Samsung S5233A ve S5230 Star Türkçe Firmware(Orjinal + Güncel + Ocak 2010 + Açıklamalı kurulum)

Sponsorlu Bağlantılar

saban52

Üye
Arkadaslar bendede samsung star var ben bu telefonu İrlandadan getirmısdım. pasaportumada kaydettirdim telefonu. firmware yüklesem imei vs gibi bi problem yasatırmı acil cvp..

iso uluhan

Üye
download yaptım all files complete oldu fakat telefon açılmıyor..............açma dümesine bastığımda download yazıyor bilen varmı.............

Paranoya

Paranoya

Üye
bataryayı çıkar biraz bekle sonra herşeyi tak yeniden telefonu aç .

serhademe

Üye
yaha arkadaşlar indirme linkinde sorun var galiba

_iceboy_

_iceboy_

Üye
S5230MXEIL2_6_themes_By_qimoo

slerk

Üye
multiloader ne yaa bi yardımcı olurmusnuz :(

endo16

endo16

Üye
Allah senden razı olsun süper çalışıo emeğine sağlık :D

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartından problem yaşamaya başladım bütün veriler gitti başka bi fiemware varmı

zafer026

Üye
s,a calisman icin tessekur ederim ama daha kuramadim Warring : Security fail!! yazisi cikiyor ne yapmaliyim bilgi bekliyorum

yalnızkovboy

Üye
Evet ben de aynı hatayı alıyorum. Warring : Security fail!!

1cambaz2

Üye
aga vallah çok teşekkür ederim bn yurt dışından alacaktım bu telefondan şuan yurt dışın dayım burada telefonlar arapca telefoncular türkçe yaparken dee telefonun özellikleri gidio ve ayrıca hani sms atarken kısa yazarız yaa ayynen öle oluo ondan da beerbat anlaya bilmen için pratik yapman gerekio çok işime yaradı çok teşekkür ederim vallah

1cambaz2

Üye
aga peki yanlış bişi yaparsak telefon zarar görürmü görsede düzeltilirmi?

cellatm

cellatm

Üye
zarar görmez merak etmeyin dikkat edin sadece

1cambaz2

Üye
hmm peki bişi olursa aynı işleme devam etsek olurmu düzelirmi

1cambaz2

Üye
ahmeht2

ahmeht2

Üye
cok saol kardes biraz kasıyor ama telefo acılıyor sora super

ahmeht2

ahmeht2

Üye
Bu firmware benim hafıza kartında sorun çıkarıyor sendede oldumu acaba ?

hyr bede sorun cıkarmadı hafıza kartı gayet duzgu ve sasa bak tam kurarken bağlatı koptu tel acılmadı cok korktum sonra tekrar yukleyıce duzeldi :D

Paranoya

Paranoya

Üye
hyr bede sorun cıkarmadı hafıza kartı gayet duzgu ve sasa bak tam kurarken bağlatı koptu tel acılmadı cok korktum sonra tekrar yukleyıce duzeldi :D

:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Hafıza kartında değişik değişik klasörler açmadımı yani ?

Üst Alt