NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Sponsorlu Bağlantılar

rocker_atmaca

Üye
hard format atınca
telefon dili ingilizceye dönermi tekrrar telefon yurt dışından gelmeyse

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hard format atınca
telefon dili ingilizceye dönermi tekrrar telefon yurt dışından gelmeyse

evet döner bazılarında türkçe flash atıldıysa ayarlardan türkçe yaparsınız bazılarında olmayabiliyor onada benim diğer konularımda var phoenix ile yazılım atıyoruz ve artık formattan sonra türkçeye cevirebiliyoruz.

uzakdur001

Üye
teşekür

baramir007

Üye
N73 nasıl olacak acaba?

SilentOne

SilentOne

Üye
paylaşım için saol

burakk-kara

burakk-kara

Üye
Benim bikaç sorum olacak?
Telefonum çok yavaşlamaya başladı ve birçok programı artık açmıyor Hard format atmak istiyorum.
Fakat ;
1- Hard Format Sırasında Telefon Garanti Kapsamı Dışında Kalıyor mu ?
2- Ben Telefonu 1 hafta kadar öncesinde v5.1 versiyonuna güncellemiştim, Normalde önce hard format sonra güncelleme yapılması lazımmış fakat ben şimdi sonradan yapsam gerek programlarım gerek telefon açısından bi sorun teşkil eder mi ? Ne yapmam gerekiyor ? Acil yardımcı olursanız sevinirim ?

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşım ben şimdi soft format attım telefona *#7370# yaptım güvenlik kodunu girdim telefon kapandı.
2 dakika sonra açtım ve hard formattaki işlemler oldu rehberim dahi gitti :ağlarım::ağlarım: 350 tane numaralarım vardı napıcağım şimdi ben :ağlarım: Soft formatta gitmez deniliyor belgeler :ağlarım: Offfff :ağlarım:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Benim bikaç sorum olacak?
Telefonum çok yavaşlamaya başladı ve birçok programı artık açmıyor Hard format atmak istiyorum.
Fakat ;
1- Hard Format Sırasında Telefon Garanti Kapsamı Dışında Kalıyor mu ?
2- Ben Telefonu 1 hafta kadar öncesinde v5.1 versiyonuna güncellemiştim, Normalde önce hard format sonra güncelleme yapılması lazımmış fakat ben şimdi sonradan yapsam gerek programlarım gerek telefon açısından bi sorun teşkil eder mi ? Ne yapmam gerekiyor ? Acil yardımcı olursanız sevinirim ?

ya arkadaşım ben şimdi soft format attım telefona *#7370# yaptım güvenlik kodunu girdim telefon kapandı.
2 dakika sonra açtım ve hard formattaki işlemler oldu rehberim dahi gitti :ağlarım::ağlarım: 350 tane numaralarım vardı napıcağım şimdi ben :ağlarım: Soft formatta gitmez deniliyor belgeler :ağlarım: Offfff :ağlarım:

iyide adı üstünde format herseyi siler demek.hafıza kartının others klasöründe rehber yedeğiniz yoksa yapacak bir sey yok

burakk-kara

burakk-kara

Üye
MaxWheel

MaxWheel

Üye
x3-00 format kodunu bilen var mı

orkun_yildiz

Üye
ellerine sağlık kardeşim

hasanbaba27

Üye
slm kardeş ben telefonuma format atmak istiyorum n73 bana bi yardımcı olun

fromhell6607

Üye
sanırım işe yarıyor teşekkürler

TBOYH

Üye
arkadaşlar bu format için bastığımız tuşlara ilk yazılar gelene kadarmı yoksa format bitene kadarmı basılı tutuyoruz. Bide ne kadar sürer?

1232_558

Üye
acil yardıma ihtiyacım var telefonum Nokia N97 ve E: deki image music fln hep gitmiş çektiğim resimleri pcye atamıyorum pcden tele müzik atamıyorum nasıl çözebilirim acil yardım edin lütfen...:vur:allalla::ağlarım:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
acil yardıma ihtiyacım var telefonum Nokia N97 ve E: deki image music fln hep gitmiş çektiğim resimleri pcye atamıyorum pcden tele müzik atamıyorum nasıl çözebilirim acil yardım edin lütfen...:vur:allalla::ağlarım:

veri kurtarma programı kullanarak resimlerinizi geri alabilirsiniz..

arkadaşlar bu format için bastığımız tuşlara ilk yazılar gelene kadarmı yoksa format bitene kadarmı basılı tutuyoruz. Bide ne kadar sürer?

nokia el sıkma ekranı gelip ülke secme ekranı gelinceye kadar...

unicon

Üye
tşkler

Üst Alt