MyPhone v2.50 [ Nokia 5800 XM Apple İphone Ekran - Arayüz Uygulaması Son versiyon ]

Sponsorlu Bağlantılar

mcs003

Üye
arkadaslar turkce yapamadım hatta ole bi yer bulamadim ben mi cok salagim yoksa turkce olmuyomu pro yada turkce olmuyosa neden turkce war deniliyo ????

destar

Üye
tesekkurler..

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar lütfen dikkatli okuyalım, öncelikle bu işlemi yapabilmeniz için hackli olması lazım telefonun, sonra c:\private dizinini görebilirsiniz ve ful kullanım için gerekli dosyayı öyle kopyalayablirsiniz. buraya kadar tamam, konuyu açıp ekleyen arkadaşa da teşekkürler, ancak başta ekleyen arkadaş olmak üzere bunun türkçe dil ayarını yapabilen varmı, öyle bir seçenek kısmı bile yok sanırım. eğer türkçe ye çeviri hakkında birşey bulan olursa paylaşırsa sevinirim, iyi akşamlar

sevo13

Üye
sağol güzel bir programa benziyor deneyeceğim...

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

afterlife97

afterlife97

Üye
İyi güzel lakin trial versiyon diyor normal hali nasıl olacak değerli paylaşan arkadaşım ve menu diline nasıl giriyoruz ben bulamadımda 5800'da Emeğine sağlık bu arada.
O menü dili değil proyu fulleyince en son sayfada olan translate programının dil tercihi

gassman725

Üye
ya kardeş şimdi telefonu güncelleştirsek bozuluomuş turkcell bayinde yaptırmak gerek eğer bozulursa hurda diye 150 tl ye alıolarmı bişi olmasın deneyen arkadaşlar bi sölesin

Aziz™

Üye
teşekkürler sağolasın..

omer1230

omer1230

Üye
ya 5800 ve N97 alan arkadaşlar ztn siz birer iphone killer potansiyeline sahip cihaz alıyosunuz onu daha çok geliştirceğinize iphona benzetmeye çalışıyonuz ayıp.

arkadaşım yinede meğe sağlık

arkadaş çok haklı bence:yuru

• Beğen
Tepkiler: muhsin68

^^Positive^^

Üye
teşekkürler güzel paylaşım...

farrellx

Üye
kardeş private klasörü yokqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Aziz™

Üye
telefonu hacklemen lazımki o klasör çıksın..

lj15

Üye
programa girip trial'e basıyorum tuş kilidini kaydırınca hata veriyor donuyor..

aesrefoglu

aesrefoglu

Üye
icinde bi dosya bulamdm ben kardesm ya

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler eline sağlık denemek lazım :oke:

furas

Üye
sağol n97 de çalıştı

rkap