starcry1
Üye
Lütfen bir yardım edermisiniz çok acil ?
Selamün aleykum arkadaşlar ...
Ben iPhone 3G 3.1.2 kullanıyorum şimdi iphonede bi çok sorun var ne bilim mikrofonu çalışmıyor ve tahminen bu programsal bi hatadan kaynaklanıyor , pc ye bağladığım zaman resimleri göremiyorum virüs var sanırım iphonede , şarj desen 1 günde 3-4 defa nerdeyse boşalıyor şarjda %100 olduktan sonra tam 2 dk içinde %95 i görebiliyorum ...
Şimdi tek tek düzelteceğim lakin benim tek sorunum resimlerim ve notlarımın gitmemesi...
şiir yazıyorum ve hepsı notlarda 2-3 tane de deil geçireyim veya mail olarak atayım kendime 180 not var ve hepsi lazım bunun 80 ni şiir yani ...
yani hani toplu olarak resimleri ve nootları nasıl aktarabilirim resimler görünmüyo zaten onu göz önünde bulundurarak yani =
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şu an da iphonu restore ve update yapmak için beklemedeyım 3.1.3 yapacam belki 3-5 sorun hallolur lütfen ama lütfen acil beklemedeyim ...

Ben iPhone 3G 3.1.2 kullanıyorum şimdi iphonede bi çok sorun var ne bilim mikrofonu çalışmıyor ve tahminen bu programsal bi hatadan kaynaklanıyor , pc ye bağladığım zaman resimleri göremiyorum virüs var sanırım iphonede , şarj desen 1 günde 3-4 defa nerdeyse boşalıyor şarjda %100 olduktan sonra tam 2 dk içinde %95 i görebiliyorum ...
Şimdi tek tek düzelteceğim lakin benim tek sorunum resimlerim ve notlarımın gitmemesi...
şiir yazıyorum ve hepsı notlarda 2-3 tane de deil geçireyim veya mail olarak atayım kendime 180 not var ve hepsi lazım bunun 80 ni şiir yani ...
yani hani toplu olarak resimleri ve nootları nasıl aktarabilirim resimler görünmüyo zaten onu göz önünde bulundurarak yani =Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şu an da iphonu restore ve update yapmak için beklemedeyım 3.1.3 yapacam belki 3-5 sorun hallolur lütfen ama lütfen acil beklemedeyim ...

sen hangisine çözüm gösterdin 4.0 ve bide 4.0 unlock çıktı mı ki ?
lütfeeen yardım ama ayrıntılı olsun bi aşığa yardım etsen fena dua ederim