jAİLBREAK ve UNLOCK konularında yardımcı olurum

Sponsorlu Bağlantılar

MeteoraOktay

Üye
Merhabalar, Iphone 4 ümü aldığım kişi Amerikadan getirdiğini söyledi. Sürüm:4.1 (8B117) Modem Firmware 02.10.04 Limera1n,cydia yı yükledim.Sim kilidinin olup olmadığını bilmiyorum daha hattımı küçültürüp takmadım ve pasaporta kayıt ettirmedim.Bunların hepsini yaptıktan sonra simkilitli olduğunu öğrenirsem sim kilidini nasıl kırabilirim hiç bir yerde bulamadım bu konu hakkında kesin bir bilgi,şimdiden teşekkürler.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
02.10 basebandı için unlock henüz çıkmadı yakın zamanda çıkması bekleniyor..

derdo008

derdo008

Üye
02.10.04 unlock hangi sitede 28 şubat ta yayınlanacak diyor. Yoksa yine birisi kcndan tarih mi uydurdu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

venividiviciii

Üye
iphone 4 baseband 2.10 unlock u çıktığında buradan bilgi verirmisiniz lütfen bu konularda ençok güvenilen insanlardansınız bilginizi paylaşırsanız seviniriz şimdiden teşekkürler

gadderim

Üye
merhaba kardeşim
benim iphone 3g telefonu var geçen gün aldım. yalnız telefon simlocklu ve itunes istiyor bunu nasıl açabilirim?

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
iPad 2 5.1 sürümüne Jailbreakme cen jb yapabiliyormuyuz...??? Ben diğer türlü yapamiyorumda :)))

gadder1

Üye
arkadaşlar tüm iphone modelleri için jailbreak ve unlock konularında yardımcı olurum..kilitlenen ve donan cihazlar içinde yardımcı olurum [email protected]

merhaba kardeşim iphone 3g yurtdışı telefonum var şu an itunesa bağlanması gerekiyor ama simlock olduğu için olmuyor. versiyonunu falan hiç birşeyini bilmiyorum bunu nasıl açabilirim

warpath

Üye
herkese merhabalar öncelikle, ipod touch 4 üm var. sürümü 4.5.3. dün jailbreak yaptım fakat daha sonra kaldırmak istedim. ama şu anda cihazın ekranında itunes a usb girişi görünüyor sadece. restore denedim olmadı, tinyumbrella dan shsh almaya çalıştım onada cihazı tanıtamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. neredeyse herşeyi denedim hiç bir sonuç alamıyorum?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
IPHONE 4 amerikadan gelecek bana eğer kitliyse burda kırdırma imkanım varmı?

unrighteous

Üye
Merhaba. iphone 4 aldım ikinci el jailbreak liymiş. aldığım adam itunes ten kesinlikle ios güncelleme yapma yoksa tel kilitlenir dedi. bu konulardan hiç anlamıyorum. installous tan ücretli programları indirebiliyodum ama gecen haftadan beri programlarda cıkan installous kısayolu çıkmaz oldu ve ücretli programları ücretsiz indiremiyorum. yazılımınıda ios 5 yapmak istiyorum tabi yapabilirsem. bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkür ederim şimdiden

kartal555

kartal555

Üye
iphone 3g 4.2.1 atma yı gosterir misiniz arkadaslar telefoncuya goturdum yapamam dedi bi gosterseniz sevinirim lutfen :)

İphone tamamen Yazılım Atma Bastan Sona Kadar Olursa İyi Olur

Simdiden Saolun :)

appiah200

Üye
s.a kardeşim bana iphone 4 jailbreak içn yardımcı olurmusun nasıl yapcam bilmiyorum yapabilrimiyim okuyarak ondan da emin degilim

ONER-1997

ONER-1997

Üye
dostum öncelikle merhaba,
ben ikinci el bir iphone 2g almayı düşünüyorum,
jailbreak yapmadan whited00r cfw ını yükleyeceğim yanlız
indirme linklerinde iPhone 2G Normal,5.1
iPhone 2G Unlocker 5.1
seçenekleri çıkıyor sizce hangisini indirmem gerekir? Şimdiden teşekkürler.

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Konu açıyorsunuz bari bırakıp kaçmayın da yardımcı olun biraz !!!!!!

• Beğen
Tepkiler: distakjo

appiah200

Üye
biri cevap versin kimse yokmu burdaaa

Üst Alt