Notları nasıl kaydedebilirim. lütfen yardım edermisiniz lütfen ?

Sponsorlu Bağlantılar

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
Notları nasıl kaydedebilirim. lütfen yardım edermisiniz lütfen ?
iphone 3g 3.1.2 kullanıyorum restore ve uyarsa update yapacagımda sorun şu ki notlarımın gitmemsi lazım ve 250 e yakın not var tek tek de geçiremem yazamam bilgisayara baya sorunlu iş:bilmm lütfen toplu olarak kaydetmeyı pc ye dosya seklınde falan gosterın yardımcı olun lutfen . Gerçekten zor durumdayım :ağlarım:

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen bir yardım bekliyorum ... :(

lost_des

lost_des

Üye
hmm öyle bi yol var mı bilmiyorum ama bence en mantıklı yol tek tek her notun ekran görüntüsünü kaydetmek :) onları da telefonu bilgisayara bağlayıp pc'ye atarsın, böylece notların pc'de kayıtlı olmuş olur fotoğraf halinde :)

eğer ekran görüntüsü almayı bilmiyorum diyosan; home ve açma kapama tuşuna aynı anda basacaksın, otomatik olarak ekran görüntüsünü alıp fotoğraflar bölümüne koyar.

cptalperen

cptalperen

Üye
outlook ile sync edebilirsin kişilerini de ben öyle yaptım.

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
outlook ile sync edebilirsin kişilerini de ben öyle yaptım.

outlok da alıyor mu notları kardeşim ?
Resim alayım diyecem de uzun uzun yani hani bi tane not 3-4-5 gibi ayıda resim olur o da karışır yani tek tek e-posta atmak mantıklı ama 200 tane olunca mantığın bir anlamı kalmıyor ?
outlok u nasıl kullanacam oluyor mu kardeşim bi açıklasan o kısmıda:bilmm

cptalperen

cptalperen

Üye
outlok da alıyor mu notları kardeşim ?
Resim alayım diyecem de uzun uzun yani hani bi tane not 3-4-5 gibi ayıda resim olur o da karışır yani tek tek e-posta atmak mantıklı ama 200 tane olunca mantığın bir anlamı kalmıyor ?
outlok u nasıl kullanacam oluyor mu kardeşim bi açıklasan o kısmıda:bilmm

evet direk notları kaydedebilirsin. ;)

Üst Alt