orijinal ayarlara donmek icin verdigin kodlar ise yaramiyor
arkadaş dur bak bence yapabilirsin sende benim gibi olmuşsun 1. sayfadaki anlatım tamamıyle doğru aynı kodu gir ve indirdiğin mhz dosyasınıı adını doğru gir olur ben 825 yerine 800 e zorluyormuşum yani yanlış yazıyormuşum ondan olmamıştı sended mutlaka gözden kaçırdığın bir nookta yada tire (/.-) olmuştur bende çok güzel çalışıyor hadi bakalım kolay gelsinne yaptiysam bu programi yukleyemedim.. en sonunda vazgectimm.... emegi gecenlere tesekkur ediyorum
dene ve yaz
bekliyoruz orda tıknanınca not found yazıyo e 825 de yetersiz kalıyo bazı şeylerde tamam şimdiden teşekkürler hocam
bu 900 lük buyrun indirinMyDocs dediğimiz yer zaten n900 veri aktarma modunda bilgisayara bağladımızda n900 klasörünü gördüğümüz yerdirHocam indirdiğimiz dosyayı bi MyDocs klasörünün içine at demişin bide direk n900'ün içine.Hangisi dogru?

İyide N900'ün içinde My Docs diye bir alt klasörde var.Doğrusu nedir..?Direk N900'ün ana klasörlerine mi?MyDocs dediğimiz yer zaten n900 veri aktarma modunda bilgisayara bağladımızda n900 klasörünü gördüğümüz yerdir![]()
N900 klasörlerinden My Docs'un içine mi?arkadaşım sen iyice karıştırdın bak ;sonuçta ilk olarak bir tane Mydocs var.Direk N900'ün ana klasörleri dediğin yer ile N900'ün içinde My Docs diye bir alt klasörde var dediğin yer aynı yerler. Farkı n900 bilgisayara bağlayıp giriyorsan ana klasör MyDocs dir .Tlfdan bir uygulama yöneticisi ile giriyorsan Mydocs yazan yer yine MyDocs dir.İyide N900'ün içinde My Docs diye bir alt klasörde var.Doğrusu nedir..?Direk N900'ün ana klasörlerine mi?N900 klasörlerinden My Docs'un içine mi?

linnnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkk ölüüüü akyözman kardeş ne olur şu 900 lük kerneli yenile yaaw bizahmeeetbekliyoruz orda tıknanınca not found yazıyo e 825 de yetersiz kalıyo bazı şeylerde tamam şimdiden teşekkürler hocam
--------------- Ekleme ---------------
BULDUMMMM ALIN BUYRUN 900MHZ LİK DOSYA SİZE akyözmen hocanın linki ölmüştüü arkadaşlar güle güle kullanın daha isterseniz var bu aradabu 900 lük buyrun indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

) işlemcimiz düşük hızda çalıştığı için şarj süremizde uzayabilir. Tabi tersi durumda da şarj'ımız daha hızlı bitecektir. öncelikle teşekkürler
825 MHZ olanı yükledim anlatıldığı gibi. bariz bi hızlanma var. fakat 600 MHZ için geri dönüş kodunuz işe yaramıyor. Garanti konusunda garanti kapsamı dışında kalır diye söyleniyor. Yine sitede okuyabilirsiniz
http://www.maxicep.com/nokia-maemo-...irma-hakkinda-bilmeniz-gerekenler-404433.html
Fakat 600 MHZ ye geri alabilirsek garantilik bir durumda problem olmaz diye düşünüyorum. tabi tahmin yürütüyorum. Buna konuyu açan arkadaş bir açıklık getirirse sevinirim. Zaten N900 de kullanılan işlemci farklı telefon markalarında da 800 MHZ hızda stabil bir şekilde kullanılıyor diye duymuştum.
825 MHZ olanı yüklediğimde şunu farkettim. İşlemci 5 frekansta çalışıyor: 125 MHZ, 250 MHZ, 500 MHZ, 550 MHZ ve 825 MHZ. Orjinal 600 MHZ'lik çekirdekte en düşük 250 MHZ de çalışıyordu. mantıken düşündüğümüzde bu çekirdekleri yüklediğimiz zaman, N900 ile işlem yapmadığımız zamanlar (uyurken, cebimizde iken vs) işlemcimiz düşük hızda çalıştığı için şarj süremizde uzayabilir. Tabi tersi durumda da şarj'ımız daha hızlı bitecektir.
Bunlar benim tahminim tabi. Şimdilik 825 MHz'lik çekirdek baya iyi hatta bence bunun üzerine çıkmamak lazım.
AMA TEK SORUN NEDEN 600 MHZ YE DÖNEMEDİM. YADA NASIL DÖNERİM.....
900 MHz' e çıkarttım. Zaten canavar gibiydi şimdi çift başlı canavar olduAcaba 1000MHz ve üstü dosya var mı ?
root
apt-get -f update
yaz
hala 825 MHZ. dediğiniz kodu terminal de yazdım internet bağlantım açıktı. biraz işlem yaptı. işlem bitince kapatıp açtım makinayı hala 825 MHZ. İlerde garantilik bir durum olursa orjinal saatinde garantiye göndeririz diye düşünüyorum. Ama 600 MHZ olmuyor.