5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
wallahide billahide bu v60 konusu hep forumlarda büyüdü belki nokianın bundan haberi bile yoktur millet almış bi v60 mevzusu gidiyor hayrolsun sonu :D

21sacraments

21sacraments

Üye
heralde nokia tum isteklerimizi yapio guncellemeye o yuzden gecikti die dusunup avutalim kendimizi :D

'Şeref'

Emekli Yönetici
böyle şakamı olur arkadaş
eylenecek başka bir şey bulamadınmı:bann:

sercansaim

Üye
çok iyi şaka.ama yeri yanlış.gereksizdi sadece.ama dediğim gibi çok zekice ;)

simaros

simaros

Üye
Baba valla çıldıracam bune la öss ye hazirlanıyom bi der ararsın da konturol edim bütün dikkatım dağılıyor valla ardık beklemekte psikolojik sorunlarım oldu tlfona sanki 3310 gibi davranıyorum

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Sayın Mod um bütün mesajlarımı ve alıntılardaki resimleri silersen çok memnun kalırım. hatta bu mesaj dahil.

Ferzan

Ferzan

Üye
way halinize v60 gelmeden bu gece nasıl uyuyacaksınız :ehe

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
Bence v60çıktı da nokia üst yöneticiler bizi takip edip gülüyolar biraz eğlendikten sonra yayınlayacaklar sürümü :)

haltie

haltie

Üye
bencede v60 çıkacak.hem de güzel değişikliklerle gelecek.sadece biraz daha beklemek lazım sanırım resmi açıklama ve güncelleme için.

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
ooyyyyi baayılaazaaaamm...

Barbo2

Barbo2

Üye
istemiyom uleyyynnnnn artık v60 gelmesin hahhhaaaahhh kafayı kırdım ben v1000 istiyom

uyuss_Sehzade

Üye
nokia da 5800 serisi tek bulunmamakta ve tek 5800 guncelleme getırmıyo ılk dokunmatik olabilir hataları problemleri olabilir hersey sabır ister v11 v21 v30 v31 guncelleme nasıldı şimdiki surum v51 de telfon nasıldı azda olsa duzenlenmeler oluyo v60 cıkıcak ama hemen yayınlamazlar v50 nisan ayında cıktı v51 ise temmuz ayında cıktı ama agustoda yayınladılar msj yoluyla nokia ay başı guncelleme getırmıyo 3 yada 4 ay ıcerınde guncelleme getırıyo nokianın bır cok telefonda ıyleştirmeler söz konusu dıger modellere guncelleme getırıyolar nokianın yabancı forum siteleri c6 serısının 5800 gelicek haberrleri söz konusu hergun okuyorum isterseniz verim siz bi göz atın derim cevirmek istiyosanız googlede sol ust tarafda ceviri var yazıları kopyalayıp yapıştırın tercume edin okuyun rahatlayın... adres bu istiyen tercume eder istiyen yalancıların lafına konusuna inanır v60 gelirse supriz olur ama gelicektir bu ay olmasada kasım da yada aralıkda gelicektir buna gayet eminim ama hatalar devam edicektir altınıda cizeyim v60 gelıcek dıye hatalar cözumlenmıyecek dört dörtluk olmıyacak yane illa bı eksigide cıkıcak bu seferde v70 haberleri cıkıcak piyasa bak goruceksınız bıde şunu belirtmek istiyorum eger nokia 5800 serisinde c6 surumunu görmek ıstıyen var ise youtubeden 5800 vs c6 yazsınlar orda yurt dışındakıler 5800 c6 surumunu atmışlar ama 5800 surumu bile orda v51 olarak göruluyo yurt dışında bıle cıkmazken sız turkıyeye gelıcek hevesıne kapılmışsınız neyse grşz hadı hoşcakalın::))

Barbo2

Barbo2

Üye
zaten bizim beklediğimiz yok maksat vakit geçsin nokıa duyurdu aysonu diye ben ona inanırım koca firma yalan demez her halde o bitane arkadaş 27si demiş o kendine eylence arıyo ondan hem gelecek güncellemenin v60 olacağı bile saçma geliyo bana v52 olacağı kesin gerçii bi önemi yok adınının firma nezaket gösterip ufak tefek iyileştirsin bu teli yeter çok abartıldı yok n97 ev ekranı yok efendim symbian 3 müş falan filan ne anlamı kaldı bu telin adının ozaman adınıda değiştirsin nokıa kırma koysun ismini neyse yaaa 5800 bence harika tel fazla bi beklentim yok ufak tefek pürüzler giderilsin yeter

Üst Alt