MyPhone v2.50 [ Nokia 5800 XM Apple İphone Ekran - Arayüz Uygulaması Son versiyon ]

Sponsorlu Bağlantılar

emresetra

Üye
ya arkadaşlar ben yeni indirdim bunu telefon açmıyor bunu pc suitlemi yükleyecegiz

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

Atakanerol

Üye
beyler activate diyorum wirellesla bağlanıyor activation failed diyo yardım

cemtocem

Üye
teşekkürler.....

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

yuksel_c

Üye
tskkrler!...

ardajan

Üye
ya nasl indiriliyo ki

jachagkall

jachagkall

Üye
​teşekkürler

ardajan

Üye
eline saglk

heval1

Üye
Telefon'a oyum sağlamadı program kafayı yedi nokia 5230

mbilal024

Üye
tsk

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
arkadaş yapacaksaniz yakışacağını yapın böyle demo fasa fiso şeylerle siteyi konu doldurmayın

MichaeLJacqsoN

MichaeLJacqsoN

Üye
bu uygulama 3 aydr ollan bir şey yeni değil sadece en son sürüm konuyu biraz araştırıpda açsaydın daha güzel olurdu

hpcompaq

Üye
Abi Benim Telefona Olmuyor Myphone açtım. Active Diyorum " active failed " diyor .Nasıl Yapabilirim ? Bu Arada Telefonum Nokia 5800

9999akif

Üye
ben programı yükleyemedim nası yüklicem programa iriyorum bağlantı istiyor internet gereklimi yüklemek için?

- - - Eklendi - - -

ben programı yükleyemedim nası yüklicem programa iriyorum bağlantı istiyor internet gereklimi yüklemek için?

aLyekici

aLyekici

Üye
teşekkürler

9999akif

Üye
nasıl kurulacağını detaylı anlatsanız ben denedim ama olmadı telefona kurdum ve bi ekran geldi köşede trial yazıyo akdiv yazan yere tıkladım yaklaşık yarım saat bekledim gene olmadı yardım edemisiniz.

- - - Eklendi - - -

telefonum 5800 ben uygulamayı kurdum oyunların olduğu bölmeye myphone geldi açtım ve ortasında aktive yazıyo köşede trial yazıyo sonra ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinizim .

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

jr_jamis

Üye

Arkadaşlar herkez tarafından bilinen Myphone adlı arayüzün son versiyonu çıkmış bulunuyor eski versiyonlara dair birçok hata giderilmiş durumda + olarak RSS Okuyucu Hava durumu yer imleri gibi ekstra özellikler de programın bir kaç özelliği.Programda türkçe dil desteğide vardır.Kurulum için alttaki dosyayı PC SUİTE ile hafıza kartına kurun ve telefondan çalıştırın bu kadar program çok az boyutta olduğundan sistem yemiyor gayet stabil çalışıyor .İyi günlerde kullanın.,

İngilizcem iyi olmadığı için özellikleri çevriemedim arkadaşlar direk orjinalini yazıyorum.

Features:

1. Fully emulate MyPhone UI in out look, move icons, changes icons
2. Slide to unlock.
3. Calendar list. New!
4. Translation.* New!
5. Archery Game. New!
6. SMS and Call notifier
7. iStyle SMS conversation, you can schedule the SMS with senders list, easily to read or delete SMS. (only for S60 5th os)
8. Set MyPhone start automatically when power on.**
9. Add 3rd part icon by pick through list, no needing self input anymore. (only for S60 5th os) (Java application cannot launched)
10. Memo Deduction embedded.
11. Memo Mosaic embedded.
12. Speed Dial.
13. Sketchpad (only for S60 5th os)
14. Alternative List Mode (only for S60 5th os)
15. Auto-lock (only for S60 5th os)
16. Set lock screen on/off by yourself.
17. Support Landscape mode for iStyle SMS. (N97 & N97 mini only)
18. Worldwide Weather
19. RSS Reader, with seamlessly reading data method
20. Customized wallpapers
21. MMMOOO Premium Service
22. Fully functional, all operations can be done via MyPhone
23. You can switch MyPhone UI into S60 UI and the other way round seamlessly.

Programı tam sürüm yapmak için şu dosyayı indirin arkadaşlar içerisinden dosyanın nereye atılacağı resimli bir şekilde anlatılmıştır
resimli anlatım felan yok

Üst Alt