5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

ßUr@k

ßUr@k

Üye
:sahan2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ah nokia vah nokia sen neymişsin sen,dillere düştük senin yüzünden:)

Ferzan

Ferzan

Üye
5800 kullanıcıları way halinize hala çıkmadımı bu v60 :D

msndeyim

msndeyim

Üye
Nokia, telefonunu suya düşürenler için de bir güncelleme yapsa. Şansa bak güncelleme beklerken telefonu suya düşürdüm.:op:

majestic_man

majestic_man

Üye
bu gecikmenin sebebi bence kullanıcı istekleri. Ufku dar Nokia yazılımcıları kısır fw ler hazırlıyor. Bizler kullanıcı olarak yeni ve olması gereken şeyleri söyleyince nokia değerlendiriyor ve geciktiriyor olabilir

gms_10ur

gms_10ur

Üye
bu gecikmenin sebebi bence kullanıcı istekleri. Ufku dar Nokia yazılımcıları kısır fw ler hazırlıyor. Bizler kullanıcı olarak yeni ve olması gereken şeyleri söyleyince nokia değerlendiriyor ve geciktiriyor olabilir

Katılıyorum:oke::oke:

prank90

Üye
En geç eylul sonu demişlerdi kaldı 2gün:box

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
En geç eylul sonu demişlerdi kaldı 2gün:box

Nokia Versiyon 51 Gelmeden Önce Temmuz Aylarında Sanırım En Geç Eylül Ayına Kadar Bir Güncelleme Gelecek Dedi ve v51 Geldi Zaten.

Anußis

Anußis

Üye
v51 cok berbattı 5800 kullanıcılarına böyle bırakılmamalı bu telefon v60 cıkarsa güzel olacak

Escorn

Escorn

Üye
Arkadaşlar Neden Nokia verdiği tarihleri tutmuyor ? Veya niye erkenden tarih verip insanları heyecanlandırıyorlar acaba ?
Gerçekten merak ediyorum :blink::blink:

Ferzan

Ferzan

Üye
walla nokiadan bişi anlamadım bundan sonrada anlamam

21sacraments

21sacraments

Üye
ya arkadaşlar kesin olarak nokia v51den sonra birdaha versiyon çıkaracağını söyledimi? yoksa bikaç kişinin uydurmasımı?

basriyılmaz

Üye
var ya hiç biriniz bi halttan anlamıyosunuz çok özür dilerim ama çözüm üreten yok mu yaaa

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bi çözum nokia nın kapısınamı dayanalım v60 cıkarın dıe beklmekden başka care yok.... anlamalısın sende

şemss

Üye
arkadaşlar resmi olarak hiçbir açıklama yok v60 ile ilgili sadece forumlarda yer alıyor bu konu. nokianın haberi bile yoktur bence:))

Ferzan

Ferzan

Üye
ilk günden demiştim size forumlarda bahsedildi ve ağızdan ağıza buraya kadar geldi 5800 kullanıcılarının icadı v60 fazla heveslenmeyin hayalleriniz suya düşer bahsedilen özelliklerin eklenmeside mümkün değil....

Üst Alt