real soccer 2011 için bi soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
real soccer 2011 için bi soru ?
arkadaşlar ben real football hastasıyım ben rs 2011 çıkana kadar rf 2010 un editor ile takım adlarını düzgün yazdım oyuncuları teker teker değiştirdim ama rs 2011 i beklerken şok oldum oundaki neredeyse hiçbir takım adı ve oyuncu adı doğru yazılı değil buna bi çare bulan varsa söylesin ölüyorum lütfen:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

batudinho39

batudinho39

Üye
lisans sorunu var fifa gibi her takımın ve her ligin lisansını gameloft daha almadı tek yapacağımız şey bir düzeltme yaması beklemek veya winrarla jar klasörünü biraz karıştırmak olacaktır

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
lisans sorunu var fifa gibi her takımın ve her ligin lisansını gameloft daha almadı tek yapacağımız şey bir düzeltme yaması beklemek veya winrarla jar klasörünü biraz karıştırmak olacaktır
nasıl olacak bu:ehe

sero58

Üye
..:D

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
+rsoccer 11de career mode become a legend de transfer hatası veriyor neden?

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
telefonunda fazla hafıza olması gerek bende 512 wardı 2010 da hata veriyordu o oyun için 1 gb aldım 10 da 11 de rahat çalışıyor ..

bir dost

Üye
ya peki . RS Career modunda oyunculari sadece Fri transfere gönderebiliyorsun .. yani oyuncuyu takimdan kovuyorsun ve para kaybediyoruz. ben bu oyunculari satmak istiyorum takimdan kovdurtmak istemiyorum ..

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
o zaman göbderme adamı gönderirken bonservisini ödiycen mecbur.

drasielll

Üye
lisans yaması bana da lazım onları ayarlayana kadar ama eğer takım adları ve oyuncu isimlerinin ne olduğunu nerden bileyim bi arayın yama varsa yoksa isimlerini arayın

messi1041

messi1041

Üye
yama nasıl olacak peki?

drasielll

Üye
rf 2011 i düzenlemiş birinden alıcaz yada tek tek isimleri araştırcan bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt