Galaxy S mi Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .
:::burak:::

Üye
Bir kere bu sorunun sorulması bile yanlış. Tabii ki Galaxy S ama isteyenlere neden Galaxy S olduğunu söyleyelim.

Öncelikle Galaxy S'deki Hummingbird adlı işlemci başka hiçbir cihazda yok ve şu anda en güçlü mobil işlemci durumunda.

Samsung Galaxy S'de Android'in en yeni sürümü olacak ve Android Bada'dan daha iyi.

Ekran özellikleri bakımından Galaxy S daha iyi.

Multimedya özellikleri bakımından ele almadan net bir şey denilemez ama Galaxy S daha iyi.

kardesim bir kez daha diyorum ikisindede humminbird var cortex a8 powersgx model islemci kod adi humminngbird ekran ozellikleri wave daha iyi neden cunku kucuk ekranda 16 milyon piksel daha nettir galaxy s ekran olarak buyuk bu kimine gore arti kimine gore eksi mesela bence wave arti flas var bu benim icin onemli ekran 3.3 de yeter ustunde top oynamicam nasilolsa:d:

bybilal

bybilal

Üye
ikiisde süpr aslında ama karizma açısından wawe

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
yok canım galaxy s daha hoş bencee :D

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
tabii ki galaxy s :)

Lacrymosa

Üye
kardesim bir kez daha diyorum ikisindede humminbird var cortex a8 powersgx model islemci kod adi humminngbird ekran ozellikleri wave daha iyi neden cunku kucuk ekranda 16 milyon piksel daha nettir galaxy s ekran olarak buyuk bu kimine gore arti kimine gore eksi mesela bence wave arti flas var bu benim icin onemli ekran 3.3 de yeter ustunde top oynamicam nasilolsa:d:

Arkadaşım Wave'de Hummingbird işlemci yok. Snapdragon var. Hummingbird işlemci Snapdragon'dan tam 4 kat daha performanslı. İkiside 1Ghz frekansında. Hummingbird işlemci Galaxy S'de var. O işlemci zaten telefonu coşturuyor.

Necmati

Necmati

Üye
samsung'dan pek çakmam ama ben galaxy demek istiyorum..:oke:

Üye
Arkadaşım Wave'de Hummingbird işlemci yok. Snapdragon var. Hummingbird işlemci Snapdragon'dan tam 4 kat daha performanslı. İkiside 1Ghz frekansında. Hummingbird işlemci Galaxy S'de var. O işlemci zaten telefonu coşturuyor.

90 triangle yapabilen tek islemci hummingbird peki wave hangi islemciyle 90 triangle yapiyor ,intellemi yapiyo:d: o senin dedigin gpu olayi wavede 90 yapiyo galaxy s de yani aralarinda fark yok zaten evo 4g ,iphone 3gs yapiyo 15-20 triangle onlarinkide snapdragon

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hummingbird chipset snapdragon ise işlemci ondan dolayı karşılaştırma yaparken hummingbir 4 kat daha hızlı felan deil de cortex a8 demelisiniz çünkü sizin dedikleriniz chipset snapdragon ise işlemci wave ve galaxy s de cortex a8 kullanıyo

Lacrymosa

Üye
Her ne zımbırtıysa işte. Sonuçta Galaxy S çok daha güçlü.

tnt_mitat

Üye
Galaxy S öneririm. Birgün Samsung marka bir cihaz almaya karar verirsem bu kesinlikle Galaxy S yada U olurdu.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
evet :naughty:

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
galaxy de bi de kamera için flash olsa kesin alırım da hele galaxy deki o 4 inç ekran......:hmmm

A_R_D_A16

Üye
Hepsiburada'da çıktı samsung galaxy s alın bnce :).Gidip teknosadan inceleyin derim bn :oke: ama size şu kdr diyim bn wave inceledim teknosada çok gzl cihaz karar vermeniz biraz zor olucak gibi :heyo:

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
Aslında ikiside hem aynı hemde farklı.Teknik özellikler olarak pek fark yok.Wave de işletim sistemi yeni bir platform olan Bada.Galaxy S de bildik bir sistem olan Android var.Android oyun,uygulama olarak ağır basıyor ama Bada'da boş bir sistem değil.Galaxy S'in ekranı Wave den biraz daha büyük.Wave'de kamerasında flaş var Galaxy S'de yok.Aslında iki telefonda aynı sayılır sadece bi kaç özellik öne çıkıyor.Ama sen hangisini tercih edersin dersen Wave derim.Nedense daha hoş duruyor.Yalnız Galaxy S'de kötü bi telefon değil.

zaten galaxy s de bi de flash olsa hemen galaxy s i alcam da

Üye
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
wuhu çift çekirdekli samsung orion he vay güzelmiş merak ettim bea şimdi :D

10mau10

Üye
wave on numara ama galaxy s de bı gormek lazm tabii.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
wave 10 numaraysa galaxy 11 :kop2: :kop2:

Lacrymosa

Üye
Öyle sinir ettiniz ki beni gidip bir Galaxy S alıp Wave ile canlı canlı kıyaslayıp videoyu Yotube'a yükleyeceğim yani o biçim. :D Wave iyi bir telefon, Galaxy S ise daha iyi bir telefon.

utrec

Üye
abi cim hic bi sey ayni degil wave nin dokunmatik ekrani berbat ve galaxy nin ram i 512 mb 1gb rom var herturlu