5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
TEKRARDAN BÜYÜK HARFLERLE ÖZRÜ BİR BORÇ BİLİP . AFFINIZI TEMENNİ EDİYORUM. : ) :sarıl:

Arkadaş samimiyetinize inanarak bir şaka yapmış:) Sorun yok.Bunu insanları kandırmak dolandırmak huzursuzluk çıkarmak için yapmamış bunu görebiliyorum.Şu v60 te çıksın artık arkadaş ya :ehe

Ferzan

Ferzan

Üye
walla ben n97 kullanıcısıyım ama sizlerle eğlenmek baya zevkli :d::d::d:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bilakis çıktı demedim. sadece resim koyup buna ne diyeceksiniz dedim. Yani avazım çıktığınca konu açıp v60 çıktı diyerek herkesi oraya toplamakta vardı. Lütfen rica ediyorum. Abartmayın.

hicbir fark yok :nono:

Ferzan

Ferzan

Üye

Arkadaş samimiyetinize inanarak bir şaka yapmış:) Sorun yok.Bunu insanları kandırmak dolandırmak huzursuzluk çıkarmak için yapmamış bunu görebiliyorum.Şu v60 te çıksın artık arkadaş ya :ehe

arkadaş şaka yaptı ve şikayet edilip moderatör çağırılmış gerçekten şaşıyorum size

sercansaim

Üye
o değil de nisan bir olunca yeni şaka hazır.
symbian ^3 5800 da :D

olum yapmayın böyle şeyler.valla kalpten gidenler var.beynim döndü bir an :D

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Bilakis çıktı demedim. sadece resim koyup buna ne diyeceksiniz dedim. Yani avazım çıktığınca konu açıp v60 çıktı diyerek herkesi oraya toplamakta vardı. Lütfen rica ediyorum. Abartmayın.

Sen kaşındın dostum sen dur daha adresini versen otobüsle sabaha oradayız:d::d::box

ßUr@k

ßUr@k

Üye
Offffff

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bence var. ben soru sordum. Bakın çıkmış işte demedim.

yahu resim koymussun koca koca v60 yaziyor.Tabi ki herkes cikTi sanar ??

saka yapiLinca herkes egLenir.ama senin yapTigin baska bisy

Davulbaz

Davulbaz

Üye
konu yavaş yavaş kilitlenmeye doğru gidiyor benden söylemesi

eerdogan85

eerdogan85

Üye

Teşekkürler.

Ferzan

Ferzan

Üye
az daha gayret edin konu kilite az kaldı :D :D ne zaman 5800 v60 konusu açıldıysa illaki tartışma sonucu kilitlenmiştir:kop::kop::kop:

21sacraments

21sacraments

Üye
gülme krizine girdim burda nokia alacagin olsun psikopat ettin bizleri ya artik rualarimda v60 gorur oldum :D

aryscat

aryscat

Üye
ben öğlen nokia türkiyeyi arayıp sordum... Bize öyle birşey gelmedi diyo adamlar...

djmatrix

Üye
bence msj laşmaya devam en azından v60 ı beklerken zaman geçer..:d::naughty:

eerdogan85

eerdogan85

Üye

yahu resim koymussun koca koca v60 yaziyor.Tabi ki herkes cikTi sanar ??

saka yapiLinca herkes egLenir.ama senin yapTigin baska bisy

Tamam arkadaşım . Aradan kaç dakika geçti de söylemedim ve söyledikten sonra olanca siniriyle şikayet edenlerden özür dilemedim ?

Üst Alt