Acil iPhone4 Os 4.2.1. Çıldıracağım Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

songiden

Üye
    Konu Sahibi
İnstallaus şuanda yüklü zaten iTunes ta var benim bilgisayarımda olan bir dünya yazılım ve oyun var ancak onları nasıl yükleyeceğim. Çift tıkladığımda iTunes ta app bölümüne atıyor ancak telefona aktarmıyor

kemal21

kemal21

Üye
ha tamam itunes ta sağ tarafta senin telefonunun olması lazım onu seç oradan app i seç sonrada sync i aktif et yüklemek istediğin app leri işaretle sync et tamamdır sonucu buraya yazarsan iyi our

venividiviciii

Üye
-----

metallin

Üye
merhaba

3ga os 4.2.1 telefonum yurt dışında tek bir hatta çalışıyordu ancak türkiyedede kullanmak unlock ettirdim ancak telefon kapandığında bir daha açılmadı. tekrar sadece yurt dışındaki hatta çalışmasını istiyorum jb olsun istemiyorum. ama bişi yapamıyorum çünkü tel elma simgesinde donup kalıyor. yardım edin lütfen

kemal21

kemal21

Üye
merhaba

3ga os 4.2.1 telefonum yurt dışında tek bir hatta çalışıyordu ancak türkiyedede kullanmak unlock ettirdim ancak telefon kapandığında bir daha açılmadı. tekrar sadece yurt dışındaki hatta çalışmasını istiyorum jb olsun istemiyorum. ama bişi yapamıyorum çünkü tel elma simgesinde donup kalıyor. yardım edin lütfen
senin orjinal ios 4.2.1 dosyası(telefonda hangi sürüm yüklüyse onu indirmen gerekir) indirip redsnow ile telefonu boot etmen gerek sonra düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt