Nokia 5800 Rehber Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Rehber Silindi
Merhabalar arkadaşlar.
Dün site üzerinde bulunan Hackli Yazılım yükleme talimatlarını okuyarak hackli yazılım yükledim telefonuma.Ancak konu içinde herhangi bir uyarı şeklinde Rehber yedeklemem gerektiği yazmıyordu.:off:Bende işin acemesiyim.Yazılımı kurdum.Herşey tıkır tıkır çalışıyor ancak rehberim'de kimse yok.
Telefon hafızasında,SİMKART hafızasında veya hafıza kartındada yok.Lütfen yardım edin :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar flood için özür dilerim.
Rehber silindi diye yazdım.Biraz önce bir arkadaşım bana çağrı attı.Rehbere bakıyorum numarası yok ancak İşlem Kaydı'nda ismi gözükyor.Yazılım ile gelen dosya yöneticisi programında hafıza kartında Backup diye bi klasör var.İçinde de .arc uzantılı dosyalar var.
Rehberi ilgilendiren şey ise; "Contacts.arc".Ben bu dosyayı nasıl geri yükleyebilirim.Lütfen yardım edin.Acil Yardıma ihtiyacım var :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun dosya yöneticisine gir hafıza kartına girip ordann geri yükle seçeniğini yandaki seçeneklerden seçip yüklemeyi dene bakalım.

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı >> Yedekle >> Seçenekler >> Geri Yükle.
Burayı kast ediyorsanız,girdim.Ancak Yüklenecek dosya bulunamadı diyor.Diğer dosya yönetici programında .arc dosyaları çıkıyor :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman yeni rehber oluşturacaksın.

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Yeni rehber derken?
Yeniden mi numaraları kaydedeceğim?
Bu Contacts.arc dosyasını bilgisayarıma çeksem telefona bir işlem yapamazmıyım tekrar?

Davulbaz

Davulbaz

Üye
c6 yüklemişsin sanırım.geçmiş olsun.nadir arkadaşımızın dediği gibi yeniden oluşturman lazım.sim kartına bak bir kısmı kopyalanmıştır belki

c6 fw yüklediysen yedek dosyaları 5800 ile uyumlu değil

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
görünen o ki geri dönüşü yok rehberinizin .

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
c6 yüklemişsin sanırım.geçmiş olsun.nadir arkadaşımızın dediği gibi yeniden oluşturman lazım.sim kartına bak bir kısmı kopyalanmıştır belki

c6 fw yüklediysen yedek dosyaları 5800 ile uyumlu değil
arkadaşımız aten anlatmış c6 yüklediyseniz, eski backuplar çalışmayabilir.
Eski backupı 5800 fw yükleyerek getirebilirsiniz.

fedata

fedata

Üye
malesef kurtarma imkanı yok gibi ama ben belki geri getirirsin die düşünüyorum dur bakalım imkanlımı o dediğim şey :)

eğer silinen dosyaları kurtarma programı rehbere kaydedilen dosya formatı destekli ise geri getirme anca böyle mümkün olabilir.ben denemeye çalışacam başarılı olabilirsem sana da yardım ederim

hanife_89

Üye
önce şunu dene... başka bir arkadaş falan aracılığıyla hafıza kartını başka br 5800 da açmayı dene .. rehberi açarsa sim karta kopyalayarak alabilirsin.... büyük ihtimalle açar...

eğer açmazsa
backup.arc dosyasını pc de not defteri ile açarak görebilirsin.... başka bi yol yok ama ilk söylediğimin olma ihtimali çok yüksek eğer backup dosyasında imei farklılığı sorun yapmazsa tabi....

simaros

simaros

Üye
bendede aynı sorun olmuştu

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Siteye yeni girebildim.Cevap veren ve uğraşan herkese teşekkür ederim.
Bundan önce kullanmış olduğum Nokia N70 markalı telefonumda,rehberi telefon hafızasına kaydetmişim.Sim kartımı ona takarak rehberi geri aldım.

Düşünen,kafa yoran ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Özellikle Ata abiye :)

fedata

fedata

Üye
ѕαℓνα∂σя;2801389' Alıntı:
Siteye yeni girebildim.Cevap veren ve uğraşan herkese teşekkür ederim.
Bundan önce kullanmış olduğum Nokia N70 markalı telefonumda,rehberi telefon hafızasına kaydetmişim.Sim kartımı ona takarak rehberi geri aldım.

Düşünen,kafa yoran ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Özellikle Ata abiye :)
ata abimi :)

dinarh

Üye
backup.arc yi hiç kimse profesyonel cevap vermemiş anlaşılan o ki hepiniz acemisiniz. adam akıllı anlatın bilmiyorsanız böyle çocukca cevaplar yazmayın herkesin yapabileceği şey bu...:off:

şimdi bakın burdan bu dosyayı indiirp kuruun sonra burdaki anlatılanları yapın burda da yapılışı yazıyor. gerisi size kalmış.

NUSRET44

Üye
şimdi bakın burdan bu dosyayı indiirp kuruun sonra burdaki anlatılanları yapın burda da yapılışı yazıyor. gerisi size kalmış.[/QUOTE]

güzel bir program ama trial versiyon. Backup.arc dosyası içinde ancak 30 tane kayıt alabiliyorum diğerine izin vermiyor. versiyonu ise 49,5$
Bu kadar para veremeyeceğime göre sanırım ben elle yazacağım tüm rehberi

versiyonu 49,5 $ demiştim

NUSRET44

Üye
versiyonu 49,5 $ demiştim

delilcansur

Üye
sssssssssssssssssssssssssss

Takipçi Satın Al

Üst Alt