5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

sessiz.kurt

Üye
hani nerde ya program arkadaşlar

matte77

matte77

Üye
YakLasik 1. Sayfadan 12-13. Sayfaya Kdar hic durMadan okudum ve arastirdim ama Yazan arkadasLarimiz Hep BOS yazmis... Sorunlari olan arkadaslarimizin ustune diqer uyeler yine Sorunlarini Yazmis . Oburkuleride Torba Dolsun diye ekleme yapip durmuslar yani Kimse bir YarDim biLe edememis . NADIR isimli uyemiz ise Yardim etMeye Calisiyor ama oda Beceremiyor LUTFEN ARKADASLAR ILK ONCE SU YORUMLARI OKUYUN ONDAN SONRA YORUM YAPIN ZATEN SIZIN YAPACAGINIZ YORUMLAR %100 O UYELERIN YAPTIGI YORUMLARDA YER ALIYORDUR EGER YARDIM EDECEKSENIZ YORUM YAPIN VE EDECEGINIZ YARDIM %100 ISE YARIYORSA YAZIN YOKSA BOS YERE BU KONUYU DAHA DA REZIL ETMEYIN.... BEN HIC BIR SEKILDE SORUNUMU GIDEREMEDIM ZATEN SINIRLENDIGIM ICINDE BU YORUMUMU EKLEDIM...

zaza_58

Üye
ay bende izleyemiyom banada yağdım edin ay lütfen yağdım edin banada

ney27

Üye
nokia Symbian destekli telefonları için (n900 hariç)internette indirmeden video izleyebilmeniz için şu an için en iyi ve tek program skyfire tarayıcısıdır ancak oda türkiyedeki serverlerini kapattıgı için kullanılamıyor facebook dan video izlemek iztiyorsanız nokianın birçok modelinde oldugu gibi telefonun kendi browserından siteye giriyorsunuz ve izlemek istediginiz videonun fotografına tıklıyor ve realplayerda izli yorsunuz.internette video izleyebilmenizi saglayan flash özellikler telefonuzda degil tarayıcınıza endekslidir. Symbian için su anlık bir tarayıcı yokdur

kral7272

Üye
aynı sorun bendede var ama güncelleme listesinde flaş güncelle yok arkadaşlar ltf acilen bir çözüm

bbulut_52

Üye
yok bu programı ya

psikopattt

Üye
ya arkadaşlar bize yazılım güncelletmek hoşunuzamı gidiyor durduk yere bir sürü ayar yaptırıyorsunz tekrar bize adam akıllı bir link varsa verinde indirip bizde izleyelim yada siz izlemiyorsanı adam gibi söyleyin

ney27

Üye
aynı sorun bendede var ama güncelleme listesinde flaş güncelle yok arkadaşlar ltf acilen bir çözüm
flas güncellemesi genelde tel. güncellemesinin içinde geliyor .ayriyeten gelmiyor telofonunu enson sürümün ile güncelle ve opera5 veya opera proramını kullan youtube veya facebook da (facebookda videyolar tel havızasına indiriliyor youtubede işe arabellege alınarak realplayer otamatikman acıyor )
benim tel n96 youtube ve facebookda video izleyebiliyorum

NECLAZIZ

Üye
Slm arkadaşlar.ya ben skyfire yükledim anck hata veriyor.yaklaşık 1 aydırda flash player 9 u yüklemeye çalışıyorum.flashlite yükledim ama bunu yükleyemedim. *#0000# de yaptım hala olmuo ne yapmam lazım.5800 xm kullnıyorum.lütfen yardım edin.

eneseksi

Üye
sanırım olucak bekliyorum indiriliyor...

deepthroat

deepthroat

Üye
i phone deil maalesef 5800 bu.walla bende izleyemiorum we izlenemez zaten sallamayın boşa milletide yanlış bilgilendirmeyelim lütfen

aryscat

aryscat

Üye
i phone deil maalesef 5800 bu.walla bende izleyemiorum we izlenemez zaten sallamayın boşa milletide yanlış bilgilendirmeyelim lütfen

5800 face ve youtube videolarını realplayer la oynatır... Youtube daki videoları flashplayer modunda seçerek flv olarak web browseri ile kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Facebook da hd videoları realplayer sadece ses olarak oynatır. Uc player yüklerseniz hd videolarıda oynatabilirsiniz. Ayrıca orjinal flash player in çalıştığı web siteleri var. Ama onlarda gün geçtikçe azalıyor. Flash 10 a dönüşüm yapıyorlar. Örneğin facebook bi kaç ay önce geçiş yaptı.

ßUr@k

ßUr@k

Üye
önce videoyu infiriyo sonra izleyebiliyosun

yalcinido

Üye
5 arkadaşımda 5800 var.sordum hiç biri internetten video izleyemiyor.

iboo_58

Üye
benimde denemediğim program kalmadı bende izleyemiyorum

suuuuuu

Üye
Arkadaşlar bndede aynı sorun var bnde nokıa 5800 aldım yeni facebook'a giriyorum video klipleri açılmıyor müş.hizmetini aradım sordum hiçbir tlfonda açılmaz dedi nasıl flash player yüklenmesi lazım ya

aryscat

aryscat

Üye
Arkadaşlar bndede aynı sorun var bnde nokıa 5800 aldım yeni facebook'a giriyorum video klipleri açılmıyor müş.hizmetini aradım sordum hiçbir tlfonda açılmaz dedi nasıl flash player yüklenmesi lazım ya

Facebook sitedeki videolar flash 10 tabanlı. O videoları açan flash player versiyonu henüz çıkmadı s60 için. Mobil siteyi kullan. Telefonuna siteden ucplayer programını yükle. O zaman face videoları telefonuna iner ve rahatlıkla izlersin

silver_cover

silver_cover

Üye
sağol