Nokia 5800 xpress music v6 güncellemesi çıkış tarihi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

AlpReis

AlpReis

Üye
Ulan bu Nokia'nın varya.. gerçi Nokianın ne suçu var kibiz kendimiz ettik kendimiz bulduk,

khytr89

khytr89

Üye
bi de yeni konu açmak istemedim bişi sorucam. bu 5800 ın dokunmatiği bana 5230 a göre sert geldi.Telefon dün kutudan çıktı alışması mı lazım ? böyle dokunmatikten çok basmatik ve sürtmatik gibi de :D. 5230 da çat çat hemen algılıyo dokununca.yoksa kullandığım stickerde mi bi problem var yoksa dokunmatikte mi? v40 vardı v51 oldu dün akşam v40 da daha zordu kinetikte yoktu şimdi biraz daha iyileşme var ama 5230 gibi dokunmatik değil.garantisi 23 ay 29 gün daha mevcut :D arıza mıdır bu ?

mustafa

mustafa

Üye
hiç nokia ya suç bulmayın. adamlar 27 sinde çıkaracaz mı dediler demediler. ben bütün interneti araştırdım böyle bir haber bulamadım. hani pazartesi gençliği nerde beşyüztane konu açtınız milleti ümitlendirdiniz. sorun bakalım o resmi yerlerinize ne olmuş da çıkmamış elektrikler mi gitmiş sular mı kesilmiş?

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Güncelleme filan yok arkadaşlar bence bu saatten sonra beklmeyin nokia nın sitesindede güncelleme ile ilgili bir bilgi bile en azından bilgi olsa tamm diyecem ama nokiadan bi acıklana yok

ilhanbey

Üye
siz bu v60 güncellemesi olayını çok büyüttünüz.altı üstü bi güncelleme kendinize gelin c6 yükleyin rahat edin:bye2:

ayhan2000

ayhan2000

Üye
Hani konu acan arkadaslar nerede? Bu v6 hangi pazartesi cıkacak.insani hem agac ediyorlar hemde gunaha sokuyorlar.biri de diyorki icerdeki adamım soyledi....

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Yapma gözünü seviyim alt tarafı bi telefon ya. Allah korusun ama kanser olduğunu öğrensen bu kadar üzülmezsin herhalde :D

Hadi diyelim çıktı yükledik peki daha kötüsü çıkarsa ne olacak :ah?
Telefoncuya gidip jaf boxla eski sürüm attırıcaz :vur

Güzel bişey olacağını hiç sanmıyorum.Küçük 1-2 hata (for example rds) var onları düzeltirler.Widgetmiş v.s miş hiç sanmıyorum.Yeni telefon satmak varken neden bi daha yazılımla uğraşsınlar ki !

(soruda cevapta bende :D)

Şimdi dersin madem öyle ne işin var burda (h)
Naparsın can sıkıntısı işte :ehe

ağzına sağlık.

aryscat

aryscat

Üye
siz bu v60 güncellemesi olayını çok büyüttünüz.altı üstü bi güncelleme kendinize gelin c6 yükleyin rahat edin:bye2:

c6 da şu klavyenin yatay dikey olayı hallolsa hiç beklemeyecem ama.... Bi de şu flash player 4 veya 10.1 muhabbeti var

emr-erock

emr-erock

Üye
Bu gece 00:01 de 5800 v60 geliyor yapıp size bilgileri verecem
:sahan:

ARKADASLAR BU MESAJI SAAT 00:15 TE YAZIYORUM OGLENLIN BIR KONU ACMISTIM SAAT 00:01 DE V60 GELECEK DIYE AMA KONTUROL ETTIM YOKTU FAKAT BU KONUYU ASIL ACMA AMACIM MAXICEP KULLANICILARINDAN OZUR DILIYORUM(bana yalanci diyen arkadaş haric) BENIM AMACIM KIMSEYI KANDIRMAK DEGILDI BIRCOK FORUM SITESINDE OYLE YAZIYORDU BENDE INANMISTIM UMUTLA BEKLEDIM DAKIKALAR GECMEK BILMEDI AMA YINEDE SONUC OLUMSUZ BENIM YUZUMDEN HAYAL KIRIKLIGINA UGRAYAN HERKESTEN OZUR DILIYORUM IYI GECELER:bigstar:
Adama Bakarmısınız ya...:bann:
nokia daki arkadaşıma sordum benim için öğrendi demişti...!!!
Siz daha Bekleyin v60'ı:sinir:grrr:

şemss

Üye
nokianın tarih ile ilgili hiçbir resmi açıklaması yok ki ayın 27 si nerden çıktı:ehe

laveled

laveled

Üye

bu fotolara bi bakarmısınız gerçekten çıkmışmı yani

--------------- Ekleme ---------------

yabancı sitelerdede aynı tartışma var ama benim ingilizce kötü olduğundan pek bişey anlayamıyorum.sym^3 flan yazmışlar acaba symbian^3de mi geleceki imkansız gibi ama

--------------- Ekleme ---------------

son bişey daha sürekli bu herifin videosunu paylaşmışlar ne diyo ing iyi olan bi bakıversin

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
bu adam symbian yazılım geliştirme uzmanı...
v60 beta sürümünden bahsediyor...
daha kompleks gps ve maps den...
ev ekranı ve kinetikscreen den...
ev ekranındaki değişimden...
symbian 3^ ekibinin çalışmasından...
animasyonlu yani hareket özellikli duvar kağıtları ve slaytlarından...
birşeyin grafik değişimi dedi ama pek anlamadım...

arkadaşlar adamın yoğun bahsettiği şey ev ekranı ve kinetikscreen den bahsetti bağlantı aktivitesindeki değişim(wi-fi,gps,3g felan)
bu arada profesyonel ingilizce bilmiyorum benden bu kadar......

HK-G3

HK-G3

Üye
Bugün ayın 2 si ve hala bir şey yok. Acaba ekim ayı içinde çıkar mı? Benim hiç ümidim yok

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
elbet çıkacak, beklemekten başka çaremiz yok..

baya1994

baya1994

Üye
haydi hayırlısı gelir bence kompleks yapmayın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bunun kesin tarihini bilen yok,bazıları atıyor ortaya uyduruk bir tarih insanlarda böyle sorup duruyor.

uzmburak

uzmburak

Üye
artık çıksa bile yapmıycam psikolojim bozuldu ya rüyalarıma giriyo:):):)

Üst Alt