maalesef dostum....kötü'den yeni CFW bekliyoruzYeterince kullandık hadi kardeş patlat yeni bir bomba
![]()
maalesef....NOKIA 5230 olurmu acaba bu uygulama ? yardım şimdiden teşekürler
maalesef dostum....
çalışmalarıma son vermek zorundayım çünki tel deiştirdim...
e52 den devam ediyorum artık...
ama son yaptığım bir fw vardı
onu yarın yayınlarım....
5800 orijinal fw üstüne kurulu fazla program felan yok
sadece hack-hız-performans ve ram göz önünde tutarak hazırlamıştım...
malum yarın 10.10.2010
çok güzel bi tarih o yüzden yarını bekliyorum...
malum biri dokunmatik biri değil ama özellik olarak birbirine çok yakınlar değilmi?
yalnız 3x4 menü yaparsın değilmi? çok teşekkürler. 5800 ın da böyle maceraları var bak kaç zamandır güzel paylaşımlarda bulunduk sayesinde
ama sen tercihini yapmışsın. yinede buralarda ol. görünsen yeter. 
çıkartma dostum...yahu biri cevap versin flash atarken hafıza kartını çıkariyimmi ???
yayınladım dostum..onaylanınca konu bu bölümde olacaktır...kotukoylu yeni fw ne zaman yayınlarsın ? sabahtır pc başında bekliyorum ......
burdayım abi...işin açıkcası 5800 hastalık olmuştu bende...kötü e 52 ini güle güle kullan. bende bu 5800 alırken en son e52 ile bunun arasında kalmıştımmalum biri dokunmatik biri değil ama özellik olarak birbirine çok yakınlar değilmi?
![]()
bugün yayınlayacağını söylediğin fw de tam istediğim gibiyalnız 3x4 menü yaparsın değilmi? çok teşekkürler. 5800 ın da böyle maceraları var bak kaç zamandır güzel paylaşımlarda bulunduk sayesinde
ama sen tercihini yapmışsın. yinede buralarda ol. görünsen yeter.
--------------- Ekleme ---------------
28. sayfa niye açılmıyor yav
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...blackstar-5800xm-v51-10-10-2010-a-411504.htmlpeki bekliyorum şimdiden tşkler.... umarım ufakta olsa içeriği hakkında bilgi yazarsın hem fazla soru sorulmaması adınada ....