5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

deimos18

deimos18

Üye
5800 la heryerden video izlenebiliyor , abim kullanırken dailymotion google video facebook metacafe youtube vimeo gibi bütün video sitelerinden ve divx film sitelerinden video izleyebiliyordum . Ancak bana devretmeden önce servise gidip geldi ve formatlandı , şimdi flash player arıyorum :D

SEBU_28

Üye
paylaşım için teşekkürler

07arda

Üye
dayı türkçe yazsanda anlasak

alp_arslan_07

alp_arslan_07

Üye
arkadaşlar bu telefonun son güncelleme sürümü 51 le başlar 21 le başlayan arkadaş yalan söylüyor bu telefon için flash player nokiada var ama vermiyor o flash playeri başka bi telefon için kullanmayı düşünüyor yoksa yeni çıkan cihazlar satılmaz diye düşünüyor yani yine nokianin insafındayiz

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
ay bende izleyemiyom banada yağdım edin ay lütfen yağdım edin banada

Ay biyi şuna yaydım edsinnn... :D

Bu ne ya. Nasıl bir konuşma tarzı. Türkçe mi konuşuyorsun sen kardeş?

------

Son 2 sayfadaki yorumlara baktım da gayet ilginç düşünceler, sorular var.

Arkadaşlar 5800 veya diher herhangi (N900 hariç) Nokia telefonda browser ile direk olarak video izlemek için gerekli flash player desteği yok henüz. Hiçbir programla falan da olmaz bu. Ancak Adobe vs. S60 için uygun yeni flash desteği sağlarsa mükün. Ancak YouTube'da videoları telefonun kendi browser ından izkeyebiliyorsunuz. Kendim de test ettim. Opera Mobile ile de izlendiğini söyleyen arkadaşlar var ama bilgim yok doğrudan.
Diğer Facebook gibi sitelerden de video izlemek için videoları telefona indiririp izleyebilirsiniz...

Saygılar...

adrian35

Üye
arkadaşlar az önce okudum ...sorun tamamen aleti güncellemekle alakalı yaptık yeminle oldu...güncelemeyi yapmak için *#0000# yazın tuşlarla..ve güncellemeyi başlat deyin alet kendi indirio sonra kuruo bi reset etıo ve oldu hayırlı olsun :)))

frowell

frowell

Üye
arkadaşlar az önce okudum ...sorun tamamen aleti güncellemekle alakalı yaptık yeminle oldu...güncelemeyi yapmak için *#0000# yazın tuşlarla..ve güncellemeyi başlat deyin alet kendi indirio sonra kuruo bi reset etıo ve oldu hayırlı olsun :)))

*#0000# yaparak telefon güncelleniyo diye biliyorum ben telefonun versiyonu kaçtı simdi kaç?

ali0053

Üye
zzs

MobilHacker!..

MobilHacker!..

Üye
you tubeden denedız mı pekı bn herturlu ızlıorum you tubeden ve baska sıtelerden

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
vallahi ben ne yaptım izleyemedim bi bolt brovser da biraz ii sonuç oldım ama oda biyere kadar biz skyfireyi beklicez arkadaşlar ümidi kesin nokiadan fayda yok..

msndeyim

msndeyim

Üye
Ben de youtube dan video izliyorum. Ama izlesene , facebook gibi sitelerden izleyemiyorum.

osman0303

Üye
ben en son v52.0.007 sürümünü kullanıyorum bendede flash istiyor bulabilirseniz [email protected]

ustagsm16

Üye
bakalım

SilentOne

SilentOne

Üye
bu tel iiçin flash desteqi gelmez

tolgahanesim

Üye
arkadaslar oneriler guzelde bende bi cozum yaratmadi bi site ismi istesem flash indirebilcegim

toto2525

Üye
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

memet_246

Üye
arqadasLr bu yazılmı güncelleynce oluyor kesn demi:oke:

kaptannova

Üye
v52.07 galiba bnde yüklü olan... facebook, youtube, mynet ve diğer video sitelerindeki videoları açıyor...

garziya

Üye
tum guncellemeler yapılıyor telefon yazılımında ünlem (!)işareti gorunuyor bunun guncellemesını yaparsam flash player devreye gırermı ark yardımınız ıcın tesekkurler emegınıze saglık yardımcı olursanız sevınırım ...

zeynelgulec

Üye
abilerim ben flash 9 bulamıyorum bana yardımcı oluşmuşunuz elinde program olan varsa yardımlarınızı eksık etmeyin şimdiden çok çok teşekkürler