Yardım arkadaşlar bu ekran kartı nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

bersan47

bersan47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu ekran kartı nasıl
R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

cekirdek hızı:900 mhz

ram:2gb
ram hızı:5600mhz

marka : asus /amd

bellek tipi :gddr 5
bellek arayüzü:256 bit

pcı express 3.0:var

display port:var
dvı:var
hdmı:var

Donanım bilgim çok iyi olmadığı için pek anlayamadım bilgisayar topluyorum 128 bit ekran kartı vardı yeterli gelmeyeceğini düşündüm çekirdek hızı falan iyi mi arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
işlemcin nedir ? Güç kaynağın kaç watt ?anakartın nedir ?

bersan47

bersan47

Üye
    Konu Sahibi
işlemci:ıntel core I5 3570 3.4 ghz soket 1155
güç kaynağı:450 w
anakart:asus b75m-a soket 1155 ddr3

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bence gayet güzel bir kart alınabilirgüç kaynağı yeter mi tam olarak emin değilim

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
güç kaynagı yeter ekrankartınıda sistem uygun şekilde toplamışsın o sisteme en uygun ekran kartı :oke:

bersan47

bersan47

Üye
    Konu Sahibi
bence de öyle 128 bitler düşük gibi ben topladığım özellikleri iptal ettim sil baştan yeni bir şey toplayacağım bu kartla birlikte fakat uygun anakart seçemiyorum bir de soket 1150 mi 1155 mi alsam kararsız kaldım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
1150 haswell soket
1155 sandy bridge soket
sen sandy bridge ve haswell araştır hangisi ihtiyacını karşılayacaksa onu al iki soketinde kendine göre özellikleri artıları eksileri var
ama benim tavsiyem haswell yani 1150 soket128 bit artık pek bişey ifade etmiyor çünkü ram teknolojisi öyle geliştiki 128 band genişliğinde bile ramlar 2-3ghz de çalışabiliyor artık

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Uygundur. :oke:

Luck Star

Luck Star

Üye
Kardesim sana ati onermem

Sahsen seneledir ati kullanan biri olarak ,nvidia ya gectigim an farki anladim.

Ati lerde surekli guncelleme isinma felan oluyordu,hala oylemi bilmiyorum .

Ancak nvidia gercekten bambaska hele zotac

Gtx380 kullanmama ragmen her tur oyunu aciyor ..

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kardesim sana ati onermem

Sahsen seneledir ati kullanan biri olarak ,nvidia ya gectigim an farki anladim.

Ati lerde surekli guncelleme isinma felan oluyordu,hala oylemi bilmiyorum .

Ancak nvidia gercekten bambaska hele zotac

Gtx380 kullanmama ragmen her tur oyunu aciyor ..

dediğin kartla dx11 oyunları oynayamassın ati dediğine göre baya eski model bir ati kullanmıssın atiyi amd satın aldı ve çok değişiklik oldu markacılıktan yana değilim amd ve nvidia kıyaslaması yaparsak nvidia gerçekten kaliteli bi çok modelini kullandım şimdiye kadar amd de kaliteli ama amd nin fiyatları daha düşük :oke:

Luck Star

Luck Star

Üye
dediğin kartla dx11 oyunları oynayamassın ati dediğine göre baya eski model bir ati kullanmıssın atiyi amd satın aldı ve çok değişiklik oldu markacılıktan yana değilim amd ve nvidia kıyaslaması yaparsak nvidia gerçekten kaliteli bi çok modelini kullandım şimdiye kadar amd de kaliteli ama amd nin fiyatları daha düşük :oke:

Haklisin en son hd 4870 vardi zamaninin en iyi kartindandi sinir etti beni sorunlarindan. Ati birsey yapamiyordu simdi nasil bilmiyorum . Benim ki 384 bitiyi.yani bu yani ekran kartinda clock speed ve bit daha onemli bence . Evet amd ucuz zaten islemcisi de ucuz ama tavsiye etmiyorum. Yinede siz bilirsiniz . Zaten daha bilgisayara para harcamam ps3 var ps4 ucuzlayinca ona.gecerim ;)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Haklisin en son hd 4870 vardi zamaninin en iyi kartindandi sinir etti beni sorunlarindan. Ati birsey yapamiyordu simdi nasil bilmiyorum . Benim ki 384 bitiyi.yani bu yani ekran kartinda clock speed ve bit daha onemli bence . Evet amd ucuz zaten islemcisi de ucuz ama tavsiye etmiyorum. Yinede siz bilirsiniz . Zaten daha bilgisayara para harcamam ps3 var ps4 ucuzlayinca ona.gecerim ;)
bende ps4 geçmeyi düşünüyorum onun dışında ati driver konusunda zaten özürlüydü x1650 serisinde çok sorun çekmiştim driver yüzünden ama şimdi kullandıgım hd5570 hiç sıkıntı çıkarmıyor az bi o.c. ile 1280x720 crysis 3 oynattı medium ayarda 4870 gayet hızlı bi kart nasıl sorun çıkart tı ki size ?