5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(

Sponsorlu Bağlantılar

darksıde

Üye
kardeş bende v 50 yüklü tema efektleri kapalı olduğu sürece bir kasma yok seri çalışıyor

ihsanecel

Üye
ya bende kullaniyom manyak yafff ama x 6 cikti onu dusunuyom ha kards banti sok sikinti yohh cep net kullanyom guzel tlfn sebekeyede ben izin werim sikinti olmaz

combative

combative

Üye
arkadaşlar benim 5800 da sol üst köşede 2 tane yeşil nokta vr aşağı köşedede vr ama o zorla belli oluo.sanırım ölü piksel:(:( sizce nabim garantiye gtse ekran değişir 0 telefon içime sinmez içi açılcak siz olsanız napardınız yrdım pls :(

sado199393

sado199393

Üye
KOÇTAŞ2taki Elektroworle Gidersen orada var. Yıldız da olan Komle Koruma Ne kdr olduğunu blmyorum Kolay gelsin

piyade19

Üye
Güncelle gitsin ben memnunum, Elektrowrld lerde var +-10 tl diğerlerinde bulamadım etlikten antaresten almıştım.

PhyXsiuS

Üye
Kardeşim veriyonunu yükselt hiç bi sorn olmaz bnm v51 çok hızlı :)) nette rahat rahat gezmemi sağlıor . parmak izi bırakmayan ekran koruyucuları var teknosa vb yerlerden bulabilirsin fiyatı en fazla 15 tl . Hepsiburada.comda ise 10du galiba. bide o açıklık verken geri iade etseydn kardeşm ilerde başını ağrıtmasın diye .neyse artık sağlık olsun inş bi arzası olmaz :))

berkmek

berkmek

Üye
arkadaşlar V40 nasıl yükselticez bir anlatsanız...birde yeni programlar yükledim tele fakat silinmiyoo nasıl silicemm lütfen yardımcı olurmusunz......

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar telefonuma yeni programlar yükledim fakat silmek istiyorum nasıl silcem lütfen yardımcı olurmusunz

kartal158

kartal158

Üye
açıklık normal değil onu bir daha göster ve güncelle bn güncelledim hiç bişi olmadı

mrcorbaci

Üye
bende v51 yüklü, son sürümü indirmek her zaman iyidir, eski versiyonlarda olan problemleri yeni versiyonlar çıkararak çözüyorlar, kesinlikle yüklemelisin.

smtgrn

Üye
Kardes öncelikle telefonu guncellerken program ile degil kendi guncellemesıne izizn vermelisin gerekliligini almasına yardımcı olma arama sayfasını ac yıldız kare 0000 kare yap sonra sıstem gelecek versıyona bak buyuk ihtimal 31. Olacak sonra secenekler deyıp guncellemelerı kontorl ettır ve guncellemesıne ızın ver ama su var wireless ten yap bence baya kontor harcaya bılır yaklasık 70 mb dosya kullanıyo cunku kolay gelsın

En iyisi 5800 bundan daha karizma sı cıkana kadar bence

aers13

Üye
Arkadaşlar öncelikle güncelemeler ile ilgili problemi artık çözüm başından beri herkes kafasına göre daha önce yazılanları okumadan birşeyler söylüyor. güncelleyin telefonu. Problemlerin giderildiğini ve daha hızlandığını göreceksiniz.

Bazı küçük noktaları sormak istiyorum bende. bazı dosyaları işaretleyip bir klasöre koymak istiyorum. yalnız her dosyayı ayrı ayrı işaretlemem gerekiyor. yani her biri için seçenekler- işeretle-işaretle yapmam gerekiyor. 30 tane dosyayı teker teker böyle yapmak can sıkıyorç bunun daha kolay bi yolu varmı.

birde daha önce bir arkadaş sormuş. yalnız cevap verilmemiş. haritalarda dolanırken veya yol tarifi alırken ücret uygulanıyor mu.

Cevaplar için şimdiden teşekkür eder. 5800 almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim...

mnamijok

mnamijok

Üye
arkadaşim bende 5800 kullanıcısıtım daha 2 gün önce güncelledim ve çok beyendim çok kulanışlı hale geldi telefon o konuda hiç şüpen olmasın rahat rahat güncelleye bilirsin

emre_6795

emre_6795

Üye
benim nokıa kulaklıklardan sol yani l den ses çıkmıyor baska telefona takıyorum l ve r çalışıyor telefon ayarındamı bi sorun var yardımmm lütfen

metehanozen

metehanozen

Üye
:d :d

SilentOne

SilentOne

Üye
teli guncelle hatta v51 e yukselt tel acayip hızlandı ve stabil çalısıyor

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Evet telefonunu güncellemelisin

