İphone 4 kamera açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

efesoysal

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 kamera açılmıyor
Merhaba arkadaşlar.Dün itibari ile turkcellden kendime bir iphone 4 aldım sorunsuz bütün işlemleri bitirdikten sonra telefonu incelerken kameranın açılmadığını fark ettim acelem vardı yarın update yapınca düzelir diye düşündüm.update işlemini yeni bitirdim kamera hala çalışmıyor hard restart ta denedim oda olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

SavinMe

SavinMe

Üye
:S bi bilgim yk ama g.o :ağlarım::ağlarım: bence hic ugrasma yarn götür bi göster...bence nazar degmistir gözü olanın gözü cıksın :d::ehe

efesoysal

Üye
    Konu Sahibi
keşke problem göz olsa :D bende anlamadım diğer herşey sorunsuz çalışıyo multitasking mesaj mms oyunlar herşey ama kamera hani o kapalı deklanşör görüntüsü varya orda kalıyo kafayı yiycem

SavinMe

SavinMe

Üye
keşke problem göz olsa :D bende anlamadım diğer herşey sorunsuz çalışıyo multitasking mesaj mms oyunlar herşey ama kamera hani o kapalı deklanşör görüntüsü varya orda kalıyo kafayı yiycem

Keske benimde Iphone4 'düm olsada bende kafayı yesem :kop: :ehe telefonu yeni almıssın ne olcak ya bi ayarı felan vardır belki kafayı takma bence sabah götür 2 dk ayarlasınlar :oke:

cptalperen

cptalperen

Üye
Keske benimde Iphone4 'düm olsada bende kafayı yesem :kop: :ehe telefonu yeni almıssın ne olcak ya bi ayarı felan vardır belki kafayı takma bence sabah götür 2 dk ayarlasınlar :oke:

hehe güzel söz :D:D benimde iphone4üm olsun bende kafayı yiyeyim :'(

aliveli49elli

Üye
Bende de aynı sorun var ben amerikadan getirttim ama nasıl çözülür bilgisi olan var mı?

hakankurban

hakankurban

Üye
almayın iphone 4 de sorunlar var dedik inanmadınız benim bir çıkarım yok bu işten ama adamlar bas bas bağırıyorlar iphone 4 ü önermiyoruz diye

efesoysal

Üye
    Konu Sahibi
Evet dün genpaya bıraktım telefonu yenisi ili değiştirmeye karar vermiş teknisyenler bakalım kaç günde gelicek merakla bekliyorum.bu arada apple bu durumlarda sıfır kutulu cihaz yerine swap cihaz dedikleri kutusuz cihaz gönderiyormuş pek inanmamakla birlikte onayladım hayırlısı

Lacoste

Lacoste

Üye
inş. bekletmezler seni

*Slayer*

*Slayer*

Üye
Evet dün genpaya bıraktım telefonu yenisi ili değiştirmeye karar vermiş teknisyenler bakalım kaç günde gelicek merakla bekliyorum.bu arada apple bu durumlarda sıfır kutulu cihaz yerine swap cihaz dedikleri kutusuz cihaz gönderiyormuş pek inanmamakla birlikte onayladım hayırlısı
doğrudur benimde 3GS 32gb vardı suya düşmüştü belli bir miktar para karşılığında kutusuz sadece telefonu aldım. Telefonda sadece arkasını ve ekranını koruyan bant var :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt