jAİLBREAK ve UNLOCK konularında yardımcı olurum

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
jAİLBREAK ve UNLOCK konularında yardımcı olurum
arkadaşlar tüm iphone modelleri için jailbreak ve unlock konularında yardımcı olurum..kilitlenen ve donan cihazlar içinde yardımcı olurum [email protected]

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hakan kardeş teşekkür ederim,forum için çalışıyorsun.baseband 5.14.2 için unlock çıktı mı?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
çıkmadı henüz 1 saat önce bağlantılarımı kontrol ettim sadece limesnow için haberler çoğaldı buğün yarın çıkar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet bende gördüm o haberleri.bıktım artık beklemekten.iphone aldığıma da pişman edecekler adamı.

cptalperen

cptalperen

Üye
evet bende gördüm o haberleri.bıktım artık beklemekten.iphone aldığıma da pişman edecekler adamı.

sanırım fakemiş onlar ama bilmiyorum belki limesn0w çıkabilr

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
jailbreak ve unlock ile uğraşan adamlar bişeylerin peşindeler dört tane jb çıktı neden diye kendi kendime soruyorum..unlockta iki tane çıkacak ğaliba limesn0w ve ultrasn0w

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne çıkarsa çıksın ama çıksın artık.

cptalperen

cptalperen

Üye
jailbreak ve unlock ile uğraşan adamlar bişeylerin peşindeler dört tane jb çıktı neden diye kendi kendime soruyorum..unlockta iki tane çıkacak ğaliba limesn0w ve ultrasn0w

limera1n > blackra1n aynısı bnce iki tane unlock gerekmez sadece limesn0w çıkar gibime gelio

timurlek58

Üye
ciksin da hangisi cikarsa ciksin elimizde kaldi su iphone adisi.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
forumlarda redsnow ile unlock dolaşıyor şimdide pazara tamam diyorlar beklemeye devam...

izmiremo

Üye
iPhone 4 Firmware 02.10.04 OS 4.1 (8B117) SÜRÜM için UNLOCK ne durumda? UNLOCK çıkmadığından JAILBREAK yapmadan bekliyorum.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
sen jb ni yap unlock buğün yarın çıkar

yadolu

yadolu

Üye
merhaba arkadasım, benim sorunum jailbreak yaptıgım telefonum da (iphone 3gs) şebeke bi türlü gelmiyor, cydiadan repo666 sim kilide kurdum kartı takıyom bulunuyor yazıyo sebeke yerinde ama bi türlü gelmiyor sebeke, ayarlardan ağ a baktım "ağ listesi yüklenemedi " diyo. yardım lütfen..

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
cihazın yurtdışı unlock yapıyorsun ama uyumlu unlock değil o çıkmadı daha unlock..beklemen ğerekecek.basebandın yüksek o yüzden unlock olmuyor

kbaskan

Üye
Merhaba hocam,

Yurtdışından (apple store'dan) iphone4 32gb aldım.
Tr'ye gelip sim kartımı taktığımda sadece acil çağrı yapabiliyorum. Bunun dışında menüye bile ulaşamıyorum.

Bu problemi çözmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor. ??

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle telefonu kaydettirmeniz gerekiyor..pasaport ile..sonra unlock yapmanız gerekiyor..versiyonu ve basebandınızı yazın yardımcı olayım..

hazar07

hazar07

Üye
selam hocam.ben yeni bi ip4 aldım da yurt dısından gelme.uzerinde 4.2.1 var hat çekme konusunda bi sorun yok artık basebandı mı dusuktur nedir tam anlayamadım o olayları zaten nese ben jailbreak yapmak istiyordum da nası yapabilirim yardımcı olabilir misin

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle jailbreak yapmadan önce AYARLAR+GENEL+HAKKINDA ,nın içindeki MODEM FİRMWARE nin karşısındaki rakamları yazarsanız daha isabetli karar verebiliriz tam öğrenmeden işlem yapmayınız..

hazar07

hazar07

Üye
modem firmware 03.10.01miş hocam

Üst Alt