor :)) NO CONNECTION olmuyorsa siz de USB yi seçerek telefonunuzu kurtarmayı deneyin.

firozat

Üye
Kuzenim N73 cihazına yazılım yüklerken telefonu bozmuş. Sanırım kabloyu çıkarmış yükleme sırasında. Telefon şimdi hiç bir tepki vermiyor açılmıyor.. Sanırım şarjıda bitmiş kapalı dura dura şarja takınca şarjda olmuyor. Ama Şarja takılı bir şekilde USB den bağlayınca usb aygıt tanınamadı diye uyarı veriyor.. Tabi bu yüzden Phonix yazılımıda telefonu görmüyor.. Bu cihaza yeniden firmwire nasıl yüklicem ben şimdi fikri olan varmı acaba :D

emrihak

Üye
arkdaşlar benden size tavsiye yazilim güncellerken 2 kere düşünün cünkü bi aksilik olurda cihaza yükleme yapamazsaniz cihazi servise götürme ihtimaliniz cok yüksek haberiniz olsun...

exalted55

exalted55

Üye
Arkadaşlar ortalama birkaç saattir phoenix le versiyon yüklemeye çalışıyorum ve aşağıdaki hatayı almaya başladım.
Saatlerdir forumdan foruma gezip bir çözüm aradım ve sorunun kaynağının versüyon düşürmek veya yanlış versiyon olduğunu öğrendim.
İşin kötü tarafı navifirm plus tan indirdiğim doğru ve en son versiyonu da phoenix kabul etmiyordu.
Bende eski bir navifirm buldum ve onunla indirdiğim versiyonu telefona yükledim ve herşey düzeldi.
Bu problemi yaşayan bütün arkadaşlara az da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. N8 im az daha uçuyordu. Şimdi bunu diğer bütün arama yaptığım forumlara dağıtacağım. Bu problem küçük gözüksede yabancı sitelerde bile doğru dürüst cevap yok Saygılar.
Hata Kodu:
Asic CMT: programming succeeded
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25

_reflex_

_reflex_

Üye
elinize sağlık :) bi seedir kullanıyom 5800 ı. acemi olrak ilk flashımı c6 yazılımı atarak yaptm. emeği geen arkadaslara teker teker teşekür ediyoru.. meger bu 5800 neymiş :=)

mademan05

Üye
varya ben senin heryerinden öperim kardeş.beni büyük bir dertten kurtardın.saatlerce uğraştım yeni yaptım sayende.uğraşacaktık yok servis yok şu diye sağolasın ben bu yöntemi bilmiyordum.

iyaan

Üye
Kuzenim N73 cihazına yazılım yüklerken telefonu bozmuş. Sanırım kabloyu çıkarmış yükleme sırasında. Telefon şimdi hiç bir tepki vermiyor açılmıyor.. Sanırım şarjıda bitmiş kapalı dura dura şarja takınca şarjda olmuyor. Ama Şarja takılı bir şekilde USB den bağlayınca usb aygıt tanınamadı diye uyarı veriyor.. Tabi bu yüzden Phonix yazılımıda telefonu görmüyor.. Bu cihaza yeniden firmwire nasıl yüklicem ben şimdi fikri olan varmı acaba :D

Aynı şey benim de başıma geldi. Telefon N73. Mecburen telefoncuya götürüp box ile flash attırmak gerekiyor. Arkadaşlar bu iş için üç aşağı beş yukarı ne kadar ücret alınıyor bilen var mı? Veya yaptıran kaça yaptırdı?

huseyinevcil

Üye
Dualarım seninle arkadaş. beni büyük bir dertten kurtardın süpersin.

cyni3

cyni3

Üye
arkadaslar bir arkadas'tan n85 aldim .guncelleme sirasinda telefon cokmus,nasil oldu bilmiyorum.
bende phoenix ile kurtarmayi denedim,ilk deneyisimde yarida kaldi tel kapandi,cunku batarya bostu galiba.
ikinci deneyisimde sona dogru hata verdi ve kaldi.ama telefon acildi bende normal usb modunda ayni versiyonu yukledim.normalde sorun yok.
lakin 2 veya 3 saatten telefonun sarji bitiyor sebebi nedir bulamadim.birde 3 --5 saatte sarji zor doluyor.
acaba batarya telefonda bekleye bekleye olmusmudur yoksa yazilim hatasi mi?

vagabond1993

Üye
sorun çıkarmı x3 te kullansam

sulkoc

Üye
Eline sağlık ölen N8 imi buradan sayende dirilttim. :)

sedatsedat

sedatsedat

Üye
On numara oldu sağol

metintoroo

metintoroo

Üye
çok çok sağolasın kardeşim bayaa işe yaradı X6 yı düzelttim ...

sedatsedat

sedatsedat

Üye
peki n96 var rm247 değilde başka sürüme yükseltsem olurmu acaba

stakone

Üye
nokia e 72 vardı telefonu yaptırmaya verdim olmuyo dediler telefon açılırken start up to failed.contact to retailer. hatası veriyor ne yapmm gerekiyor lütfen yardım edin