5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

uyuss_Sehzade

Üye
mrb arkadaşlar bugun nokia temsilci ile goruştumm yeni surum cıkıcak dediler ama ne zaman cıkıcak halen bi bilgiye sahip deiller ve bi kac madde yazdım bu özeliklerin olması icin yalnız flash ustunde durdular video izlenmesi mumkun deil.. Tek 5800 nokiada deil tum modellerde video izlenme destegi programı olmıyacak filan dediler.goruşleriniz kayıt altına filan alınmıştır yetikili kişilere bildiricez dediler.. kasımı beklemekten başka şansımız yok 2 veya 3 ay olmadan guncelleme cıkmaz en az 3 ay ve sonra guncelleme cıkıcak cunku 5800 cıkan guncellemeleri kontrol ettim 3 ay ve sonrasında guncelleme cıkardılar.v60 cıkıcak dıye kuralda yok belki başka versıyon cıkıcak neyse ıyı gunler grşzzz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Millet sormuyor artık kardeş,çünkü kimse bilmediğinden hepsi yalan yada dedikodu çıkıyor.

uyuss_Sehzade

Üye
kardeşş millet sormuyoo neden biliyomusun kapıldınız bı duzenbazın ortaya cıkardıgı dedıkodulara kapıtırdınız kendinizi gıdıyosunuz..bu dedikoduları ondan duymak yerine bi nokiaya msj cekicektiniz yada arayıp kendiniz konuşup bılgı alıcaktınız bnm gibi böyle yalancı kişilere ınanıpda kendınızı dedıkoduya ortak etmeniz anlamsız olurdu ben size kesin bi tarıhde vermedim henuz böyle bı bılgı elimizde yok ama cıkıcak dediler cıkmıyacak gibi bi durum yokk cunku telefondaki bazı sorunlar cözumlenmemiş biz yetkılerle goruşuyos yenı guncelleme cıkak dediler neyse kasım da cıkıcak bak goruceksınız hado hoşcakalın...

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
N8 geliyor.. 5800 lar çöpe artık.. bu ram kapasitesi ile v90 bile gelse artık nafile..
beklenen gün geliyor n8 e..

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
n8 kaç tl?

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
    Konu Sahibi
N8 geliyor.. 5800 lar çöpe artık.. bu ram kapasitesi ile v90 bile gelse artık nafile..
beklenen gün geliyor n8 e..

kesınlıkle gereksız o kadar para verılerek ole bır telefon alınmaz... sahsen ben almam htc nın windows phone 7 li ni aletını alırım daha mantık lı...:oke: Fiyata gelınce 1000 Tl civarı olacagı soylenıyor.

uyuss_Sehzade

Üye
telefon dediniz mi ..işinizi görmesi icin 3g olsun wlan olsun dokunmatik olsun kamerası olsun deil mi?5800 işimi göruyorumm bu özeliklere bu fıyat kacırılmaz bence sırf bu özelikleri olsun guzel göruntuye kasaya sahıp olunsun dıye gidipde 1000 tl para vermem 450 tl verır 5800 alırım ve aldımda..n97 fıyatı 1000 tl cıvarında nasıl oluyoda n8 fıyatı 1000 tl olucak anlamış deilimm hemm nokia alıcagıma gider IPHONE 4 alırım daha iyi 500 tl fazla olsun saglam olsun her ıstedıgımı yapa bileyimmm ve nokida flash destegi yokmuşş video izlenmesi mumkun olmıyacak tum modellerde hava olsun forsumuz olsun dıye gıdpde n8 alıpda o kdar para vermek manyaklık olur artık yınede keyıf sızlerin ben bısey dıyemem ..ve n8 hayalını kurupda 5800 kullanan arkadaşlara sesleniyorumm v60 beklemeyınn kasım ayında cıkıcak o yuzden 1 ay vaktınız var gunde 5 tl kunbaraya atın kasım ayında v60 cıktıgı gun n8 alınn gule gule kullanın...di hoşcakalın

eerdogan85

eerdogan85

Üye
telefon dediniz mi ..işinizi görmesi icin 3g olsun wlan olsun dokunmatik olsun kamerası olsun deil mi?5800 işimi göruyorumm bu özeliklere bu fıyat kacırılmaz bence sırf bu özelikleri olsun guzel göruntuye kasaya sahıp olunsun dıye gidipde 1000 tl para vermem 450 tl verır 5800 alırım ve aldımda..n97 fıyatı 1000 tl cıvarında nasıl oluyoda n8 fıyatı 1000 tl olucak anlamış deilimm hemm nokia alıcagıma gider IPHONE 4 alırım daha iyi 500 tl fazla olsun saglam olsun her ıstedıgımı yapa bileyimmm ve nokida flash destegi yokmuşş video izlenmesi mumkun olmıyacak tum modellerde hava olsun forsumuz olsun dıye gıdpde n8 alıpda o kdar para vermek manyaklık olur artık yınede keyıf sızlerin ben bısey dıyemem ..ve n8 hayalını kurupda 5800 kullanan arkadaşlara sesleniyorumm v60 beklemeyınn kasım ayında cıkıcak o yuzden 1 ay vaktınız var gunde 5 tl kunbaraya atın kasım ayında v60 cıktıgı gun n8 alınn gule gule kullanın...di hoşcakalın

N8 de flash lite 4 var buda Flash 10.1 e mukabil . iphone 4 dediginde yok asıl flash :)
birde n8 1000 küsürse iphone4 2000 küsür veya 2000 e yakın.
Günde 5 tl biriktirsek kasım ayında v60 çıkana kadar 1 ay geçse desek eder 150 tl . o fiyata satıyosan n8 alalım xD

pcwolf

pcwolf

Üye
O fiyata N8 mâl edilmiyo bile arkadaş yanlış hesaplamış işte:)

uyuss_Sehzade

Üye
ozaman nokia temsilcisi tum modellerde flash destegi yok olmıyacak dedıgınde yalan söylemiş olsa gerek n8 ne kadar olursa olsun hıc umrumda deil ama nokia olan guvenımız kalmadı nokia markalı model almıyacaz nokiadan artık bı hayır beklemıyecez nokia nın verdıgı telefonları almak buyuk hata olur dıyıp duruyosunuz ve sözunuzde neden durmuyosunuz anlamıyorumm ha nokia ıyı guzel telefon guzel marka dıyosanız guvenıyoruz dıyosanız ozaman n8 hesabını yapmadan paranızı koyup n8 alın ok mi?ozaman 100 tl koy bakalım bununda hesbaını yap bakalım fazla artarsa dıger cebınede ıphone alırsın hem nokia hem ıphone alırsın guncelleme beklemek zorunda kalmazsın ve ıstedıgın herseyı yapa bılırsın...kasım ayında v60 deil yeni guncelleme yeni iyleştirme cıkıcak hadi size iyi eglenceler zaten v60 destek oldugunuzmu var da v60 hayalını kuruyosunuz sizeverdigim linkten ıstenılen özelikleri kopyalayıp göndermeniz yerinize gelip burda eglence olsun mılletle dalga gecmek size buyuk bi zevk yaratı neyse hoşcakalın...by

Üst Alt