ceranteam

ceranteam

Üye
birincisi 5800 daki o açıklık ki açıklık bile denemez cihazda herhangi bir sorun teşkil etmiyor ve yeni sürüm eski serüm hikaye hepsi aynı cihaz mükemmel ötesi bir cihaz arkadaş iphone ile kıyaslama yapmış bırakın ufacık kasa açıklığınıda bir de o çok överek kıyasladığınız iphone durumuna bi bakın
iPhone alayım mı almayayım mı iPhone artıları eksileri hepsi burada
* (-) Türkiye’de 3G yok!
* (-) iTunes, yani tekil şarkı veya albüm satın alma hizmeti Türkiye’de verilmiyor
* (-) 2 operatör de toplamda 1600YTL’nin üzerinde fiyat biçmiş. Değer mi? Eve veya arabaya girmek daha mantıklı değil mi?
* (-) Ses kalitesi ve kulaklığı harika.
* (-) MMS mesaj atma yok!
* (-) Başka operatöre ait sim kartla çalışmaz.
* (-) Türkçe menü yok!
* (+) Youtube’e kapalı olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
* (-) Gerçekten hakkını vererek kullanırsanız pili 1 buçuk gün anca dayanıyor.
* (-) A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok.
* (+) İçinde cep telefonu, browser, gmail ve ipod touch barındırıyor.
* (-) 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam.
* (-) İçinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek
* (+) Geniş ve parlak bir ekrana sahip. Film izlemek çok ketifli.
* (-) kullanım klavuzu yok
* (-) Kilitlendiğinde resetlemesi zor. Çoğu insan ne yapacağını bilmediğinden şarjının bitmesini bekliyor.
* (+) Okul ortamında hava atmak için ideal
* (-) Sim kart değiştirmek eziyet.
* (-) Hazırda Türkçe klavyesi yok!
* (-) Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
* (+) Safari ile harika web gezinimi sağlıyor.
* (-) Kopyala yapıştır özelliği yok!
* (-) iPhone aksesuarları da kendisi gibi pahalı. Kılıfından, bluetooth kulaklığına kadar.
* (-) Java ve Flash desteği yok. Java oyunları unutun!
* (+) Hızlı dokunmatik ekran
* (-) Sınırlı internet paketleri ile sunuluyor
* (-) Taslak mesaj yazılamıyor
* (-) 2 megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. Çamur gibi fotoğraflar çekiyor.
* (-) Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.
* (-) Hafıza kartı kullanılamıyor. Belleği arttırılamıyor
* (-) FM radyosu yok.
* (+) Jailbreak ile her türlü program yüklenebiliyor!
* (-) Türkiye satış fiyatına süper bir dizüstü bilgisayar alınır!
* (-) iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.
* (-) SMS mesaj grupları oluşturulamıyor. Toplu mesaj göndermek işkence
* (-) Safari tek tabı yükleyebiliyor. Aynı anda birden fazla tabda site yüklemek mümkün değil
* (-) Sesli arama, sesli komut ve ses kayıt yok.
* (-) Miniminnacık telefonlar varken onların yanında kalas gibi kalıyor.
* (-) Telefonun içindeki mp3′ler melodi olarak kullanılamıyor.

ne biçim telefonmuş bu iphone yav

benim nokıa kulaklıklardan sol yani l den ses çıkmıyor baska telefona takıyorum l ve r çalışıyor telefon ayarındamı bi sorun var yardımmm lütfen

müzik çalara gir kardeş şarkıyı dinlerken seçeneklere gir ordan ayarlara gir denge çubuğunun ortada olmazı gerekiyor senin sağda veya slda olduğundan birinden ses geliyor birinden gelmiyor

kdr1903

kdr1903

Üye
bi de iphonda olsun o kusur.. ben telefona 2 milyar para vercem bi de öle olcak emi! kardeşm bu telefon 400 küsür lira ayıptr kıyaslanması bi kere! ben şööle diim. iphondan ağzı yanan 5800'ı üfleyerek yerrrrr!

o koruyucu jelatini de telefon için aksesuar satan her dükkanda bulabilirsin. ben 5 liraya aldm samsundan

killerkadir67

killerkadir67

Üye
ilgilerinize alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar herkezin olduğu gibi bnimde bi sıkıntım var
telefonum 5800 alt haparlor ve kulaklık patladı garanti için teli aldığım yere getirdim ve teslim ettim aradan 28 gün geçti ve beni aradılar telefonunuz geldi alın die teli aldığımda hiçbirşey yapılmamış hala aynı hatalar duruyo telefoncunun bana dediği şu .. İSTERSEN BİZİM SERVİSİMİZE GÖNDERELİM DAHA KISA ZAMANDA GELİR DEDİLER.. bnde güvenemedim garantiiye gitsin istedim telefon hala bnde kutusunda fln garanti ile ilgili kvk yada genpa die bişi yok açıkcası garantili olup olmadığından şüpeliyim bnim şimdi ne yapmam lazım üsletik telefonu aldığımda garantili fiyatına aldımm ?? bana bilgi verecek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden ...

gmkanca

gmkanca

Üye
kardeşim ben izmirliyim ama diğer sorunla ilgili güncelleme yapma çok sorunlar çıkabilir sorunlar bazen değişiyor ama sorun çıkmayadabilir ben yaptım sadece dokunuca 1 sn falan geç girio ama gene senin kararın

Üst Alt