SE ciler KESİNLİKLE YAPMANIZI TAVSİYE EDİYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

w205

Üye
    Konu Sahibi
SE ciler KESİNLİKLE YAPMANIZI TAVSİYE EDİYORUM
arkadaslar se yazılım güncellemesi sonynın kendı sıtesınde buldum lınk bu yapması cok kolay programı ındırın kurun ve sonrasını ona bırakın herseyı soyluyo ve gayet basıt telefonunuz bı soluk alır bence yapın:aha:

kinng

kinng

Üye
update service i diyosun heralde bnmde telefonun yazilim coktuydu onunla yaptim

ouzqan

ouzqan

Üye
ama her telefon da tavsiye edilmez eğer moding ile uğraşan varsa db2020 ve a2 sınıfı tellerin cid numaraları yükseltiyor oda moding yapmanıza engel oluyor.

hapiri

Üye
k790 se mi arklar

huseyin491

Üye
bunu bilmeyen kalbımı gerçi ben 4 sene önce güncelleme yapmıştım k610 a flash dosyasını yüklemeden yaptın 1 hafta sonra aniden kapanmıştı kırmızı ışık hatası orochi bilir yani erom yandı

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
ARKADAŞLAR GÖZÜMÜZ AYDIN A2 TELEFONLAR İÇİN UPLOADER PROGRAMI ÇIKTI KULLANIMI GAYET BASİT KISACA ANLATAYIM.
PROGRAMI AÇIN FILE SYSTEM TOOL KISMINA TIKLAYIN TELEFONU BAĞLAYIN. SAĞ TARAFTA TELEFONUN İÇİNEKİ TÜM KLASÖRLER ÇIKACAK. DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ YERE GELİN. YANİ DİYELİM Kİ CAM DRİVER DEĞİŞTİRMEK İSTİYOSUNUZ İFS/SETTİNGS/CAMERA ADRESİNİ AÇIN SONRA TELEFONA ATMAK İSTEDİĞİNİZ CAM DRİVER I MASA ÜSTÜNE ALIN VE UPLOADER İN SAĞ TARAFINA SÜRÜKLE BIRAK YÖNTEMİYLE KOPYALAYIN EN SON OLARAK MISC FİLES KISMININ ALTINDA ÇIKAN SHUTDOWN FS MANAGER BUTONUNA BASIN BU KADAR. HAYIRLI OLSUN KOLAY GELSİN HERKESE...05336446863

yunuss.10

yunuss.10

Üye
kardeşim bu konuyu sil yanlış şey paylaşıosun bilmeden millete telini cid53 yaptırcaksın ondan sonra kimse patch ve elf atamicak güncelleme yapmak isteyen setoolden yapsın SEUS'u kesinlikle kullanmayın

huseyin491

Üye
Cid 53ü cid 52 yapan program var fakat burada göremedim sony ericsson bölümü toparlansa iyi olur aradigimizi bulmakta zorlanıyorum çok dağınık o program mobil forumda var ama site hala onarımda 4 gözle açılmasını bekliyorum böyle olmayacak

yunuss.10

yunuss.10

Üye
Cid 53ü cid 52 yapan program var fakat burada göremedim sony ericsson bölümü toparlansa iyi olur aradigimizi bulmakta zorlanıyorum çok dağınık o program mobil forumda var ama site hala onarımda 4 gözle açılmasını bekliyorum böyle olmayacak

cid53 cid52 olmuyo, omniusla oluyo fakat 6 euro:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt