Nokia 5800 XpressMusic Kullananlar !!

Sponsorlu Bağlantılar

tam1pisliq

Üye
bnde aldım dvd fılmı 5800da nasıl izleyebılırım ?bilgisi olan varsa solesın lutfen

punisher72

punisher72

Üye
slm arkadaşlar benimde telefon güncelleme olmyoranlamadım nasıl yapabilirim yardım lütfen

gaan guncelestırmeyı nasıl yapıyon

5800 güncelleştirmesi nasıl yapılıyor .? :allalla:

Kaan hocam bi anlatsan güncellemeyi:) bende bugün alıcam telefonu

Arkadaşlar Nokia PC Suite'i kurun daha sonra telefonunuzu USB kablonus ile bilgisayara bağlayın Nokia PC Suite telefonunuzu algıladıktan sonra size bildirecektir telefonunuzun yeni bir yazılımı var şimdi yüklemek istiyormusunuz diye sorar o şekilde güncelleştirme yapabilirsiniz ... Kolay gelsin... :)

madlen

Üye
arkadaşlar nokia 5800 express müzikle ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa kafayı yiyicem yakında =)! ben bi çektigim görüntü resmimi duvar kadıgı yapmak istiyorum ancak giriş ekranında duvar kagıdı olarak fotoyu çok yakından alıyor yani bi resim uzaktan çekilmiş yüzüm kollarım filan gözükürken normal galaride duvar kagıdı yap diyorum giriş ekranına geliyorum sadece baş ve gözlerm görünüyo =) yani resmi çok yakınlaştırıyo old. gibi aktarmıyor mesala 5 kişilk çekilmiş pozda sondaki 2 kişi hiç gözükmüyo foto saga kaymış oluyo böle bi sorun var ne yapmam gerikiyo yardımcı olurmusunuz ltfn kullananlar ???????

mustafaali_84

Üye
nokia 5800 express müzikle wifi sadece 3g ile mi internete girilbiliyor yoksa bulunduğumuz yerde kablosuz internet varsa bigisayar gibi internete bağlanabiliyormuyuz bilgi verebilirmisiniz.....
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

nokia 5800 express müzikle wifi sadece 3g ile mi internete girilbiliyor............
nokia 5800 express müzikle wifi sadece 3g ile mi internete girilbiliyor yoksa bulunduğumuz yerde kablosuz internet varsa bigisayar gibi internete bağlanabiliyormuyuz bilgi verebilirmisiniz.....
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

nokia 5800 express müzikle wifi sadece 3g ile mi internete girilbiliyor............
[email protected]

AlpReis

AlpReis

Üye
[/QUOTE]nokia 5800 express müzikle wifi sadece 3g ile mi internete girilbiliyor............
[email protected][/QUOTE]

Bildiğin Notebook, internete bağlan dediğinde karşına seçenekler çıkıyor, WİFİ VE 3G gibi, seç birini gir. :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
arkadaşlar nokia 5800 express müzikle ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa kafayı yiyicem yakında =)! ben bi çektigim görüntü resmimi duvar kadıgı yapmak istiyorum ancak giriş ekranında duvar kagıdı olarak fotoyu çok yakından alıyor yani bi resim uzaktan çekilmiş yüzüm kollarım filan gözükürken normal galaride duvar kagıdı yap diyorum giriş ekranına geliyorum sadece baş ve gözlerm görünüyo =) yani resmi çok yakınlaştırıyo old. gibi aktarmıyor mesala 5 kişilk çekilmiş pozda sondaki 2 kişi hiç gözükmüyo foto saga kaymış oluyo böle bi sorun var ne yapmam gerikiyo yardımcı olurmusunuz ltfn kullananlar ???????
fotografı duvarkagıdı yapmadan önce düzenleye gir sonra kırp de ve duvar kağıdını seç... sonra ne kadarlık kısmının olmasını istiyorsan seçip kırp de kaydet ve kaydettigini duvarkagıdı yap...

daisy_

daisy_

Üye
merhaba arkadaşlar bende nokia 5800 almak istiyorum ancak birtürlü karar veremedim çünkü kimileri olumlu kimileri olumsuz konuşuyor. benim bu telefonu bi 4 yıl kadar kullanmam lazım o yüzden bana sağlam kullanışlı bir telefon gerekiyor. 5800 kullanıcılarına sorularım olacak

*bazı kullananlar cebine koyup oturduğunda küçük bi sıkışmada hemen dokunmatik ekranın bozulduğunu ve çabuk çizildiğini söylüyorlar bunlar doğrumu? * bu telefonun güncelleştirmeleri varmış güncelleştirmeler nasıl yapılıyor? *kullananlar tavsiye ederlermi? *eksi ve artı yönlerini paylaşırsanız çok sevinicem.*tv bağlantı kablosu var ancak telefonda tv özelliği varmı? *birde fiyat aralığı 430'dan 495'e 525'e kadar var. *430 tl'lik telefonda herhangi bir sorun,eksiklik olma ihtimali varmı? hangisi alayım bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

amsord0552

amsord0552

Üye
5800 al derim çok güzel telefon tavsiye ederm

serro123

Üye
sevgili arkadaşlar benim 5800 kendi kendine kapanıyor sorun ne olabilir?

Üst Alt