N95 v 31.0.017 ( 5 dakikada h.a.c.k ! )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
N95 v 31.0.017 ( 5 dakikada h.a.c.k ! )
evet arkadaşlar.N95 V 31.0.017 adlı sürümümüzü şimdi kolaylık h.a.c.k edeceğiz.kendi telefonumda denedim.çalıştı :oke:

öncelikle bu linkteki dosyayı indirip opda sertifikamız ile sertifikalandırıyoruz.

helloox'u telefonumuza kurduktan sonra helloox programını çalıştırın(turuncu boğa simgesi).birşeyler yapacak.çıkartma işlemleri vs..işlemler bittikten sonra(eğer çok uzun sürerse bitmesse iptal tuşuna basın) hafıza kartınızda h.a.c.k ve HelloOX programı oluşacak.HelloOX'a tıklayıp Modo.sisx adlı dosyayı kurun.daha sonra menüde(kök klasörde) LeftUp diye bir dosya oluşacak.ona girin.içinde mavi disket simgeli Modo programını açın.e diskine girin.h.a.c.k klasörüne girin.ilerleyin.installserver.exe yi kopyala yapın.c diskinde sys klasörüne girin.bin adlı klasörün içine yapıştırın.telefonunuzu kapatıp açın.vee bu kadar artık telefonunuz H.A.C.K'lendi ! artık ngage oyunlarını rahatlıkla kurabileceksiniz.ve unsigned programlarınızıda ;)

sorusu olan arkadaş sorsun.anlatım bana aittir.LÜTFEN TEŞEKKÜR ET butonuna basınız.bunca uğraş ve emeğin karşılığında sizden sadece bunu istiyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: fentolik, DeaDLoST™, soydan96 ve 4 diğerleri

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
bir yorum bile yok mu ? :(

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
daha ilgi çekici olsun diye anlatımı kısalttım.haydi hayırlı h.a.c.klemeler :)

haltie

haltie

Üye
kardeşim telim hackli deneyemedim :) güzel anlatım olmuş emeğine sağlık

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
eline sağlık

razr3xx

razr3xx

Üye
saolda sys bin klasörünü açmıyor telefon ama installserveri kurmuş içine

razr3xx

razr3xx

Üye
hayır mododa açmıyor sorun nerden kaynaklanıyor acaba arkadaş yardım edermisin ?

letterkan35

letterkan35

Üye
deniycem biraz acemi sayılırm inşaallah beceririm şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt