Easy Recovery Professional veri kurtarma,silinen verileri kurtarma (Resimli+Resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

tituslivius

tituslivius

Üye
    Konu Sahibi
Easy Recovery Professional veri kurtarma,silinen verileri kurtarma (Resimli+Resimli anlatım)
İsteğiniz dışında silinen verileri kurtarmanızı sağlayan iyi bir program

Bilinidiği gibi camiamızda sectorün ne olduğu konusunda bir çok tanım yapılıyor ama yanlış.en çok duyduğum tanım ise hard diskteki en küçük noktaya sectör denir tanımı yanlış.resim en açık şekilde ifade ediyor neyin ne olduğunu

ama neden bu şekilde diye soracak olan arkadaşa vereceğim basit cevap ise :
bir bilgisayarun işlemcisi remi L1 yada L2 önbellei hard diski satır ve stün ilişkisi mantığı ile çalışır.

30 günlük deneme sürümüdür !!!

Diger bir soru ise FORMAT NEDİR.
Örnek olarak depo olarak kullandığınız harddiski bilerek veyahut bilmeyerek formatladığınızda aslında bilgileri silmiyor,kısaca tekrar yazılabilir hale getiriyor.dikkat edilmesi gereken nokta ise kazara sildiginiz sürücünüz silindikten sonra asla yeni bir veri aktarmamak.yeni bir veri aktarıldığında yazılabilir hale getirilmiş veri üzerine yazdığı için altta kalan veriyi kurtarmak imkansız hale geliyor

geri dönülmez biçimde formatlamak için LOW LEVEL FORMAT,F DİSK yapıldığı taktirde microsoft dahi verilerinizi kurtaramaz

şimdi resim üzerindeki notları uygulayarak verilerinizi kurtarabilirsiniz...tek gereken kurtardığınız verilerinizi kayıt edicek başka bir hard disk

İLGİLİ MOD KONUYU SABİTLERSE BİR ÇOK KİŞİ FAYDALANABİLİR

not:resimler googledan anlatım ise tamamen bana aittir.topic i okuyan herkese TEŞEKKÜR EDERİM

• Beğen
Tepkiler: dragon3454, Reşwan, halepce ve 3 diğerleri

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Link değiştirilmiştir.

bybilal

bybilal

Üye
teşekürler çok güze bi çalışma olmuş . Çok yararlı

tituslivius

tituslivius