5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Valla biz bizeyiz zannetmiştim :)

--------------- Ekleme ---------------

Edin arkadaşlar canınız sağolsun. : ))

Ferzan

Ferzan

Üye
33 kişi konuda maşallah Ferzan*, eerdogan85, By Savliusta, baya1994, sercansaim, oneally, Berkan (:, sercan_54_54, aryscat, vecihierz, fatih_er, kuvars10, alican_kirac33, Davulbaz, lord_keles, sabresonic, kurt_eren_1905, cemcik44, 21sacraments, hahoway, djmatrix, ozdal32, emretwoolf, mustafa, cortex47, ysfbyr, sumery, piretory :D

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ben zaten inanmamıştım yaa :D

--------------- Ekleme ---------------

sana abi dedik bağırımıza bastık :D

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ben dedim sabaha kadar gider bu !!:ehe

eerdogan85

eerdogan85

Üye
aa aryscat yazmış bittin diye. fakat ben Ferzan dan alıntı yapmışım . herneyse sözüm ona o zaman. Ben hala ben olmaya devam....

sercansaim

Üye
yav 3 tane arkadaşı msn den kovdum bildiğin.fotoyu görünce.filmi kapattım.sigarayı söndürdüm.
ne gerek vardı

lord_keles

lord_keles

Üye
Beler inzibati cagrin gotursunler su arkadasi burda adranelin 90 lara vurdu yani...

Ferzan

Ferzan

Üye
amann sabaha kadar yazılıma nöbetmi tutacaz :ehe varsın istediği zaman gelsin

eerdogan85

eerdogan85

Üye
TEKRARDAN BÜYÜK HARFLERLE ÖZRÜ BİR BORÇ BİLİP . AFFINIZI TEMENNİ EDİYORUM. : ) :sarıl:

djmatrix

Üye
:) şu v60 gelmeden bizden birisi ölürse kesin gözü açık gider :D

Davulbaz

Davulbaz

Üye
I phone killer değil bu bildiğin user killer

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kimse "pazarTesi cikacak" diyen arkadasa saymadik Laf birakmazken sen "cikTi" diyip miLLeTi kandiriosun.yakisTi mi ?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Abartmayın arkadaşlar. benimde 5800 telefonum var bende meraklısıyım ama o kadarda değil yani . Kalpten gidecek hissi veriyorsunuz :)

By Savliusta

By Savliusta

Üye
yarın okul var ödevimi yapmadım hoca soracak neden yapmadın diye hocam v60 yı bekliyodum dicem hoca beni öldürcek yaa :D nokia duy sesimi cıkar sunu artık yaa delircem valla :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
kimse "pazarTesi cikacak" diyen arkadasa saymadik Laf birakmazken sen "cikTi" diyip miLLeTi kandiriosun.yakisTi mi ?

Bilakis çıktı demedim. sadece resim koyup buna ne diyeceksiniz dedim. Yani avazım çıktığınca konu açıp v60 çıktı diyerek herkesi oraya toplamakta vardı. Lütfen rica ediyorum. Abartmayın.

sercansaim

Üye

kardeş napmışsın sen allahtan başka iş yoktu elinde :D

yav hiç sorma :D
kendi kendime gülüyorum sinirden :D
adamlar trip atıyor msn deki arkadaşlar.bildiğin s..tir çekmişim :D
v60 ha :D

Üst Alt