Arkadaşlar Ekran kartı alacağım yardımc ! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abcd17

abcd17

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ekran kartı alacağım yardımc ! :)

Arkadaşlar yukarideki pc min özellikleri ekran kartım paylaşımlı 256/512 bu yüzden ram çabuk doluyor ve sık sık reset atmak zorunda kalıyor atmadığım takdirde oyunlarda yavaşlamalar oluyor.Yukarideki ekran kartımımın 128 olması sizi aldatmasın :d: biosdan düşürdüm ram kazanmak için malum :angry:

RAM 2GB'dır

Oyunlarda Çok donma oluyor bunun için yeni ekran kartı alacağım tavsiyelerinizi beklyiorum

Fiyat aralığı 100-125 tl
1GB/128 bit veya 512/128 bit ekran kartı alsam sorunum düzelir mi veya sizin önerileriniz nelerdir
Anakartım size gör ne durumda ?

EKRAN KARTIMIN DETAYLI GÖSTERİMİ AŞAĞIDADIR

şimdiden teşekkür ederim :oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
arkadasım kart al almasınada bilgisayarın o kartı destekleyecekmi?Bunlar önemli.Power gücü,anakart.Teknik serviscilere sor desteklermi diye.Destekler ise 1gb 128 bit bi kart vardir muhtemelen o fiyata.

abcd17

abcd17

Üye
    Konu Sahibi
Yeni alacağım ekran kartı özellikleri pc me göre ne olmalı belirtirmisiniz arkadaşlar:hmmm

abcd17

abcd17

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu açalı 3 gün olacak yardım edecek kimse yok mu ? :islik

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu fiyata 256 lık alma ihtimalin zor ama ikinci el düşünürsen bulabilirsin.1 GB 128 alabilirsin.Örneğin ;

Nvidia GF210 SYNERGY 1GB 128Bit DDR2

DirectX 10 destekli.

abcd17

abcd17

Üye
    Konu Sahibi
Nedved kardeşim tarif ettiğiniz ekran kartı bu sitede mevcut ve fiyatıda gayet güzel ;

Önermiş olduğunuz ekran kartını alsam bir problem yaşamam değilmi, ekran kartımın ve pc min özelliklerini yukarı kısımda belirttim.

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Zotac 9500gt alabilirsin

Utku

Utku

Üye
Powercolor Ati HD3650 512MB/1GB 64Bit DDR2
ekran kartı benden sorulur 103 tl al

--------------- Ekleme ---------------

Bu fiyata 256 lık alma ihtimalin zor ama ikinci el düşünürsen bulabilirsin.1 GB 128 alabilirsin.Örneğin ;

Nvidia GF210 SYNERGY 1GB 128Bit DDR2

DirectX 10 destekli.
kötü bir kart:nono:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bununla oturup Photoshop'ta üç bayotlu grafik çalışıp sonra da arka planda ZetaCAD açacak değil heralde.Verdiği fiyata göre gayet güzel bir kart.

Utku

Utku

Üye
HD3650 gf 210 dan 2kat daha fazla verim alabileceğin bir kart

Marchegiani

Marchegiani

Üye
HD3650 - 3850 düşünülebilir.

hubeybks

hubeybks

Üye
Utku™;2841094' Alıntı:
Powercolor Ati HD3650 512MB/1GB 64Bit DDR2
ekran kartı benden sorulur 103 tl al

--------------- Ekleme ---------------

kötü bir kart:nono:

bu ekran kartıyla en fazla film izlersin :) bi kere hem 64 bit hem de ddr2, oyunda biraz rahat etmek istersen en azından 128 bit olsun derim , mesela benim kartım 1gb his hd 5670, hem 128 bit hem gddr5 hem dx 11 , az güç harcıyor az ısınıyor fiyatı ben aldığında 230 liraydı ama geçen gün baktım 170 tl civarı, sen bilirsin tabi yine ama düşünülebilecek bi kart giriş seviyesi için , eğer ekranın 1280#1024 ten büyük değilse çoğu oyunu detay bile oynarsın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt