abcd17
Üye
Arkadaşlar Ekran kartı alacağım yardımc ! :)
Arkadaşlar yukarideki pc min özellikleri ekran kartım paylaşımlı 256/512 bu yüzden ram çabuk doluyor ve sık sık reset atmak zorunda kalıyor atmadığım takdirde oyunlarda yavaşlamalar oluyor.Yukarideki ekran kartımımın 128 olması sizi aldatmasın
biosdan düşürdüm ram kazanmak için malum 
RAM 2GB'dır
Oyunlarda Çok donma oluyor bunun için yeni ekran kartı alacağım tavsiyelerinizi beklyiorum
Fiyat aralığı 100-125 tl
1GB/128 bit veya 512/128 bit ekran kartı alsam sorunum düzelir mi veya sizin önerileriniz nelerdir
Anakartım size gör ne durumda ?
EKRAN KARTIMIN DETAYLI GÖSTERİMİ AŞAĞIDADIR
şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar yukarideki pc min özellikleri ekran kartım paylaşımlı 256/512 bu yüzden ram çabuk doluyor ve sık sık reset atmak zorunda kalıyor atmadığım takdirde oyunlarda yavaşlamalar oluyor.Yukarideki ekran kartımımın 128 olması sizi aldatmasın
biosdan düşürdüm ram kazanmak için malum 
RAM 2GB'dır
Oyunlarda Çok donma oluyor bunun için yeni ekran kartı alacağım tavsiyelerinizi beklyiorum
Fiyat aralığı 100-125 tl
1GB/128 bit veya 512/128 bit ekran kartı alsam sorunum düzelir mi veya sizin önerileriniz nelerdir
Anakartım size gör ne durumda ?
EKRAN KARTIMIN DETAYLI GÖSTERİMİ AŞAĞIDADIR
şimdiden teşekkür ederim

bi kere hem 64 bit hem de ddr2, oyunda biraz rahat etmek istersen en azından 128 bit olsun derim , mesela benim kartım 1gb his hd 5670, hem 128 bit hem gddr5 hem dx 11 , az güç harcıyor az ısınıyor fiyatı ben aldığında 230 liraydı ama geçen gün baktım 170 tl civarı, sen bilirsin tabi yine ama düşünülebilecek bi kart giriş seviyesi için , eğer ekranın 1280#1024 ten büyük değilse çoğu oyunu detay bile oynarsın ...