Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v60 yazılım güncelleme önemli...
Sponsorlu Bağlantılar
ßUr@k
Üye
Esendağlı
Üye
Ah nokia vah nokia sen neymişsin sen,dillere düştük senin yüzünden
Ferzan
Üye
5800 kullanıcıları way halinize hala çıkmadımı bu v60
Nokia, telefonunu suya düşürenler için de bir güncelleme yapsa. Şansa bak güncelleme beklerken telefonu suya düşürdüm.
majestic_man
Üye
bu gecikmenin sebebi bence kullanıcı istekleri. Ufku dar Nokia yazılımcıları kısır fw ler hazırlıyor. Bizler kullanıcı olarak yeni ve olması gereken şeyleri söyleyince nokia değerlendiriyor ve geciktiriyor olabilir
bu gecikmenin sebebi bence kullanıcı istekleri. Ufku dar Nokia yazılımcıları kısır fw ler hazırlıyor. Bizler kullanıcı olarak yeni ve olması gereken şeyleri söyleyince nokia değerlendiriyor ve geciktiriyor olabilir
acil beklediğim güncelleme yok telefon süper şimdiki haliyle
Escorn
Üye
Arkadaşlar Neden Nokia verdiği tarihleri tutmuyor ? Veya niye erkenden tarih verip insanları heyecanlandırıyorlar acaba ?
Gerçekten merak ediyorum
Ferzan
Üye
walla nokiadan bişi anlamadım bundan sonrada anlamam
21sacraments
Üye
ya arkadaşlar kesin olarak nokia v51den sonra birdaha versiyon çıkaracağını söyledimi? yoksa bikaç kişinin uydurmasımı?
basriyılmaz
Üye
var ya hiç biriniz bi halttan anlamıyosunuz çok özür dilerim ama çözüm üreten yok mu yaaa
tekil1ncisahis
Üye
Konu Sahibi
nasıl bi çözum nokia nın kapısınamı dayanalım v60 cıkarın dıe beklmekden başka care yok.... anlamalısın sende
şemss
Üye
arkadaşlar resmi olarak hiçbir açıklama yok v60 ile ilgili sadece forumlarda yer alıyor bu konu. nokianın haberi bile yoktur bence)
Ferzan
Üye
ilk günden demiştim size forumlarda bahsedildi ve ağızdan ağıza buraya kadar geldi 5800 kullanıcılarının icadı v60 fazla heveslenmeyin hayalleriniz suya düşer bahsedilen özelliklerin eklenmeside mümkün değil....