MyPhone v2.50 [ Nokia 5800 XM Apple İphone Ekran - Arayüz Uygulaması Son versiyon ]

Sponsorlu Bağlantılar

kerim5534

kerim5534

Üye
tesekkurler

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler hemen deniyorum:oke:

Utku

Utku

Üye
teşekkürler

nighth

Üye
kardeş bende trial bile yazmıo.süresi dolmuştur dio.Active de yapamıorum.ne yapmam lazım.Nokia 5800 için gerekli.ACİL YARDIM :(

SilentOne

SilentOne

Üye
hackli tellerde kullanılıyor sadece trail işeyerıyor

gokhannev

gokhannev

Üye
tesekkurler

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
çok teşekkürler sonunda olarak kullanıyorum :oke:

physco1

physco1

Üye
yuklemeyın beyler telefonumun dokunmatıgı calısmadı pc den dasyalarına gırıp ordan sıl dım programı telefonunuz bozulur bılgınıze

SilentOne

SilentOne

Üye
:D dokunmatik gitti he :D

physco1

physco1

Üye
cokmu komık mal bısey paylasmıssın soyledıklerın bastan asagı yalan tel bozuluyo trıal calısmıyo

maşi

Üye
ya abicim nour bana yardım edin ya ben bundan baya buldum indirdim ama telefonda soru işareti var dosya açılaıor dioo

bursacity

bursacity

Üye
bu swf dosyası olarak mı calısıyor yoksa menuye basınca dırek ıphone menusumu cıkıyor?

mancukya

Üye
Program Türkce dil destegi yok ama pekte sorun degil
Program icinde MySettings tiklayarak MyAPP&Link den istedigimiz programi ayarlamak münkün
bazilari nedense calismiyor sebebini bilmiyorum
Malesef atama yapilan programin iconunu almiyor myphone klasoru icine bazi programlarin iconlarini atarak bu yapilabilir ama telde nereye gidiyor bulamadim

--------------- Ekleme ---------------

ya 5800 ve N97 alan arkadaşlar ztn siz birer iphone killer potansiyeline sahip cihaz alıyosunuz onu daha çok geliştirceğinize iphona benzetmeye çalışıyonuz ayıp.

arkadaşım yinede meğe sağlık

128 mb ram, 400 mhz islemci, ile ve aceleyle yazilmiz symbian v5 ilemi iphone killer kusura bakma kardes bende 5800den mennunum ama neticede gps wifi vs vs gibi seylerle cazip

Bu telin üst modelini Nokia yapmasi gerekiyordu yapamadi

256 ila 512 arasi ram
Grafik hizlandirma ve adam gibide grafik cipi
en azindan 600 ila 1 gzh arasi islemci
Coklu dokunmatik destegi (o kadarda gereklide degil ama genede)
Ve fiyat politikasi gene ayni devam edecek sekilde Xm serisini devam ettirse cok iyi satislara devam ederdi Nokia ne yaptigini bilmiyorki ben Aplle sevmem ama bu tel onunla karsilastirilacak hic bir yönüde yok.

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Teşekkürler :oke:

otoritec

Üye
bahsettiğiniz rar ın içinden herhangi bir açıklama çıkmıyor... rakamveharflerdenoluşan belgeyi c nin içindeki private klasörüne direk attım olmadı f nin içindeki privatenin içine attım olmadı e nin içindeki private klasörüne attım olmadı ya tam olarak nereye koyacağımızı lütfen söyleyin yada çalışan dosyası rica ediyorum... ve artık trial de çıkmıyor lütfen yardımcı olun... şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum...

saygılarımla.

unuttum ekliyorum, telefon n97 rm505 flashlanmış durumdadır bilginize...

oguz1907123

Üye
emeğine sağlık

muratkaragoz38

Üye
iyide yüklendikten sonra flash player da açmaya çalışıo ordada açılmıo foto felan koymuşun ama bi özelliği yok bu programın

mancukya

Üye
Scuf nickli arkadasin paylatigi dosyada pdf var pdf dosyasinda aktive etmek icin gereken seyler yaziyor

Birazda okusaniz zaten göreceksiniz Flash bazli görünümü iphone yapiyor fena degil ama malesef program eklerken programin iconlarini eklemek münkün degil telin icinde myphone klasorune belki o iconlar atilirsa yapilabilir ben yerini bulamadim program ingilizce icindeki sözlük sadece türkce ama neticede pekte önemi yok.
Baya eksikleri olan bir programi birde parayla satmaya kalkiyorlar adam gibi icon vs vs eklemek yerlerini istedigimiz yere tasimak gibi seylere ihtiyaci var program fikri yapisi güzel ama satmak icin erken ve uyaniklik yapilmis bir program
Belki ilerlyen dönemde dil dosyalari, icon sorunu, eklenen yada mevcut kisayollari istedigimiz yere kolay tasimak gibi seyleri yaparlarsa kullanisli bir sey olur su haliyle bu programa vmenu 10000 basar.

Son olarakta klasik tsk etmek yerine öncelikle okuyun yorumlarida dahil, deneyin ve sonrasinda tsk butonuna basin yada tsk edin yazarak bir eksigi yada iyi bir seyse yzainki herkez fikir sahibi olsun.
Klasik tsk ederim, emege saglik, yada calismiyor harici bir sey gözükmüyor sitede

sinan2195

Üye
abiler bunu yükledikten sonra kaldırılıyormu nasıl oluyor tam olarak söylermisiniz ...

Üst Alt