songiden
Üye
Acil iPhone4 Os 4.2.1. Çıldıracağım Lütfen Yardım Edin
Arkadaşlar dün geceden beridir bu iPhone denen illet ile uğraşmaktayım yani artık ben nedense aldığım her telefonda bunu yaşıyorum millet 5800 kullanırdı istediği gibi ngage kırarlardı ben n97 ile yapamazdım şimdi herkes iPhone 3G kullanıyor ben iPhone4 16 kullanıyorum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum nerede yanlış yapıyorum anlayamıyorum o bu değil restore yaptım o kadar parasını veripte satın aldığım oyun ve uygulamalarımın hepsi gitti yarım yamalak her birini ayrı başlıklarda olacağına neden hepsi tek başlıkta adım adım değil onu şuradan takip edin bunu buradan ya arkadaşlar herşeyim gitti bu bir tarafa sonra yüklemem gereken uygulamayı yüklerken appstoredan tekrar para verdim ancak bu sefer bekliyor dedi kaldı tekrar iTunes ile restore yaptım dosyayı gösterip şimdi telefon açılmıyor iTunes yazıyor ve öyle kaldı.
Redsn0w 0.9.6.b6 versiyonunu kullandım, sonra bir şekilde yükledim cyldia programını complete update dedikten sonra oda açılmıyor açıkcası neyi nereden nasıl yükleyeceğim allah aşkına bi yardım edin çıldırıp n97'yi kırdığım gibi fırlatıp bu telefonuda kıracağım, Appsync 4.2 ile program yüklenecek diyorsunuz onu nereden indireceğim ya bi yardım Allah aşkına lütfen çıldırmak üzereyim şimdi telefonumda açılmıyor. restore diyince 1013 hatası alıyorum iTunestan..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar telefonumda açılmıyor şuanda lütfen acil yardım ediniz ölüyü çok yıkarsan olayına döndü..
Arkadaşlar dün geceden beridir bu iPhone denen illet ile uğraşmaktayım yani artık ben nedense aldığım her telefonda bunu yaşıyorum millet 5800 kullanırdı istediği gibi ngage kırarlardı ben n97 ile yapamazdım şimdi herkes iPhone 3G kullanıyor ben iPhone4 16 kullanıyorum ve aynı sıkıntıları yaşıyorum nerede yanlış yapıyorum anlayamıyorum o bu değil restore yaptım o kadar parasını veripte satın aldığım oyun ve uygulamalarımın hepsi gitti yarım yamalak her birini ayrı başlıklarda olacağına neden hepsi tek başlıkta adım adım değil onu şuradan takip edin bunu buradan ya arkadaşlar herşeyim gitti bu bir tarafa sonra yüklemem gereken uygulamayı yüklerken appstoredan tekrar para verdim ancak bu sefer bekliyor dedi kaldı tekrar iTunes ile restore yaptım dosyayı gösterip şimdi telefon açılmıyor iTunes yazıyor ve öyle kaldı. Redsn0w 0.9.6.b6 versiyonunu kullandım, sonra bir şekilde yükledim cyldia programını complete update dedikten sonra oda açılmıyor açıkcası neyi nereden nasıl yükleyeceğim allah aşkına bi yardım edin çıldırıp n97'yi kırdığım gibi fırlatıp bu telefonuda kıracağım, Appsync 4.2 ile program yüklenecek diyorsunuz onu nereden indireceğim ya bi yardım Allah aşkına lütfen çıldırmak üzereyim şimdi telefonumda açılmıyor. restore diyince 1013 hatası alıyorum iTunestan..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar telefonumda açılmıyor şuanda lütfen acil yardım ediniz ölüyü çok yıkarsan olayına döndü..