5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
Telefonda ki buglar duruyor.Örneğin alarm.Alarmı kapat deyınce alarmı kapatıyor.Alarmı açmak için alarmı aç yok.Alarmı kapata tekrar tıklıyoruz.Radyo donuyor.Seçenekler dediğimizde menüde o bug yine duruyo(efekler açıkken).Biraz hız artmış.Ben c6 daki kayan tuş kilidinin olmasını isterdim.Neyse bi değişiklik yok.Adamlar C6 yı N8 i ve diğerlerini nasıl satacaklar.CFW kullanırız bizde.

yürübe kardeş cfw ye dewam bide okadr nokia destek hattı v60 çıkacak test aşamasında dediler dediler test aşamasına bak hele

rust

Üye
    Konu Sahibi
en sonunda tamamen deneyebildim.
kısaca yapılan değişiklik sadece telin performansı yönünde. ama hata çok.
navigasyon yapıyorum çağrı geliyor. çağrı sonlanınca ekran karman çorman oluyor. rezillik. telefonu kapatıp açmak gerekiyor.( NDRIVE kullanırken.. )
alarmı kapat mevzusu ilk anda gözüme takıldı.. :D
menü geçişleri bence gayet iyi.
gps daha iyi kesinlikle ve wifi de öyle.
flashlite 4 yok buda büyük eksi. olacağınıda sanmıyorum.
browser zaten 51.0.006 dakinin aynısı yani bi fark yok.
anlamadığım tek şey ovi store. bi firmware yapılıyo ve yayınlanıyor ama ovi store güncel değil. saçmalık ötesi. aynı olayı 51.0.006 da yaşamıştık ondada ovi maps güncel gelmemişti.
fazla yenilik beklememek lazım orasını anladık ama hala hazırda mevcut olarak kullanılan servisleri yeni yayınladığın firmwarede bari güncel olarak sun kardeşim..
5800 ile olacak olan budur bence daha fazlası değil. symbian3 olsun 3 ana ekranlı ev ekranı olsun hayali biraz farklı bir telefon alarak olabilir gibi geliyor artık. nede olsa adamlar 5250 modelini satmaya başladılar 5800 dan çok fazla bi farkı yok ve symbian3 de değil.
amma uzattım hee fazlası için bence c7 ve e7 modellerine bir bakın derim nokia sonunda kapasitif ekranlı modelleri çoğaltmaya başladı.
benmi 5800 a devam bozulana kadar mokoko... :D

sado_27

sado_27

Üye
[sıze=2][ı]evet arkadaşar bu nokıa bızımle oynuyor resmen hanı v60 nerde eser bıle yok arkadaslar şu fw isinden anlayn arkadasımız cok lutfen bişeyler yapsın artık[/ı][/sıze]

werarce

werarce

Üye
Arkadaşlar daha başka bişey beklemeyin artık 5800 tarih olmuş bir telefon artık üstüne kaç tane telefon çıktı böyle yeni özellikler isteyenler değiştirsin bende artık 5800 ı müzik çalar olarak kullanıyorum yeni bir telefon alana kadar

Dream0ver

Üye
keşke yüklemeseydim ya pişman oldum dokunmatik hassas diyorlar hayal c6 fw yükleyin o zaman hassaslık neymiş görün hızlanmış biraz çok fark göremedim

maholine

maholine

Üye
yükledim rds sorunu çözülmüş ama radyoda donmalar hala devam ediyor. bu arada tekrar MegaloManiaX C6 v3 geri dönmek istiyorum fakat flash atarken bitişte ekran kararıp açılıyor ve flashlama tamamlanmıyor hata alıyorum ne yapmalıyım

Dtn

Üye
Ben v60 da değişmesini düzeltilmesini istediğim bi şeyi şimdi bu fw de gördüm .
Tuş klidini telefonu kilitle yaparak kilitlediğimizde v51 de ekrandaki kilit işareti ve arka plandaki ekran görüntüsü arasında bozukluk oluyordu . Oda düzeltişmiş .

Buna çok sevindim işte,zaten cfw kullanmıyordum,aslında yakın zamanda geçmeyi düşünüyordum ama v52 için olanlara artık :islik güncelleyelim bakalım.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
yanlız c6 cwf ye fena alışmışım.v52 yüklediğimi unutmuş ana ekranın dönmediğini görünce kıllanmıştım.acı gerçeği sonradan farkettim.gelen gideni aratıyor.

maktama

maktama

Üye
yükledim rds sorunu çözülmüş ama radyoda donmalar hala devam ediyor. bu arada tekrar MegaloManiaX C6 v3 geri dönmek istiyorum fakat flash atarken bitişte ekran kararıp açılıyor ve flashlama tamamlanmıyor hata alıyorum ne yapmalıyım
c6ya dönemezsin tekrar, megolamaniax c6v3, c6nın 5800 için port edilmişi. pnht'nin c6'ı yeni v52 çekirdeğine port etmesini bekleyeceksin ne yazık ki.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya şu sürümün sadece hacklisi varmı v52 nin?birde nasıl hacklendigini tam olarak yazarsanız sevinirim.nası flash atılır bilmiyorumda.

maktama

maktama

Üye
ya şu sürümün sadece hacklisi varmı v52 nin?birde nasıl hacklendigini tam olarak yazarsanız sevinirim.nası flash atılır bilmiyorumda.
şu anda yok v52 hacli, çıkar ama yakında. fw'nin kendisi nasıl hacklenir bilmiyorum ama hackli fw nasıl flash atıldığı modifiye kısmında resimli şekilde anlatılmış.

potasyumsiyanur

Üye
Mahkemeye versek nokia yı :=)bir sene oldu telefonu alalı hep sorun hep sorun

draw1907

draw1907

Üye
ama arkadaslar fark ettnz mi blmyrm w51 falan arasurum gbi pek dgsklk olmuyor.ama w40 w50de cok buyuk dgsklkler oldu.buyuk cpta dgsklgi w60ckrsa onda beklemelyz

Nokia ne kadar değişiklik yapar bilmiyorum ama senin Türkçeni değiştirmeni kişisel olarak tavsiye ederim.

NOT: Böyle Türkçeyi kınıyorum.

pcwolf

pcwolf

Üye
Beyler bu sürümden sonra yenisi gelir bence, nokia ne zaman haber verdi yeni sürümü ne zaman geldi bakın bence tarihlere. O herkesin dilinden düşmeyen v60(ve aylarca boşuna beklenen şey) nokia dışında söylenenlerdi bence. Çoktandır yazılım yapılmamıştı onu telafi etmek için(buglar hâlâ dursa da) ara yazılım çıkardı bence.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
artık yeni bir yazılım geleceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası

djmatrix

Üye
en kısa zamnda v52 c6 mod u bekliyoruz...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
pnht de olmasa ne yapardk :D

tunerdy

tunerdy

Üye
bende dün yükledim kamera cekimindeki ışık hatası giderilmiş..

stafilococ

Üye
dokunmatik ekran titreşimi yine yükselmiş seviye 1 de çok titriyor ! keşke güncellemeseydim enki sürümü daha iyiydi, ayrıca tel acayip yavaşladı...

Üst Alt