Acil iPhone4 Os 4.2.1. Çıldıracağım Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Acil iPhone4 Os 4.2.1. Çıldıracağım Lütfen Yardım Edin
:off:Arkadaşlar dün geceden beridir bu iPhone denen illet ile uğraşmaktayım yani artık ben nedense aldığım her telefonda bunu yaşıyorum millet 5800 kullanırdı istediği gibi ngage kırarlardı ben n97 ile yapamazdım şimdi herkes iPhone 3G kullanıyor ben iPhone4 16 kullanıyorum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum nerede yanlış yapıyorum anlayamıyorum o bu değil restore yaptım o kadar parasını veripte satın aldığım oyun ve uygulamalarımın hepsi gitti yarım yamalak her birini ayrı başlıklarda olacağına neden hepsi tek başlıkta adım adım değil onu şuradan takip edin bunu buradan ya arkadaşlar herşeyim gitti bu bir tarafa sonra yüklemem gereken uygulamayı yüklerken appstoredan tekrar para verdim ancak bu sefer bekliyor dedi kaldı tekrar iTunes ile restore yaptım dosyayı gösterip şimdi telefon açılmıyor iTunes yazıyor ve öyle kaldı.
Redsn0w 0.9.6.b6 versiyonunu kullandım, sonra bir şekilde yükledim cyldia programını complete update dedikten sonra oda açılmıyor açıkcası neyi nereden nasıl yükleyeceğim allah aşkına bi yardım edin çıldırıp n97'yi kırdığım gibi fırlatıp bu telefonuda kıracağım, Appsync 4.2 ile program yüklenecek diyorsunuz onu nereden indireceğim ya bi yardım Allah aşkına lütfen çıldırmak üzereyim şimdi telefonumda açılmıyor. restore diyince 1013 hatası alıyorum iTunestan..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefonumda açılmıyor şuanda lütfen acil yardım ediniz ölüyü çok yıkarsan olayına döndü..

kemal21

kemal21

Üye
Bak 1013 hatası alıyorsan host dosyasında degisiklik yapmışsın demek oluyor host dosyasını düzeltmen lazım ki 1013 hatası almayasın
C: Windows/system32 /drivers/etc yolunu izle host dosyasını not defterinde ac son satirdaki Gs.apple.com gecen satırı sil kaydet de bastan 4.2 dosyasını göstererek shift restore yap düzelmesi gerekir telefonun açılır bır bunu dene sonra jb için de yardımcı olmayı denerim ben

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Bak 1013 hatası alıyorsan host dosyasında degisiklik yapmışsın demek oluyor host dosyasını düzeltmen lazım ki 1013 hatası almayasın
C: Windows/system32 /drivers/etc yolunu izle host dosyasını not defterinde ac son satirdaki Gs.apple.com gecen satırı sil kaydet de bastan 4.2 dosyasını göstererek shift restore yap düzelmesi gerekir telefonun açılır bır bunu dene sonra jb için de yardımcı olmayı denerim ben

Tamamdır telefonu düzelttim peki şuan jail breaker olayını nasıl yapacağım... Yardımcı olabilir misin? çünkü bütün uygulamalarım gitti ve şimdi uygulamalara tekrar para verip yüklemek istemiyorum.

kemal21

kemal21

Üye
Sana öncelikle sunu söylemeliyim 4.2 için olan jb yi yaparsan cihaz her kapandığında bilgisayara bağlayıp açman gerekecek eğer sorun olmaz diyorsan yapabiliriz ama birde iphonen bır wifi ağına bağlanmalı eğer istiyorsan söyleyebilirim nasıl jb yapacagını

songiden

Üye
    Konu Sahibi
yani bi çalıştıralım jb'yi yani yazılım ve oyunları yüklemek istiyorum artık kapanma diye bir olay yoktur zaten benim telefonumda 24 saat açık tutuyorum sıkıntı olmaz tarif ederseniz çok ama çok memnun olurum.

kemal21

kemal21

Üye
Redsnow U indirin b4 lu sürümü link veriyorum size

songiden

Üye
    Konu Sahibi
İndirdim tamamdır.

kemal21

kemal21

Üye
Calistirip browseyi seçip 4.2 fw sinı göster o zaman

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Evet çalıştırdım browse dedim install cydia mı diyeceğim direk.

kemal21

kemal21

Üye
Dur hiç bır şey yapma yeni redsnow yayımlanmış sanırım sorunsuz jb var yani biraz beklersen kontrol edebilirim

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Şuan movin aplitacitons diyor koşan ananas var böyle kaldı. sanırsam burası biraz sürecek bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım.

Şuan telefon açıldı ama cydia simgesi bembeyaz bundan sonra ne yapmam gerekecek...

kemal21

kemal21

Üye
Mac için çıkmış neyse biz devam edelim o zaman

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman bekliyorum dostum sana zahmet bi kontrol ediver.

kemal21

kemal21

Üye
Tamam burası basit senin için dinle o zaman redsnow U tekrar calistir hani secim yaptığın yer vardı ya kutucukların olduğu yer orada Sadece just boot tethered now i seç sonra next de aynı işlemleri yap

Mac için çıkmış simdi sen devam et soyledigim gibi redsnow ac kutucuk ekranında just boot tethered now de yine aynı işlemleri yap

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hallettim şuanda cydia açılıyor buraya kadar sorun yok ancak complete upgrade dediğimde cydia bir daha açılmayacak ne yapmalıyım ve programları ve oyunları hangi programla indireceğim.

Hani daha önce yüklediğimde başıma geldi oradan biliyorum bu arada bu appsycn 4.2 denen programı nereden bulacağım.

kemal21

kemal21

Üye
Eğer öyle derse tekrar ikinciyolu yapman gerekir just boot tethered now olan bır dene bakalım

songiden

Üye
    Konu Sahibi
Valla yine yaptım ancak şimdi bilgisayarıma indirdiğim 4-5 gb oyun ve program var bunları nasıl yükleyeceğim telefona şuan ananas simgesi çıktı ve açılmasınıa bekliyorum telefonun

kemal21

kemal21

Üye
Tamam simdi cydia açılınca Manage de o çıkan ekranda sources de sonra sag üst Köse'de edit var onu seç sol üstte add simgesi çıkacak oraya yaz onayla daha sonra alttan search a gel installous kur sonra cihaz yine kapanacak ve sen de just boot tethered now diyeceksin ondan sonra cihaz açılınca oyun uygulama atmak için itunes yada ifunbox kullanırsın

songiden

Üye
    Konu Sahibi
dostum yükleyemiyorum iTunes ile ifunbox'ı nereden bulabilirim acaba yani yüklemiyor

kemal21

kemal21

Üye
itunes zaten yok mu bilgisayar da ama önce installous u yüklemen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt