5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

callcium

Üye
yeter diriltmeyin konuyu çıkarsa çıkar yükleriz 21 sayfalık boşa muhabbet

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa bu konuyu kilitlesinler be yav

mahonii1987

Üye
en son versiyon bumu arkadaşlar ?

salihaydemir

salihaydemir

Üye
arkadaşlar resmi olarak hiçbir açıklama yok v60 ile ilgili sadece forumlarda yer alıyor bu konu. nokianın haberi bile yoktur bence:))

chip dergisinde bile yazdı nokia eylül ayında v60 ı yayınlayacak die nokianın resmi açıklamasıydı
:hmmm

uyuss_Sehzade

Üye
slmm arkadaşlar zaten ne duymuşsanız chip dergisinden geldii..nokia update guncelleme cıkartmadan önce asla ve asla haber yayınlamaz ve nokia guncelleme cıkartıyorum dıyerekde ınsanları meraklandırmaz direk msj yoluyla forum sıtelerde yer alınır ben yorum yazıyorum fıkırlerimi söyluyorum bazı ustler yazımı uygunsuz buluyoo yazımı sılıyoo yazılarım duşuncelerım kımsenın zoruna gıtmesın tmm mı arkadaşlar??bazı dengesızler eylul ayınca cıkıcak dıyıp forum sıtelerını 5800 kullanıclarını ayaklandırıp sevındırdı zaten başından beri böyleydi update cıkmıyacagını neden dıye sorarsanız şuana kadar versıyon cıkmadan önce nokia haber yaymadı update cıkıcak v40 v50 cıkıcak v51 cıkıcak demedi sız v60 beklerken v51 cıktı neden kımse v51 guncellemesınden habersiz neden kımsenın bılgısı yok söylıyen bı arkadaş varmı acaba ben tartışma deil sadece dogruları yazıyorum asla tartışma kavga gıbı sorunum yok bı telefon ıcın kalp kırmam kımsede bnm kalbımı kırmaya kalkışmasın...nokia update 3-4 ay ıcınde cıkartıyo her ay başı asla update cıkarmaz..nokianın yabancı forum sıtesınde tartışmalar var millet umudu kesmiş zaten c6 surumunu yukluyolar neden yurt dışındakılerın haberi yok v60 da sadece ısteklerini yazıyolar şu özelıklerın gelmesını ıstıyolar...ilk önce v60 yurt dışında sonra turkıyeye gelıcek bunu herkes bılıyo zaten sızın habersınız olmadan dırek onlara haber gıderde boşuna tartışma yaratmazlar konuşmazlar bı bıldıkleri var..v60 ekım en gec kasımda cıkıcak bak goruceksınız...ama yınede supriz yapa bılır ona bısey dıyemem

Ferzan

Ferzan

Üye
walla haklısın kardeş bende hep söylemişimdir v60 mevzusu forumlarda doğdu millet büyüttü bakarsın v61 gelir na malum v60 olacağı :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
chip dergisinden önce yayıldı forumlara derginin editörleri bile inandı bu muhabbete.

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
derginin editörü hit toplamak amaçlı yayımlamıştır inandığından değil

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ya yeter bu ne böle yalan yalan yalan işte anlamıyormusunuz hala nie uzatıyorsunuz konuyu kendinizi avutmayın çıkıcak die artık yalannnnnnnnnnnn haber iphone kullanıcılarının yaptığı bir terbiyesizlik başka birşey deil

Ferzan

Ferzan

Üye
5800 kullanıcılarına yazık oldu ama çokta heyecenla bekliyorlar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
vaLLa ben yoneTici oLsam v60'La iLgiLi Tum konuLari kiLiTLerim.

cunku hepsinde kavga cikiyor :D

woldemort12

woldemort12

Üye
Yahu kurun c6 yı güzel bir update gelirse geri dönersiniz. Ben c6 dan sonra harbi tel kullandığımı hissettim.Yeni güncellemenin çıkacağı kesin değil çıksa da iyi birşey olacağı belli değil. O zamana kadar mis gibi kullanın telefonu...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
su c6 yaziLimindaki Tek haTa operadan aTmasi

prank90

Üye
yerim 60 ini ya iphone 4 alıyorum :Ç:oke:

Ferzan

Ferzan

Üye
n97 alın kurtulun cihaz süper ama fiyatı sizinkinin 2 katı :ehe

baya1994

baya1994

Üye
n97 alın kurtulun cihaz süper ama fiyatı sizinkinin 2 katı :ehe
ben en son çıkan tel alırım istersefiyatı 5800dan 5 katı olsun fiyatı farketmez şu v60 için bekliyorum adam olacakmı diye bekliyorum çıksa bile satacam yada yiğenime veririm

woldemort12

woldemort12

Üye
Acaba nokia n8 nasıl olacak. baya güzel birşey olacak gibi

uyuss_Sehzade

Üye
Arkadaşlar v60 cıkıcagı yok yada cıkarsa bu ay cıkmaz önumuzdeki ay cıka bilir..sizden bi ricam varr vericegim link de vericegim nokianın update(güncelleme) goruşlerinizi bildirmek amaclı nokianın sitesi var..eger sizlerinde destegi olursa v51 deki sorunlarınızı yada v60 ne gibi yenilikler istediginizi goruşlerinizi oraya ingilizce yazarak göndermenizi istiyorum....Kısaca v60 destek istediginiz özelikleri yazın hangi yenılıkler gelmesini istiyosanız yazın ama ne kadar cok msj o kadar cok ilgi....
googleden ceviri kısmında ki tercumeyı kullanarak turkce sini yazın ingilizceyi bu verdıgım lınke yapıştırın..sizden rica ediyorum ne kadar mail o kadar ilgi gösterıcekler acılışı ben yapıyorum...
I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs
13-)improved camera
Thanks from now.
King regards,

can guven

OrEmCeLL

OrEmCeLL

Üye
arkadaşlar az önce yazılım güncellemeden güncel dosyalara bakmak için telefonu elime aldım ve şasırdım aşagıda resımde verdım "telefon yazılımı önemli" yazıyor nokia sıtesınden de navifirm den de baktım bırsey yok sebep ne olabilir..:allalla:

yav usta senin bu tema hangisi onuda yüklesek ya:)

Üst Alt