aa-tolga
Üye
sağolun.
hard format atınca
telefon dili ingilizceye dönermi tekrrar telefon yurt dışından gelmeyse
N73 nasıl olacak acaba?

350 tane numaralarım vardı napıcağım şimdi ben
Soft formatta gitmez deniliyor belgeler
Offfff 
Benim bikaç sorum olacak?
Telefonum çok yavaşlamaya başladı ve birçok programı artık açmıyor Hard format atmak istiyorum.
Fakat ;
1- Hard Format Sırasında Telefon Garanti Kapsamı Dışında Kalıyor mu ?
2- Ben Telefonu 1 hafta kadar öncesinde v5.1 versiyonuna güncellemiştim, Normalde önce hard format sonra güncelleme yapılması lazımmış fakat ben şimdi sonradan yapsam gerek programlarım gerek telefon açısından bi sorun teşkil eder mi ? Ne yapmam gerekiyor ? Acil yardımcı olursanız sevinirim ?
--------------- Ekleme ---------------
ya arkadaşım ben şimdi soft format attım telefona *#7370# yaptım güvenlik kodunu girdim telefon kapandı.
2 dakika sonra açtım ve hard formattaki işlemler oldu rehberim dahi gitti350 tane numaralarım vardı napıcağım şimdi ben
Soft formatta gitmez deniliyor belgeler
Offfff
![]()
iyide adı üstünde format herseyi siler demek.hafıza kartının others klasöründe rehber yedeğiniz yoksa yapacak bir sey yok
Ama ben soft attım hard format atmadım ki ?
acil yardıma ihtiyacım var telefonum Nokia N97 ve E: deki image music fln hep gitmiş çektiğim resimleri pcye atamıyorum pcden tele müzik atamıyorum nasıl çözebilirim acil yardım edin lütfen...![]()
arkadaşlar bu format için bastığımız tuşlara ilk yazılar gelene kadarmı yoksa format bitene kadarmı basılı tutuyoruz. Bide ne kadar sürer?